Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020


Κριός

Η εργασιακή σας σχέση και τα οικονομικά θα είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τις ημέρες αυτές. Έτσι ο έρωτας περνάει σε μία δευτερεύουσα φάση στη ζωή σας, αφού ψυχολογικά, δε θα είστε το διάστημα αυτό πρόθυμοι να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εξέλιξη. Όμως, εάν ο έρωτας είναι και δίνει έμπνευση, ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείτε ξανά. Άλλωστε μια ερωτική απόδραση, μπορεί να συμβεί ακόμα και μέσα από μια επικοινωνία σε διαδικτυακά πλαίσια, από μηνύματα ή τηλεφωνήματα, ακόμα κι αν βρίσκεστε ήδη σε  μία μόνιμη σχέση. Παίξτε  επικοινωνιακά.

Ταύρος

Όσο και αν ζούμε σε καιρούς εγκλεισμού και καραντίνας, η εποχή αυτή, θα σας επιτρέψει να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, να ασχοληθείτε με τομείς, που άλλοτε δεν τολμούσατε και να να δείτε ακόμα και την εξέλιξη της προσωπικής σας κατάστασης με άλλο μάτι. Υπάρχει χώρος για τον έρωτα, το καινούργιο το μεγάλο και συναρπαστικό. Αυτό που θα έρθει να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα και από το πουθενά. Κι αν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, τότε δείτε το σαν ευκαιρία να την αναθερμάνετε, αφού την ίδια πρόθεση θα δείξει και ο σύντροφός σας. Αλλαγές.

Δίδυμοι

Ο επόμενος σταθμός της ζωής σας θα είναι ο έρωτας μαζί με μπόλικες φιλοδοξίες στόχους και καινούργια όνειρα. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο δημιουργική, αφού σας βάζει στη διαδικασία να τα βρείτε με τον εαυτό σας και τα “θέλω” του. Πιθανόν ήδη να βρίσκεστε στο σημείο που να μπορείτε να ξεχωρίσετε τι πραγματικά έχει για εσάς αξία και τι όχι. Κι αν μέχρι σήμερα ήσασταν σε ένα αδιέξοδο έρωτα, δείτε το σαν ευκαιρία να τον λύσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Ίσως μάλιστα εκεί έξω, να υπάρχει ήδη το πρόσωπο  που σας έχει κατακτήσει. Μένει να το αποφασίσετε…

Καρκίνος

Με περίσσια ενέργεια μέσα σας, εκεί που θα την αφήσετε και θα σας προκαλεί εκνευρισμό, κάντε τη δημιουργικά πράγματα. Άλλωστε ο έρωτας έχει βάλει σκοπό να τρυπώσει στο μυαλό και στην καρδιά σας, εάν δεν τα έχει καταφέρει ήδη. Ίσως να είναι από τις λίγες φορές στη ζωή σας που δε σας είναι απαραίτητο να επενδύσετε κάπου συναισθηματικά, αλλά ίσως να αναζητήσετε και να ζήσετε απλά, μια ερωτική περιπέτεια, χωρίς να σας ενδιαφέρει καν η διάρκειά της. Η ερωτική τύχη λοιπόν έστω και κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις θα είναι με το μέρος σας. Προσέξτε περισσότερο, οι δεσμευμένοι.

Λέων

Με περισσότερο ενθουσιασμό θα γευτείτε την κολακεία και το φλερτ ενός ανθρώπου, που κατά πάσα πιθανότητα, επικοινωνείτε μαζί του με μηνύματα και τηλεφωνήματα αλλά όλα δείχνουν πως το πράγμα τείνει να γίνει περισσότερο ερωτικό. Η διάθεσή σας αλλάζει όπως και η εξωστρέφειά σας και κάπου εδώ, ερωτικά τουλάχιστον, μπορεί να κάνετε παρορμητικά λαθάκια που να σας δυσκολέψουν στη συνέχεια. Φίλοι μπορεί να αποδειχτούν κακοί συμβουλάτορες, ενώ μια ερωτική απροσεξία μπορεί να σας εκθέσει, ειδικά εσάς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη…

Παρθένος

Σε μια εποχή όπου πολλά ανατρέπονται καθημερινά, συνθήκες που δεν έχουμε ξανά ζήσει ως προς τον αυτό-περιορισμό, σας είναι δύσκολο να δρομολογήσετε τα προγράμματά σας και αυτό σας φέρνει αρκετή ανασφάλεια. Όμως όπως και να έρθουν τα πράγματα θα καταφέρετε να συνδυάσετε στα μέτρα του δυνατού, τη ροή της καθημερινότητά σας. Και ενώ σας περιμένει αρκετή δουλειά, ο έρωτας θα καταφέρει να κερδίσει, τόσο το μυαλό, όσο και την καρδιά σας, ως μια διαφυγή που αν μη τι άλλο, θα σας δώσει έμπνευση. Προσοχή μόνο δείξτε στις κρυφές ή παράλληλες σχέσεις την περίοδο αυτή.

