Astrotip ημέρας Σάββατο 27 Ιουνίου 2020


Κριός

Με δυναμισμό αλλά και με ένα παρουσιαστικό που κερδίζει τις εντυπώσεις, θα καταφέρετε σήμερα να κερδίσετε ή να περάσετε το δικό σας , στους χώρους που κινήστε και δραστηριοποιείστε.

Ταύρος

Στηριχτείτε στη δύναμη του λόγου σας, στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας, εάν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις ή να κλείσετε μια συμφέρουσα συμφωνία ή συνεργασία τις ημέρες αυτές.

Δίδυμοι

Αφιερώστε σήμερα λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Μετριάστε συνήθειες βλαπτικές για την υγεία, κάντε θετικές σκέψεις και οι λύσεις θα έρθουν από μόνες τους σε ότι σας απασχολεί.

Καρκίνος

Κάποια πράγματα όταν δε σας δίνονται από τους άλλους καλό είναι να τους υπενθυμίζατε με τον τρόπο σας ότι τα περιμένετε. Εάν σας αγνοήσουν τότε δείξτε τους ότι δεν είστε μαλθακοί, ή τόσο ευαίσθητοι όσο πιστεύουν.

Λέων

Αφοσιωθείτε σε εκείνα που είναι πραγματικά σημαντικά για σας και μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν έχουν τα δικά σας ποιοτικά χαρακτηριστικά, ακόμα και αν η συμπεριφορά τους είναι ανταγωνιστική απέναντί σας.

Παρθένος

Δελεαστικές  προτάσεις ή η προοπτική μιας συνεργασίας σε ένα εργασιακό πεδίο που δεν είχατε ασχοληθεί ποτέ, σας προτείνονται. Πριν απαντήστε εξετάστε τις ενδελεχώς.

Ζυγός

Μια αγκαλιά ή μια καλή κουβέντα με ένα πρόσωπο αγαπημένο, θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας τα άγχη και τις αγωνίες που έχετε φορτώσει την εποχή αυτή. Δεν είστε μόνοι, κοιτάξτε γύρω σας, σε όλους μας συμβαίνουν ανατροπές.

Σκορπιός

Κάποιες ριψοκίνδυνες επιλογές, μπορεί να τινάξουν τα οικονομικά σας δεδομένα στον αέρα. Αποφύγετε τις ημέρες αυτές να διακινδυνεύετε κεφάλαια σε τυχερά παιχνίδια  ή να μπείτε στη διαδικασία δανεισμού.

Τοξότης

Μην πιέζετε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις, εάν διαπιστώσετε ότι δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα θέλατε. Προς το παρόν αφήστε τα πράγματα να κυλούν όπως έρχονται δίχως να κάνετε κάτι για να τα επισπεύσετε.

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να ακούτε ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας οι άλλοι σε κοινωνικό εργασιακό ή φιλικό επίπεδο, αρκεί αυτό που σας λένε, να ακολουθείτε και από τις ανάλογες πράξεις. Μην ικανοποιείστε εάν σας χαϊδεύουν μόνο τα αφτιά.

Υδροχόος

Εντονότατες συμπεριφορές και ανταγωνιστικές διαθέσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε σήμερα στο  εργασιακό σας περιβάλλον, ή σε κάποιους κύκλους που δραστηριοποιήστε. Μην τους δίνετε κι άλλες λαβές για σχόλια.

Ιχθύς

Ότι σας πιέζει ή σας καταπιέζει, μην το κρατάτε μέσα σας.  Μιλήστε στον άνθρωπο που πρέπει να σας ακούσει και η ειλικρίνεια να ξέρετε θα εκτιμηθεί από μέρους του, ενώ εσείς θα νιώσετε καλύτερα.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!