Astrotip ημέρας Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020


Κριός

Περιορίστε την τάση που έχετε στο να ξοδεύετε χωρίς να υπολογίζετε το ύψος των δαπανών που χρειάζεται να κινείται σε πιο συντηρητικά επίπεδα.  Επανέρχονται χρέη του παρελθόντος.

Ταύρος

Κάποιο άτομο από τα παλιά, μέσα από μία τυχαία συνάντηση, επανέρχεται στη ζωή σας, και σας λέει ορισμένα πράγματα που αγνοούσατε την περίοδο που υπήρχε στη ζωή σας.  Ίσως τώρα να αλλάξετε γνώμη για κάποια άτομα που είχατε ψηλά.

Δίδυμος

Θα σας προκαλέσουν να απαντήσετε με εριστικό τρόπο κάποιοι άνθρωποι που εργάζεστε μαζί τους, προκειμένου να υποστηρίξουν τον εαυτό και τα συμφέροντά τους, έναντι των δικών σας. Μην απαντάτε και δώστε τόπο στην οργή.

Καρκίνος

Προσπαθήστε τις ημέρες αυτές να αποφύγετε να δεσμευτείτε, είτε δια λόγου, είτε ενυπόγραφα για οτιδήποτε. Πιθανόν οι όροι και τα ψιλά γράμματα, να μην δουλεύουν κινούμενα στο δικό σας συμφέρον.

Λέων

Αντί να αναλαμβάνετε όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις να τα φέρετε εσείς εις πέρας, προσπαθήστε να χρεώσετε ένα μέρος από αυτά και στους άλλους, τόσο στο σπίτι, όσο και στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Παρθένος

Εάν δείτε ότι ένα σχέδιό σας δεν προχωρά με την τακτική που ακολουθείτε, πριν να το εγκαταλείψετε δοκιμάστε να βρείτε μία δεύτερη λύση, αναδιπλώνοντας τη στρατηγική σας.

Ζυγός

Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα σήμερα, να αναζητήσετε το δίκιο σας, από ανθρώπους που δεν έχουν ούτε την πρόθεση ούτε τα αφτιά να σας ακούσουν. Επειδή θα επικρατεί ασυνεννοησία, καλύτερα να το αποφύγετε.

Σκορπιός

Από σήμερα και για αρκετό καιρό, επανέρχονται με τη φυσική τους παρουσία, κάποιοι άνθρωποι που για ορισμένους λόγους, είχανε βγει από τη ζωή σας. Φροντίστε να τους ακούσετε χωρίς εγωισμούς αλλά και νέους αποκλεισμούς στο τώρα σας.

Τοξότης

Με δυσκολία σήμερα θα γίνεται η συνεννόηση γενικότερα ανάμεσα στους ανθρώπους. Εάν όμως νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε με κάποιο οικείο πρόσωπο για πράγματα που σας πειράζουν, αφήστε να περάσουν οι ημέρες αυτές, έτσι ώστε να βρείτε ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Ο επαγγελματικός σας τομέας αλλάζει, γιατί ήρθε η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα. Μία άκρως δελεαστική πρόταση θα σας γίνει τις ημέρες αυτές, από ένα παλιό σας συνεργάτη. Μην την απορρίψετε γιατί πολύ πιθανόν να είναι τόσο ωραία όσο ακούγεται.

Υδροχόος

Εάν δεν μπορείτε να δεχτείτε κάποια πράγματα στη ζωή σας, όπως την αλλαγή της στάσης ενός ανθρώπου που πιστεύατε μέχρι σήμερα ότι ήτανε κοντά σας, προσπαθήστε να τα αποδεχτείτε για να προχωρήσετε μπροστά.

Ιχθύς

Τώρα ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία, να ασχοληθείτε με κάτι που είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν. Μία καλή ιδέα θα ήταν να πιάσετε από τη αρχή μία παλιά προσπάθεια στο να διοχετεύσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!