Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 7/6 – 14/6/2020


Κριέ

Κάνε κάτι με τον εκνευρισμό που θα σε δέρνει τις ημέρες αυτές, γιατί δε βλέπω το ποινικό σου μητρώο να παραμένει καθαρό για πολύ καιρό ακόμα. Οι φαντασιώσεις σου τελευταία δεν είναι ερωτικές. Σε βλέπω να κάθεσαι σκεπτικός και βαθυστόχαστος, με ένα μειλίχιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα μούτρα σου και κάτι δε μου πάει καλά. Γιατί αν σκεφτόσουν το σεξάκι, άλλα πράγματα θα σάλευαν στο κορμί σου, εκτός απ τις γροθιές σου που τις σφίγγεις και γελάς.  Σατανικές σκέψεις περνούν από το κεφάλι σου, το νιώθω. Ξέρω πως αναρωτιέσαι, πως θα ήταν άραγε ο διευθυντή σου με πρησμένο μάτι. Με σπασμένο αυτοκίνητο. Πως θα ήταν αν τον έδινες στεγνά στη γυναίκα του, τη στιγμή που θα ήταν με το γκομενάκι, ενώ θα της ισχυριζόταν πως είναι μαζί σου στο απογευματινό meeting. Ξέρω πως θα ήθελες να πάρεις μια καρφίτσα, να ξεφουσκώσεις τα ψεύτικα βυζιά της γκόμενας, που του τα μασάει, ενώ εσύ για μια αύξηση 20 ευρώ, θα πρέπει να του κάνεις τεμενάδες. Ηρέμησε φίλε κι όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Τα καλύτερα μπορεί να έρπονται αλλά έρχονται.

Ταύρε

Ύστερα από τόσες ανατροπές, αλλαγές, αναδιπλώσεις, ανασυγκροτήσεις, μετακινήσεις, αστάθειες, αποσταθεροποιήσεις, τρέξιμο, αγωνία ανασφάλεια, ασάφεια, ε τι διάολο, θα έχεις καταλάβει πως το σύμπαν σε πάει μαμιώντας, όπως τον άξονα της γης. Πας από κάπου να πιαστείς να κρατηθείς και πιάνεσαι από τα μαλλιά σου, αν έχεις και δε σου έχουν πέσει ακόμα, ύστερα από όλα όσα σου συμβαίνουν. Καταρχήν δε θα σε βοηθήσει ο πανικός. Δε μπορείς να λειτουργήσεις εσύ με το νέφτι στα καθιστικά στοιχεία. Θα σε τσούξει, δεν τό’χεις. Οπότε εκεί που θα φρικάρεις, είναι προτιμότερο να αλλάξεις το προγραμματάκι που έχεις στο κεφάλι σου, σχετικά με το πως αντιμετώπιζες, μέχρι τώρα τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Εννοείται πως παίζει μέσα και ο ερωτικός. Τελευταία διαπιστώνω, πως τα γκομενάκια που στοχεύεις να σαϊτεύσεις με τα βέλη του έρωτα, δε μοιάζουν πλέον με εκείνα που καμάκωνες. Εκείνα που είχαν ρε παιδί μου και το κάτι τις τους. Ίσα-ίσα που ξεχωρίζουν με τη διαφορετικότητά τους. Έχουν μια τρέλα ευανάγνωστη. Ζουν ας πούμε σε παράλληλο σύμπαν. Είσαι σε καλό δρόμο να ξέρεις, συνέχα έτσι.

