Ερμής στον Αιγόκερω και πως αλλάζει την καθημερινότητα μας


Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτό που παρατηρήσαμε γύρω μας ήταν η διασπορά διάφορων ειδήσεων, άλλες φορές πραγματικών και άλλες που θέλουν προσεχτική διερεύνηση, καθώς και διάφορες αντιδράσεις οι οποίες είχαν πολύ έντονο το  στοιχείο του φανατισμού.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται την στιγμή  που πρέπει να επανέλθει η ισορροπία στην ζωή μας,  και αυτό θα γίνει με την αλλαγή της στάση μας απέναντι στα διάφορα ερεθίσματα και τις καταστάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μας είναι πιο εύκολο να λειτουργούμε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα,  αλλά κυρίως με κανόνες και όρια στην καθημερινότητα μας.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι πλέον θα είμαστε συνεπείς στους χρόνους, στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις μας, και κυρίως δεν θα υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε στην προσπάθεια μας να γίνουμε αρεστοί. Από την άλλη πλευρά θα είμαστε αυστηροί και απαιτητικοί όχι μόνο με τους άλλους, αλλά κυρίως με τον εαυτό μας,  χωρίς αυτό να είναι πάντα αποδεκτό μιας και στους περισσότερους αρέσει να τους χαϊδεύουν τα αυτιά .

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 12/12 στις 19:52 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 02/01 στις 09: 08 π.μ. όπου θα κάνει την 1η είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου. Στις 26/01 θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω και μέχρι τις 03/02 θα φτάσει στην 24ο 26’ όπου θα μπει σε στάση, στις 04/02 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 24ο 22’ και στις 14/02 στις 23:53 μ.μ. θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του,  θα μας είναι πιο εύκολο να κρατήσουμε μια πιο υπεύθυνη και σοβαρή στάση απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας και απασχολούν μεγάλο μέρος του κόσμου, και να αποφύγουμε τις ακρότητες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν τα σχέδια τους αλλά και να φλερτάρουν, ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 25/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο  Ουρανό(11ο 10’), θα βοηθήσει να βρουν πρωτότυπες και ανατρεπτικές  λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου  και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Την 26/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (20ο 35’), η οποία θα βοηθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα μελλοντικά τους σχέδια.
  • Στις 29/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη (24ο 25΄), θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (25ο 53’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού   Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να είναι δύσπιστοι και επιφυλακτικοί
  • Στις 20/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα (26ο 51’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να επανεξετάσουν με προσοχή τις υποθέσεις που τους απασχολούν και να μην αφήσουν τίποτε  στην τύχη του.
  • Στις 11/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (27ο 17’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να προχωρήσουν σε στοχευμένες κινήσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Κύριο μέλημα σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η αλλαγή της εικόνας σας. Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και να βάλετε τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα βγάλετε προς τα έξω μια πιο αυστηρή και σοβαρή εικόνα, επικοινωνώντας με τον τρόπο σας, πως όταν θέλετε κάτι  κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια καταστρώνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό  σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε, για να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά  σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά, όσοι από εσάς έχετε Νομικές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες  θα έχετε την ευκαιρία  να τις τακτοποιήσετε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οριστικές λύσεις σε μια σειρά οικονομικών εκκρεμοτήτων θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές ρυθμίσεις με τους πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς, ενώ θα έχετε και ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες και θα έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με σοβαρότητα εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και να κλείσετε μέσα στο επόμενο δίμηνο ένα κύκλο συνεργασιών που δεν σας είναι πλέον χρήσιμος. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφο σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Άμεσες και πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας απαιτώντας από εσάς να δώσετε άμεσες λύσεις, ενώ, παράλληλα θα αναγκαστείτε να δουλέψετε κάτω από πίεση χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μοιράσετε ευθύνες και να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας θέτοντας αυστηρά όρια. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να δεχτείτε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση στην οποία δεν πρέπει να βιαστείτε να απαντήσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Παρθένοι.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  όπου ήδη βρίσκετε και η Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό αλλά και σοβαρότητα τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε σύντομα τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για τους φίλους σας και θα κατακτήσετε με το χιούμορ και τον έξυπνο τρόπο προσέγγισης σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και στα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα που μπορεί να στο παρελθόν να είχαν διαταραχθεί. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλα για να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες δουλεύοντας από το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητας σας, καθώς θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συναντήσεις και επαγγελματικές συζητήσεις στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε τις απόψεις και τα σχέδια σας, διαφημίζοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον εαυτό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και μερικά ταξίδια αστραπή για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας, μετά από μια επιτυχημένη συμφωνία, η οποία θα ανεβάσει τις μετοχές σας και θα αποτελέσει το διαβατήριο για την εξέλιξη της καριέρας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στους αγαπημένους σας με πράξεις τα συναισθήματα σας, αρκεί να μην γίνετε παραπάνω προστατευτικοί από όσο οι ίδιοι μπορούν να αντέξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εύνοια της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας να ξεχωρίσετε τόσο στο χώρο της δουλειά σας όσο και στον φιλικό σας κύκλο με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα σας, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πράξη τα σχέδια σας, για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό ή να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω τους ενδοιασμούς και θα εκφράσετε ξεκάθαρα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και νέες συμφωνίες τις οποίες θα ανακοινώσετε στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επανέλθει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχετε κλείσει τους συναισθηματικούς λογαριασμούς.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ξεκινά μια περίοδος για εσάς κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσετε όμορφα, αφού θα έχετε πολλές προσκλήσεις από φίλους, ενώ θα προχωρήσετε και σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!