Astrotip ημέρας Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020


Κριός

Λίγο παραπάνω εύθικτοι μπορεί να γίνετε σήμερα με τους δικούς σας ανθρώπους, ειδικά εάν προσπαθήσουν να σας πουν την άποψή τους, σχετικά με τους χειρισμούς που κάνετε σε μια υπόθεση. Ακούστε τους όμως.

Ταύρος

Ένα πρόσωπο της οικογενείας σας, θα σας δηλώσει ξεκάθαρα, ότι δεν επιθυμεί να σας υποστηρίξει σε κάτι που το χρειάζεστε, για διάφορους λόγους. Καλό θα ήταν να το πάρετε με το καλό για να επιτύχετε το δικό σας και να μη ρίξετε επιπλέον λάδι στη φωτιά.

Δίδυμοι

Επειδή θα έχετε την τάση να κάνετε επικοινωνιακά λάθη σήμερα, φροντίστε να μην πείτε ή να πράξετε τη λάθος κινήσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον, το φιλικό, ή την ερωτική σας σχέση αν διατηρείτε.

Καρκίνος

Προσπαθήστε σήμερα να μετριάσετε κάπως τον τρόπο που απαιτείτε κάποια πράγματα να κάνουν οι άλλοι, όταν διαχειρίζονται μια κοινή σας κατάσταση. Αφήστε κατά μέρους τους εγωισμούς και τις άσκοπες κριτικές και γίνετε πιο συνεργάσιμοι.

Λέων

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι και πιο σημαντικοί, για να σας ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι και να θυμώσετε. Σήμερα όμως ίσως μάθετε ένα ευτελές κουτσομπολιό, που άδικα θα σας επηρεάσει. Μη δίνετε σημασία.

Παρθένος

Αντί να κάθεστε και να επιμένετε ή να διαφωνείτε με τον τρόπο που χρειάζεται να γίνει μια δουλειά, που αναλάβατε από κοινού με κάποιον άνθρωπο, πάρτε σήμερα τη ευθύνη και τελειώστε τη εσείς, γιατί δεν πρόκειται να προχωρήσει διαφορετικά.

Ζυγός

Κοιτάξτε και προχωρήστε μπροστά, αφήνοντας πίσω, ότι δεν διορθώνεται, που μπορεί να είναι θέματα φιλιών, συνεργασίες, ακόμα και μια σχέση ερωτική, που δε δείχνει σημάδια πως προχωρά ή εξελίσσεται.

Σκορπιός

Μην επιμείνετε στην άποψή σας, εάν διαπιστώσετε ότι τη στιγμή που την εκφράζετε, οι άλλοι δεν έχουν την πρόθεση να σας ακούσουν. Βρείτε κάποια άλλη χρονική στιγμή, με λιγότερη ένταση και ασυνεννοησία να πείτε αυτά που θέλετε.

Τοξότης

Πιθανόν χωρίς να σας ζητηθεί, να πείτε εμβόλιμα την άποψή σας, για ένα προσωπικό θέμα ενός συνεργάτη ή φίλου σας, σε δημόσιο κοινό. Αυτό πηγάζει από μια επιπολαιότητα να μη μπαίνετε στη διαδικασία να φιλτράρετε το τι εκστομίζετε μερικές φορές.

Αιγόκερως

Για να κοιτάξετε το μέλλον με σιγουριά, θα πρέπει πρώτα να απαλλαγείτε από τα βάρη που σας φορτώνουν ανάξιοι άνθρωποι, που μάλλον σας εκμεταλλεύονται και μπαίνουν εμπόδιο στη ζωή σας.

Υδροχόος

Κάποιες φορές νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε με ανθρώπους που κάποτε εμπιστευόμασταν αλλά για διάφορους λόγους, οι σχέσεις μας διαταράχτηκαν. Εάν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, ρίξτε γέφυρες μαζί τους.

Ιχθύς

Κάπου με τις τόσες υποχρεώσεις, νιώθετε μερικές φορές ότι χάνετε την μπάλα. Η καριέρα τα οικονομικά και το εργασιακό σας περιβάλλον, πιθανόν να απαιτήσουν από σας, περισσότερο χρόνο.  Μην χαρίζετε όμως κομμάτια άλλα εξίσου σημαντικά για τη ζωή σας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!