Δίδυμε

Βρε δε πα να γίνονται, πάνω στον άξονά σου οι εκλείψεις και στον άξονα της γης, που ξέρεις τι κάνει στον ελεύθερό του χρόνο. Εσύ δεν πτοείσαι που να γυρίσει ο κόσμος τ ανάσκελα. Σε παραδέχομαι. Έχει φορτώσει το βλέμμα σου ένα πείσμα ομηρικών διαστάσεων. Άλλωστε το πείσμα είναι χαρακτηριστικό του έρωτα για τη ζωή. Καλά κάνεις. Το πείσμα είναι και νάζι, ναζιάρικο μωρό. Βέβαια υπάρχει και το σκας μουλάρι με το πείσμα σου αλλά εκεί που θα σκάσεις εσύ, ας βγάλουν το σκασμό οι άλλοι. Την εβδομάδα αυτή θα σού ‘ρχεται πολλές φορές να βρίσεις, μα θα σε αποθάρρυνα, γιατί μπορεί να πεις κουβέντες, που άντε μετά να τις μαζέψεις. Μέχρι εδώ θα ακούγονται τα κουδούνια από τα καντήλια που θα κατεβάζεις. Να ξέρεις όμως, ότι εάν δεν κάνεις τουμπέκα, θα δίνεις λαβές στους ανταγωνιστές που δε γουστάρουν να σε δουν να προχωράς. Άσε που μπορεί να ισχυριστούν πράγματα που δεν είπες ή δεν έκανες. Να παρερμηνεύσουν το νόημα των λέξεων που ξεστόμισες, σα να θέλουν να σου βάλουν στο στόμα σου, πράγματα που δε βάζεις. Ντροπή και αίσχος δηλαδή. Το νου σου.

Καρκίνε

Εσύ με το παρελθόν είσαι σαν τους ανώνυμους αλκοολικούς. Μια φορά αλκοολικός, πάντα αλκοολικός. Πως το κάνεις με τόση ευκολία και κοιτάς πίσω απορώ πραγματικά. Ο στραβολαιμιασμένος του ζωδιακού είσαι. Σου έχω πει χίλιες φορές να κοιτάς μπροστά. Εκεί είναι το επόμενο όνειρό σου. Η επιτυχία των στόχων σου, η ανάδειξή σου. Να μιλάς με ανθρώπους, που έχουν να σου πουν κάτι που δεν ξέρεις και όχι μία τα ίδια και τα όμοια. Άσε τους άλλους να κοιτάνε τι αφήνεις πίσω σου. Το μόνο που χρειάζεται να κρατήσεις απ το χτες, είναι η γνώση και η συμμόρφωση, έτσι ώστε να μη ξανά κάνεις τα ίδια λάθη και κυρίως με τους λάθος ανθρώπους. Ιδίως με τα παλιά γκομενικά, που έχουν σκοπό να σου υπενθυμίσουν το διάστημα αυτό, την παρουσία τους με την πρώτη ευκαιρία. Μία απάντηση να δώσεις, αν σου χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σου και σου ζητήσουν επανεξέταση της περίπτωσής τους: Κλάιν Μάιν. Ως πότε θα κάνεις την ψυχή σου, φιλανθρωπικό ίδρυμα για αμετανόητους μ@λ@κες; Άλλωστε μωράκι ζουμπουρλούδικο, εσύ είσαι φτιαγμένο να αρέσεις, οπότε θα το βρεις το δρόμο σου.

Λέοντα

Για αρχή θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να κρύψεις τις αδυναμίες σου, όσο και αν πιστεύεις ότι οι άλλοι δεν τις καταλαβαίνουν. Ακόμα και αν εκεί που καθόσουν ξαφνικά ερωτεύθηκες και δε θέλεις να ομολογήσεις, ότι πέφτεις στα πατώματα, όταν περνάει η ώρα και δε σου έχει στείλει μήνυμα. Γιατί είστε παράξενα όντα εσείς οι Λέοντες. Στην αρχή έχετε το ύφος εκατό Καρδιναλίων μέχρι να γοητεύσετε το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σας και όταν κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις και πάει η σχέση να προχωρήσει, τότε σας πιάνουν οι ανασφάλειες να μη τη χάσετε. Άγνωσται αι βουλαί της ψυχής ενός Λέοντα, όταν λοιμωχθεί από τον ιό του έρωτα. Τις ημέρες αυτές, πρόσεξε τι τάζεις ερωτικά, αλλά και τι σου τάζουν, γιατί θα είναι ανακόλουθο. Διώξε από την αυλή σου τους κόλακες που γνωρίζουν το ψώνιο σου να “δοξάζεσαι”, γιατί θα χάψεις τα φύκια που θα σου σερβίρουν, για μεταξωτές κορδέλες και μάλιστα αμάσητα. Κι αν σου κάτσει κανένα στραφταλιζέ γκομενάκι, να ξέρεις ότι θα σου βγει άνθρακας ο θησαυρός. Θα χρειαστεί να ιδρώσεις τη φανέλα για να κερδίσεις την ερωτική παρτίδα, ακόμα και να έχεις μακροχρόνια σχέση. Φιλιά.