Ζυγός

Την αισιοδοξία τη βρίσκει κανείς στα μικρά καθημερινά πράγματα, ειδικά όταν τα βλέπει από τη θετική τους πλευρά. Έτσι λοιπόν μπορεί οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας να μοιάζουν στατικές, την έμπνευση όμως στο να επικοινωνήσετε με ερωτικό τρόπο, δε θα τη χάσετε. Άλλωστε στις εποχές που ζούμε, δεν είναι απαραίτητο να βγούμε από το σπίτι για να παίξουμε με ερωτικούς διαλόγους. Ίσως λοιπόν να μπείτε στη διαδικασία, να στείλετε εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που εδώ και καιρό υπάρχει στο μυαλό σας και μάλλον κι αν σας φαίνεται απίθανο στο τέλος σίγουρα θα ανταποκριθεί.

Σκορπιός

Στην περίεργη καθημερινότητα που ζούμε, μέσα σας την εποχή αυτή, συμβαίνουν διάφορες συναισθηματικές ανακατατάξεις. Ίσως τώρα να έχετε καταλάβει, ότι η αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, ιδίως στο πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ερωτικά σας ζητήματα, θα σας βοηθήσει περισσότερο, από το να εξακολουθήσετε να κρατάτε τακτικές του παρελθόντος που σας κράτησαν στάσιμους. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, το σύμπαν σας προτρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βάζετε εσείς στον εαυτό σας και να κερδίσετε τον κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Εμπρός.

Τοξότης

Φημίζεστε για την εξωστρέφειά σας και για την ικανότητα που έχετε στο να παρασύρετε τη διάθεση των άλλων να αισθανθούν τις μικρές χαρές της ζωής. Έτσι λοιπόν με αυτό το ταλέντο συν την επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα καταφέρετε σήμερα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Άλλωστε ποιος να αντισταθεί στο χαμόγελό σας και ποιος δε χρειάζεται στους καιρούς των περιορισμών που ζούμε, αισιόδοξους ανθρώπους. Αφήστε πίσω ότι σας χαλάει συναισθηματικά και κοιτάξτε μπροστά, που ερωτικά τουλάχιστον το μέλλον σίγουρα σας ικανοποιεί.

Αιγόκερως

Θα προκύψουν οι ερωτικές ευκαιρίες, εάν προκαλέσετε την τύχη σας, όμως καλό θα ήταν για αρχή, να λειτουργήσετε διερευνητικά, πριν δοθείτε ολοκληρωτικά σε έναν καινούργιο έρωτα, όσο κι αν σας φανεί πολλά υποσχόμενος. Επαφές κυρίως φιλικές, άλλοτε με μηνύματα κι άλλοτε με τηλεφωνήματα, θα σας δείξουν πιο πρόσωπο ενδιαφέρεται ερωτικά, όμως πριν δείξετε κι εσείς τις προθέσεις σας, αφουγκραστείτε τον τρόπο που εκδηλώνει τις δικές του. Παράλληλα φαίνεται πως ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας. Είναι δυνατή η επανασύνδεση.

Υδροχόος

Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας αυτής θα διαπιστώσετε, πως για τους στόχους που έχετε βάλει στον εαυτό σας, όλα συμβαίνουν και εξελίσσονται θετικά, ακόμα και αν δεν έχετε προσπαθήσει περισσότερο. Θα έχετε λοιπόν την τύχη με το μέρος σας και θα χρειαστεί να πιάνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αμέσως. Έτσι λοιπόν στο κεφάλαιο έρωτας, γράφονται για σας, σενάρια απίθανα στους ουρανούς. Δεν αποκλείεται να δείτε την επιστροφή, ενός ανθρώπου που ακόμα ποθείτε από το παρελθόν. Τη προθυμία κάποιου να σας πολιορκήσει ερωτικά. Μια σχέση  σας να  αναζωπυρώνεται.

Ιχθύς

Σε ένα ιχθυακό περιβάλλον γεμάτο ασάφεια και μηνύματα που σε μερικές των περιπτώσεων απαιτούν αποκρυπτογράφηση, εσείς θα καταφέρετε να το κάνετε ακολουθώντας μόνο το ένστικτο και την τονισμένη διαίσθησή σας. Έτσι λοιπόν κάπου ανάμεσα στις λέξεις και τα έργα κάποιου ανθρώπου, θα ανακαλύψετε τις ημέρες αυτές τις προθέσεις του απέναντί σας που κατά πάσα πιθανότητα, θα πηγάζουν από την ερωτική του προσδοκία να σας φέρει κοντά του. Όμως αν είστε σε μία μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται αυτό να το αντιληφθεί ο σύντροφός σας και να έχετε μετά θέματα μεταξύ σας.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Χωρίς δεύτερες σκέψεις, αποδεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για να βρεθε ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Β ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Δεν παίρνετε κανένα ρίσκο, εάν συζητήσετε τους όρους μία νέας πρότασης για σ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή, με αν ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε εάν φερθείτε με εξωστρέφεια και κοινωνικότητα τι ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u