Astrotip ημέρας Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020


Κριός

Δεν παίρνετε κανένα ρίσκο, εάν συζητήσετε τους όρους μία νέας πρότασης για συνεργασία. Κρατήστε απλά το χρόνο με το μέρος σας, ώστε να την εξετάσετε .

Ταύρος

Δεν αρκούν μόνο οι πληροφορίες αλλά χρειάζεται και η γνώση για το επόμενο εγχείρημά σας. Εξαιρετική λοιπόν εποχή, στο να κάνετε μαθήματα σε κάτι καινούργιο.

Δίδυμοι

Λίγο περισσότερο πιεστικοί θα γίνετε σήμερα, προκειμένου να σας κάνουν μία χάρη οι άνθρωποι που ζουν ή συνεργάζονται μαζί σας. Προσπαθήστε να είστε υποχωρητικοί.

Καρκίνος

Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους ή κοινωνικές εκδηλώσεις, αφού έτσι θα διευρύνετε κι άλλο τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο.

Λέων

Παράπονα πιθανόν να ακούσετε από την οικογένειά σας λόγω της συχνής απουσίας σας από το σπίτι και τις δραστηριότητές του. Ως ένα βαθμό μάλλον θα έχουν δίκιο.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μη γίνεστε ευεπηρέαστοι στο λόγο των άλλων, ιδίως όταν σχολιάζουν τους τρόπους που διαχειρίζεστε τα θέματα της προσωπικής και επαγγελματική σας ζωής.

Ζυγός

Το μυαλό σας σκέφτεται τις τόσες πολλές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας, που κάνουν τη σκέψη σας μπερδεμένη. Όμως μην επιτρέψετε σε κανέναν να πάρει πρωτοβουλίες για εσάς.

Σκορπιός

Ιδέες και προτάσεις για συνεργασία που θα σας προταθούν τις ημέρες αυτές, καλό θα ήταν να τις δείτε με καλό μάτι, γιατί ίσως μέσα από κάτι τέτοιο, να έχετε καλές οικονομικές απολαβές.

Τοξότης

Αποφάσεις για το ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποιους να απορρίψετε παίρνετε τις ημέρες αυτές. Όμως τα κριτήριά σας χρειάζονται επανεξέταση.

Αιγόκερως

Διάφορες ανατροπές, ή αλλαγές που δεν περιμένατε, θα συμβούν σήμερα στην καθημερινότητά σας. Πριν ψάξετε να βρείτε τις αιτίες, μοιράστε καθήκοντα και υποχρεώσεις και στους άλλους.

Υδροχόος

Φροντίστε παραπάνω τις ανάγκες του εαυτού σας αλλά κυρίως  του οργανισμού σας. Είναι καλή η περίοδος αυτή στο να περιορίσετε ή να σταματήσετε εντελώς μία βλαπτική συνήθεια.

Ιχθύς

Εάν συναισθηματικά σήμερα νιώθετε φορτωμένοι, μη δοκιμάσετε να διαπραγματευτείτε τη θέση σας, τόσο σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, όσο και σε εργασιακό. Πιθανόν να συμβούν σοβαρές ρίξεις.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u