Παρθένε

Ξέρω ότι ερωτικά λαχταράς να κρατήσεις ένα μεγάλο σε μήκος αίσθημα αλλά την εποχή αυτή, κράτα προς το παρόν μικρό καλάθι. Κράτα και μία ρέγουλα σχετικά με τον τρόπο που διατυπώνεις τον πόθο και το πάθος σου, στο σκοτεινό αντικείμενο των φαντασιώσεών σου. Έχεις καταπιεί το ερωτικό φίλτρο και τα βλέπεις όλα ίσωμα. Που στ’ ανάθεμα είδε ποτέ κανείς, ίσωμα στα σύννεφα που πετάς; Γειώσου για να μη προσγειωθείς απότομα. Ξέρω πως έχεις καλή διάθεση, λεπτά αισθήματα μπέσα στο λόγο σου και τίμιες διαθέσεις, να το πάρεις το κορμί που εξέθεσες στην άτιμη την κενωνία αλλά ρώτα και το κορμί τι θέλει. Μπορεί τα πράγματα μεταξύ σας, να τα βλέπει με δημιουργική ασάφεια. Εάν Παρθενιστάν μου την εποχή αυτή είσαι μόνο και ερωτικά απαρηγόρητο, θα σου κάτσει ερωτικά το καλό το φύλλο αλλά μόνο για να παίξεις μια παρτίδα. Άντε δύο. Μετά άδικα θα επενδύεις συναισθηματικά, σε κάτι που θα έχει διάρκεια πυροτεχνήματος και είναι κρίμα, μα τον Παστέρ. Θάμπωσαν οι φακοί του μικροσκοπίου σου και δεν τα βλέπεις καθαρά. Ο ψευτάκος ο Ποσειδώνας φταίει που σου γνέφει από απέναντι. Το νου σου.

Ζυγέ

Και ότι δεν προλαβαίνεις ξέρω και ότι τρέχεις και δε φτάνεις, σε μια καθημερινότητα, που σου βάζει εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές κι ανατροπές. Τα υδραυλικά συστήματα της ζωής σου, χάνουν λάδια και σου κάνουν νερά, ξεχύνονται ολούθε και μετά, άντε εσύ να τα μαζεύεις, μαζί με το συναίσθημά σου που υπερχείλισε. Αρκετά όμως με τα στενάχωρα. Εποχή ερωτικών επανασυνδέσεων, στο στοιχείο σου. Έλα να κάνουμε μια επανάληψη. Εάν θέλεις να ρίξεις έναν Κριό, θύμισε του το γυμνασμένο σου κορμί. Ένα Ταύρο, το πόσο καλό φαΐ φτιάχνεις. Ένα Δίδυμο ότι σ αρέσει να τον ακούς. Ένα Καρκίνο, ότι στην αγκαλιά σου μπορεί να κρύβεται. Σε ένα Λέοντα, τόνισε την ψωνάρα του. Σε ένα Παρθένο δείξτου τη συλλογή από τα τα αντισηπτικά σου. Σε ένα Ζυγό, πες του πως δεν είναι ανάγκη να παραμυθιαζόσαστε και μεταξύ σας. Σε ένα Σκορπιό, πρόσεχε ετούτη τη φορά να μη βρεθείς με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο μάτι, λόγω απιστίας. Με τον Τοξότη πες του ανέκδοτα. Με τον Αιγόκερω μην είσαι ανακόλουθος σε ότι του τάξεις. Με Υδροχόο παίξ’ το φιλικά και με ένα Ψάρακα, μίλα του για το υπερπέραν. Επανέλαβε ακούω.

