Astrotip ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020


Κριός

Κάνετε focus στους στόχους τις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας. Τώρα όλα είναι δυνατά και πραγματοποιήσιμα, αρκεί να τα πιστέψετε. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και στη θέληση να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Ταύρος

Αφήστε για λίγο στην άκρη, ότι σας βαυκαλίζει στη διάρκεια της καθημερινότητάς σας. Χαρίστε μια μέρα στον εαυτό σας κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν σας ξεκουράζουν και σας ευχαριστούν. Ταξιδέψτε μέσα από την περιπέτεια ενός όμορφου βιβλίου.

Δίδυμοι

Ρίξτε γέφυρες και αποκαταστήστε σχέσεις, που το προηγούμενο διάστημα, λόγω των εντάσεων και της επικρατούσας κατάστασης είχαν διαταραχτεί. Κάντε καλύτερη οικονομική διαχείριση και μην ξεμυαλίζεστε με καταναλωτικές αγορές ειδών που δε χρειάζεστε άμεσα.

Καρκίνος

Κάθε φορά που τολμήσατε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, διαπιστώσατε ότι σας ανοιγόταν ένα καινούργιο μονοπάτι να διαβείτε. Συνεχίστε έτσι, αφήνοντας πίσω, ότι σας κρατούσε στάσιμους, ανθρώπους, μέχρι και συμβάσεις που αναγκάσατε τον εαυτό σας να υποστεί.

Λέων

Κάντε ένα διάλειμμα από ότι βαυκαλίζει καθημερινά το μυαλό σας και προσπαθήστε να ξεφύγετε από την κουραστική ρουτίνα των ημερών. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για να κάνετε γενικότερα εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

Παρθένος

προσπαθήστε να βάλετε όρια σε κάποιους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει όταν χρειάζονται κάτι, να απευθύνονται με ευκολία σε σας, δίχως να σας το ανταποδίδουν σχεδόν ποτέ. Συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους.

Ζυγός

Μπορεί σήμερα να θέλετε να συζητήσετε κάποια θέματα που σας καίνε και δεν παίρνουν αναβολή, το πιο πιθανό όμως είναι, να μη βρείτε ανοιχτά αφτιά να σας ακούσουν. Αφήστε το λοιπόν αυτό να το κάνετε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Σκορπιός

Η παροιμία λέει, ότι εάν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι, που σημαίνει, ότι εάν θέλετε να προχωρήσετε μια δουλειά σήμερα, καλύτερα να την αναλάβετε μόνοι σας, παρά να περιμένετε την βοήθεια των άλλων σήμερα.

Τοξότης

Παράπονα πιθανόν να έχετε με στενούς φίλους ή δικούς σας ανθρώπους σήμερα και αύριο. Πιθανόν όμως να τους πιέζετε να ενδώσουν σε κάτι που διαφωνούν από άποψη. Δεν είναι λοιπόν υποχρεωτικό να συμφωνούν όλοι με την δική σας κι αυτό γιατί θα έχετε την τάση να την επιβάλλετε.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε με ότι μπορείτε να κάνετε ή να φτιάξετε μόνοι σας και αποφύγετε να ζητήσετε τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας, τους δικούς σας ή συνεργάτες. Μάλλον θα είναι απρόθυμοι.

Υδροχόος

Βάλτε στο πρόγραμμα περισσότερη άσκηση και καλύτερες διατροφικές συνήθειες, αφού το τελευταίο διάστημα προσέχετε πλημμελώς τον εαυτό σας. Μη φορτώνεστε παραπάνω βάρη από εκείνα που αντέχετε.

Ιχθύς

Με την τάση να τα βλέπετε όλα δυσοίωνα σήμερα, αρνητικές σκέψεις μπορεί να κυριεύσουν το μυαλό σας. Οι φόβοι όμως και οι ανασφάλειες, καλό θα ήταν να περιοριστούν στη συνείδησή σας, αφού το διάστημα αυτό, πηγαίνετε καλά, με όλες τις δυσκολίες.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!