Astrotip ημέρας Σάββατο 25 Ιουλίου 2020


Κριός

Δεν είναι απαραίτητο για να περάσετε καλά να δαπανήσετε πολλά χρήματα. Μία χαρούμενη συντροφιά, γύρω από ένα τραπέζι και πάνω από ένα ποτήρι κρασί, είναι ότι πιο απλό και υπέροχο μπορεί να σας συμβεί.

Ταύρος

Μπορεί για λίγο να καθυστερεί η δρομολόγηση κάποιων στόχων σας, δε σημαίνει όμως, ότι αναβάλλεται επ αόριστον. Μην απογοητεύεστε εάν κάτι καθυστερεί και δε γίνεται στα περιθώρια που έχετε δώσει γιατί απλά δεν ήρθε η ώρα του.

Δίδυμοι

Βοήθειες και ανθρώπους να σας σταθούν και να ενισχύσουν τις προσπάθειές σας θα έχετε τις ημέρες αυτές. Μην αποκαλύψετε όμως την πρόθεσή τους αυτή, γιατί κάποια άτομα από το περιβάλλον σας δε θα το δουν με καλό μάτι.

Καρκίνος

Αρκετοί είναι εκείνοι που σας ξέρουν και πιστεύουν πως είστε από εκείνα τα ευαίσθητα ήσυχα πλασματάκια, που προτιμάτε να κινείστε μόνο στα πλαίσια του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Δείξτε τους λοιπόν, ότι μπορείτε να γίνετε εξίσου δυναμικοί και δραστήριοι στο κοινωνικό σύνολο.

Λέων

Αφήστε για μία μέρα πίσω υποχρεώσεις και καθήκοντα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας τις ανάγκες του, την υγεία και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Πάρτε ανάσες χαλάρωσης και ξεκουραστείτε.

Παρθένος

Ένα καλό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και μία ευχάριστη αλλαγή περιβάλλοντος θα γεμίσει τις μπαταρίες σας. Επιλέξτε έναν κοντινό προορισμό και βγείτε λιγάκι από το καθιερωμένο πρόγραμμά σας.

Ζυγός

Εάν για ορισμένα πράγματα που όχι μόνο δεν εξελίσσονται αλλά μπορεί να σας προβληματίζουν, συναντάτε αδιέξοδα, μιλήστε για τις σκέψεις σας σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε. Έτσι, θα το βγάλετε από μέσα σας και ίσως σας βοηθήσει αν αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης.

Σκορπιός

Πιθανόν επειδή το τελευταίο διάστημα έχετε γίνει περισσότερο εύθικτοι και ότι κι αν ακούσετε εσείς, επιμένετε μόνο σε ότι σας λέει το μυαλό σας. Καλό θα ήταν όμως, να ακούτε καμία φορά και το τι σας λένε οι δικοί σας άλλοι. Ίσως η γνώμη τους να είναι ορθότερη.

Τοξότης

Φίλοι στέκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν, αρκεί να μην τους πιέσετε με παράπονα ή άλλες συναισθηματικές τακτικές να σας βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση περισσότερο θα τους αποθαρρύνετε να σας σταθούν.

Αιγόκερως

Ένας μικρός προορισμός ή ένα ταξίδι, θα σας βοηθούσε να αποστασιοποιηθείτε από τα μικρά και μεγαλύτερα θέματα που απασχολούν το νου σας. Μήπως να κανονίζατε κάτι τέτοιο;

Υδροχόος

Ότι δίνει παίρνει κανείς από τη ζωή και τις σχέσεις του. Πράγμα που καλό είναι να το θυμάστε κάθε φορά, που βλέπετε να απομακρύνεται ένας άνθρωπος από τη ζωή σας.

Ιχθύς

Μην αφήνετε κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες όταν σας δίνονται, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με ορισμένα πρόσωπα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον, ακόμα και αν διαφέρουν οι αντιλήψεις σας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!