Σκορπιέ

Το σύνθημα, “Μπροστά, όχι πίσω, ούτε σημειωτόν”, κανονικά θα έπρεπε να σου ταιριάζει γάντι με τα ερωτικά σου. Την εποχή όμως αυτή, όπου οι ερωτικές επανασυνδέσεις χτυπάνε κόκκινο, κάτι παλιά ξινά σταφύλια, ή αλλιώς ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, ανακινεί μνήμες που έκανες καιρό να ξεπεράσεις (εάν τις ξέχασες ποτέ).  Αυτό σημαίνει ότι πίσω, έχεις αφήσει ένα υπόλοιπο εκπτώσεων στον έρωτα, που χρωστάς ή το έχεις μέσα σου σαν εκκρεμότητα και τώρα πρέπει να το ξεχρεώσεις. Δεν ξέρω αν το πρόσωπο αυτό, θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα, ή θα ανεβοκατεβάσεις την αξία του. Ξέρω ότι το απωθημένο που έχεις μέσα σου, πρέπει να βγει, για να ισιώσεις συναισθηματικά. Αλλιώς θα την πληρώνουμε τη νύφη, όλοι εμείς οι “άλλοι”, που δε σου φταίξαμε σε τίποτα, είτε είμαστε οι φίλοι σου, συνεργάτες, ακόμα και δικοί σου άνθρωποι. Φημίζεσαι άλλωστε για τον παλιοχαρακτήρα σου (Σκορπιοί μου το έχουν πει). Το στοίχημα λοιπόν είναι να σε πάρω τηλέφωνο και να σε ρωτήσω, αν το κατάφερες το κορμί γερομπισμπίκη. Περιμένω νέα σου λοιπόν.

Τοξότη

Όλο και κάποιος παθαίνει κάτι, όλο και σε τρέχουν να ξεχρεώσεις αμαρτίες άλλων, στη δουλειά βαριέσαι, λεφτά δεν έχεις, λογαριασμοί τρέχουν, οπότε, που καταλήγουμε; Ότι η ζωή σου βρίσκεται σε μία συνεχόμενη καραντίνα (επιφυλακή). Που είναι η καλοκαιριάτικη ανεμελιά σου; Το χαμόγελό σου; Οι ταξιδάρες σου με τα ωραία τους; Φταίει ο κυβερνήτης σου ο Δίας, που επιδίδεται ακατάσχετα σε συνουσιακές περιπτύξεις και ο άξονας της γης. Άλλη εξήγηση δεν έχω να σου δώσω. Βάλε στα καπάκια και μια έκλειψη που έγινε στο δικό σου άξονα, πολύ ήθελε νομίζεις να στραβώσει κι άλλο ο γιαλός;  Άντε εγώ τώρα να σου μιλήσω, για έρωτες και για ξενέρωτες. Με τι προσόντα και με τι μούτρα; Σε ντρέπομαι Τοξότη πραγματικά. Σου χρωστάω τις πλάκες που κάναμε μαζί και τα καλαμπούρια, ακόμα κι όταν ήρθανε στιγμές δύσκολες. Τα πράγματα που μοιραστήκαμε, τον καφέ και τα τσιγάρα μας. Όμως μου είπες μία μέρα να θυμάμαι, ότι μετά τον ανήφορο, είναι το ίσωμα. Και τώρα ήρθε η ώρα να σου το υπενθυμίσω κι εγώ. Κράτα γερά με τσαμπουκά, μέρες είναι θα περάσουν. Τα καλύτερα ταξίδια δεν τα έκανες ακόμα.

Αιγόκερε

Ένα τεράστιο “Θέλω” θα ξεφεύγει ώρες ώρες απ τα χείλη σου, όταν θα υπερχειλίζεις από ανεκτόνωτες κι ανομολόγητες επιθυμίες τις ημέρες αυτές. Εάν όμως ζητάς συναισθηματική ικανοποίηση από τον εαυτό σου και κατ επέκταση χαρά στα σκeλια σου, θα χρειαστεί να τον πάρεις, πιο διπλωματικά τον ερωτικό αμανέ. Διότι στα ερωτικά σου, έχεις κάνει πολλές πατάτες παραδέξου το. Πες μας τι θέλεις και δε σου το δώσαμε; Γιατί για να μη στο δώσουμε κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ίσως και να φταίνε, οι περίεργες επιλογές που κάνεις τελευταία. Φίλε βγάζουν μάτι. Δεν ταιριάζουν με το στάτους που θέλεις να μοστράρεις στην άτιμη την κοινωνία, που για να είναι “άτιμη” έβαλες κι εσύ το χεράκι σου. Μη παραπονιέσαι μετά, ότι δε σου ήρθανε τα πράγματα όπως θα τα ήθελες. Αφού πας και μπλέκεις με παράφωνους έρωτες. Πως να μην ακούς μετά παρατράγουδα; Ή θα τους έχεις δυο δυο τους έρωτες, ή θα μπακουριάζεις και ποιος σε ανέχεται μετά. Οπότε που καταλήγουμε; Φίλε για αρχή, βρες τα με τον εαυτό σου. Κι αν είσαι σε φάση να παίρνεις τις αποφάσεις σου, κάνε τες πιο ξεκάθαρες. Ή γύρνα σελίδα, ή κάτσε και καθαρόγραψε σε αυτή που μένεις.

