Ερμής στον Σκορπιό και τι αλλαγές θα φέρει


Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, εκτός από την ικανότητα μας στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων, έβγαλε στην επιφάνεια και τα κακώς κείμενα ορισμένων προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών, και μας οδήγησε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Αυτή η διαδρομή, θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να γίνουμε πιο προσεχτικοί, επιφυλακτικοί, και φυσικά πιο σοφοί.

Η είσοδος του Ερμή στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού θα γίνει στις 06/11 στις 00:34 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 24/11 στις 17:35 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα μάθουμε να κρατάμε τα χαρτιά μας κλειστά και αυτό θα φανεί πολύ έντονα κατά τη διάρκεια όχι μόνο των προσωπικών ή των επαγγελματικών μας συζητήσεων αλλά και στην επικοινωνία με τους φίλους μας όπου θα είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.  

Επίσης, θα αρχίσουμε να παρατηρούμε με προσοχή τι γίνεται γύρω και να δίνουμε  μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες αυτών που μας μεταφέρονται ή στην γλώσσα τους σώματος καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να  ανακαλύψουμε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε τι γίνεται πίσω από την πλάτη μας, ενώ με την στάση μας και ο τρόπος που θα τοποθετούμαστε απέναντι στις καταστάσεις θα αποπνέει ένα αέρα μυστηρίου. Επίσης θα υπάρχουν στιγμές που θα γίνουμε ιδιαίτερα σκληροί, επικριτικοί και πιθανόν κάποιες στιγμές εκδικητικοί με τους ανθρώπους που μας έχουν πληγώσει ή μας έχουν φερθεί άσχημα, ενώ μπορεί να παρασυρθούμε από διάφορες εμμονές οι οποίες θα μας ταλαιπωρήσουν.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύς) καθώς θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα σχέδια τους και να βγουν κερδισμένοι στο παιχνίδι του έρωτα  . Ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) θα είναι μια περίοδος με πολλές  ανατροπές και συγκρούσεις τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 06/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Αφροδίτη (1ο 09’), θα τους βοηθήσει να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη (7ο 22’), θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντας, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (7ο 39’), θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντας, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου
  • Στις 13/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό (12ο 25’), θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.Θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία
  • Στις 18/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 26’), θα ενισχύει την διαίσθηση και θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (24ο 11’), είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (24ο 48’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα χρειαστεί να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει τακτοποιήσετε τις  οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) που έχουν μείνει σε στασιμότητα, βρίσκοντας άμεσες και πρακτικές λύσεις, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να ξεκινήσετε και συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα τραβάτε τους άλλους σαν τον μαγνήτη με την γοητεία και τον αισθησιασμό σας, ενώ θα αφήνετε πίσω σας μια αίσθηση μυστηρίου και έντονου ερωτισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δύσκολη περίοδο ξεκινά για τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει απρόβλεπτες ανατροπές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα σε εκείνες που  θεωρούσατε δεδομένες , ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας φέρονται σκληρά ή σας απορρίπτουν. Σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή καθώς θα έχετε αρκετές συγκρούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να παρέμβετε και να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν, αλλά και να εργαστείτε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας στους συναδέλφους, ενώ, θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος σας , καθώς αυτό είναι το τρωτό σας σημείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με σοβαρότητα και σιγουριά τα  νέα φιλόδοξα σχέδια σας και να βάλετε τις βάσεις για τις μελλοντικές επαγγελματικές σας επιτυχίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και να φλερτάρετε.

ΛΕΩΝ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές στιγμές όπου μπορεί να έχετε αρκετές συγκρούσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα ή να νιώσετε ότι ορισμένα άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον σας απογοητεύουν με την στάση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, στις οποίες θα προσπαθήσετε να επηρεάσετε τις αποφάσεις των συνομιλητών σας χρησιμοποιώντας και πλάγιους τρόπους. Ενώ στις προσωπικές σας επαφές θα αφήνετε εκπέμπετε έντονο μυστήριο. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Με σταθερά βήματα θα προχωρήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, από την οποία και  θα  έχουν στο μέλλον σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον σύντροφο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, χρησιμοποιώντας την γοητεία και τον μαγνητισμό σας, εάν στο φετινό πέρασμα του δεν ερχόταν σε άμεση κόντρα με τον Κρόνο και τον Ουρανό, σίγουρα θα ήταν καλύτερα, τώρα μπορεί να ανατρέψει τα αρχικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συζητήσεις στο παρασκήνιο θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά από τους φίλους και τους συναδέλφους σας, και να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επιστρέψει ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν ή να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους  Αιγόκερους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αντιλαμβάνεστε με ευκολία τις προθέσεις των φιλικών σας προσώπων και να ξεχωρίσετε ποιοι μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και μια ξαφνική αλλαγή στην δουλειά σας, ή να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ξαφνιάσει και θα είναι η αφορμή για να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ανοίξει τον δρόμο για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ μπορείτε να τακτοποιήσετε τις  Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις. Επίσης, πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό όπου θα συνδυάζεται δουλειά με αναψυχή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!