Υδροχοάρα μου

Μπορεί να χρωστάς σε όποιον μιλάει ελληνικά. Μπορεί στη δουλειά σου την περίοδο αυτή να γίνεται το σύστριγκλο. Μπορεί στο σπίτι να σου σπαν τα νεύρα, μαζί με τα υδραυλικά αλλά στον έρωτα, παίζεις μπαλίτσα μόνος σου στο ζωδιακό. Θα μου πεις και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος. Το δέχομαι. Μην είσαι όμως αχάριστος. Αρέσεις κι αφού αρέσεις, ρίξ το στο σορολόπ, να δούμε που θα καταλήξει αυτή η φάση. Έτσι κι αλλιώς, όλοι σε κρίνουν και σε κατακρίνουν, για τη στάση που κρατάς σε πολλά πράγματα. Σκασίλα σου. “Ναι” σου λένε; “Όχι” λες. “Θα κάτσουμε εδώ σε ρωτάνε”; Θα φύγω απαντάς. Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ λέω εγώ, οπότε μείνε όπως είσαι. Άλλωστε εσύ τώρα, έχεις να σώσεις τον κόσμο. Σωθήκαμε. Φίλε εκεί που πας και μπλέκεις, σε κάτι ομάδες, σε κάτι συλλογικότητες, σε κάτι σού’πα μού’πες, έχε το νου σου. Θα στραβώσεις και θα απογοητευτείς τις μέρες αυτές, από κάποια άτομα, που πίστευες πως είναι φίλοι σου. Μη νομίζεις ότι σε φτύνουν για να σε ξεματιάσουν. Αλλά φταις κι εσύ που τους έδωσες αξία. Μη χαλιέσαι, αυτά συμβαίνουν. Απλός να το θυμάσαι που επενδύεις συναισθηματικά.

Ψαράκι

Έλα να σου πω κάτι. Όταν τσαντίζεσαι δε μας αρέσεις. Ούτε θα κάνεις εσύ κουταμάρες και θα τρέχω εγώ για να σε δικαιολογήσω στους άλλους. Γι αυτό βάλε καλά στο νου σου τι έχω να σου πω. Τις ημέρες αυτές, θα λες πρόστυχα και βρισιές, όχι μόνο στο σεξ αλλά και ολούθε στους χώρους που τριγυρνάς. Στη δουλειά, έξω από χώρους που πρέπει να σέβεσαι, εκεί που κανονικά θα έπρεπε να δείχνεις περισσότερη συνέπεια και πάει λέγοντας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να τσαντίζεσαι, μόνο που θα τα παίρνεις στο κρανίο για τους λάθος. Εκεί που χρειάζεται να βάλεις το νιονιό σου να δουλέψει, δε θα το βάζεις, παρά θα στραβώνεις. Έτσι επειδή exeσε η μύγα ή δεν ekl@σε το μπαρμπούνι και γι αυτό είναι κόκκινο.  Συγκεντρώσου, ή τέλος πάντων εάν σου είναι αδύνατο να συγκεντρωθείς και να ιεραρχήσεις τις δουλειές σου, κάνε ησυχία. Κάνε τουμπέκα γιατί αν ανοίξεις το στόμα σου, δε θα ξέρεις ούτε το τι λες, ούτε το που το λες. Κόντρα ρόλος είναι μωρό μου να θυμώνεις. Δε σου πάει, δε σου ταιριάζει γίνεσαι ντε καβλέ. Άντε μετά εμείς να σε φαντασιωθούμε. Πάμε λοιπόν άλλη μια επανάληψη στο τι σου έγραψα.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!