Astro-Μηνύματα από 29/3 – 5/4/2020


Ζούμε μια αμήχανη περίοδο της ζωής μας, κάτω από πολλούς περιορισμούς, φόβους και ανασφάλειες για το αύριο. Ζούμε σε μια απομόνωση που δυσκολεύει τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις μας και μοιάζει αυτό σα να έχει συμβεί, ώστε να βρούμε το χρόνο και να συναντηθούμε πρωτίστως με τον εαυτό μας.

Να κρίνουμε και να αποφασίσουμε για το τι είναι τελικά σημαντικό και τι ασήμαντο για μας και για όσα πασχίσαμε να έχουμε μέχρι σήμερα. Φαίνεται ότι η συνέχεια θα είναι τελείως διαφορετική από όποια φανταστήκαμε και άρα θα χρειαστεί να δούμε την πορεία μας με διαφορετικό τρόπο. Στις προσπάθειες που αφορούν την εξέλιξή μας, χρειάζεται να γίνουμε περισσότερο αποφασιστικοί και στοχευμένοι.

Να δείξουμε πειθαρχεία στις προτεραιότητες που θα βάλουμε. Ανατροπές ακυρώσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις, εμπεριέχονται στο σενάριο του επόμενου διαστήματος και καλό θα ήταν να μάθουμε όχι μόνο να ζούμε με αυτές αλλά και να διαθέτουμε τα αντανακλαστικά και την πρόθεση να ελισσόμαστε σε οτιδήποτε έρχεται.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει συναισθηματικά καλύτερα, αφού τουλάχιστον έχετε απαλλάξει τη σκέψη σας από ασήμαντα πράγματα που ασχοληθήκατε στο παρελθόν και δεν αξίζει να ασχολείστε πλέον. Το σημαντικότερο είναι, ότι τώρα γνωρίζετε τι θέλετε και πως το θέλετε έτσι ώστε η ζωή σας να γίνει καλύτερη. Θα θέσετε καινούργιους στόχους και θα είστε πιο αποφασισμένοι στο να τους κατακτήσετε. Δώστε τέλος σε κάποιες καταστάσεις που διαπιστώσατε ότι λειτουργούσαν αρνητικά. Βρείτε νέες συμμαχίες. Πάρτε έμπνευση απ τον έρωτα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

*Ζυγοί, ο έρωτας μπορεί να σας δώσει όχι μόνο την έμπνευση αλλά και το όνειρο να κοιτάξετε το μέλλον με θετικότερη ματιά. Με μεγαλύτερη συναισθηματική ισορροπία θα σας βρουν οι επόμενες ημέρες. Κάποια θέματα στο σπίτι και την οικογένεια βρίσκουν τις λύσεις τους. Η διάθεσή σας γίνεται πιο δημιουργική, ενώ νέες ιδέες και προοπτικές σας ανοίγονται σε σημαντικούς τομείς. Παράλληλα θα βρεθούν άτομα που θα σας δείξουν την έμπρακτη υποστήριξή τους, όπου και όταν τη θελήσετε. Αν έχετε μία σοβαρή ερωτική σχέση, τότε ίσως να αποφασίσετε να την προχωρήσετε μπροστά.

*Καρκίνοι, καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα, ίσως να ψάξουν να βρουν διεξόδους τις ημέρες αυτές. Λιγάκι πιο παραπονιάρηδες και με παρορμητική διάθεση να τα πείτε έξω απ τα δόντια, ιδίως σε εκείνους τους “δικούς σας άλλους”, ίσως σας κάνουν να υπερχειλίσετε συναισθηματικά. Αναμοχλεύεται το παρελθόν βγάζοντας στην επιφάνεια ανομολόγητους ή ανεκπλήρωτους πόθους. Να θυμάστε ότι τα πράγματα δεν έχουν το μέγεθος που υπάρχει στο μυαλό σας. Μην δραματοποιείτε καταστάσεις και κατεβάστε την εσωτερική σας ένταση. Χαλαρώστε.

*Αιγόκεροι, απαλλάσσεστε από κάποια θέματα που σας επιβάρυναν συναισθηματικά το επόμενο διάστημα και αυτό τουλάχιστον θα σας βοηθήσει να έχετε καθαρότερο μυαλό. Εκεί που χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, είναι στη διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, αφού μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα παρορμητικά χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να υποστηριχτείτε από άτομα κύρους.  Προωθήστε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, κάντε πράγματα που σας εμπνέουν και σας κάνουν να νιώθετε πιο δημιουργικοί.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, με στιγμές έντονου εκνευρισμού θα κυλήσει η εβδομάδα αυτή γι αυτό καλό θα ήταν να προσέξετε τον τρόπο που θα εκφράζεστε, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικογενειακό τομέα. Κατά τα άλλα, υπάρχει η προδιάθεση να σας δοθούν ευκαιρίες και προτάσεις που θα έχουν ένα οικονομικό όφελος, αρκεί να είστε πολλοί προσεκτικοί στο να διακρίνετε, τι μπορεί να κρύβουν σε επίπεδο δεσμεύσεων. Προωθήστε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, αφού την περίοδο αυτή, θα τύχουν της αναγνώρισής τους. Ερωτικά και συναισθηματικά θα έχετε την κάλυψη που επιθυμείτε.

*Σκορπιοί, λίγη παραπάνω υπερένταση και ένα νευρικό σύστημα σε κατάσταση αμφιθυμίας, θα είναι ικανό να σας δημιουργήσει συναισθηματική αστάθεια εμπλουτισμένη με πολλά ξεσπάσματα. Ελέγξτε λοιπόν τις συναισθηματικές σας υπερχειλίσεις, αφού πολλές από αυτές, θα κριθούν αδικαιολόγητες από το περιβάλλον σας. Να θυμάστε ότι αυτά που αισθάνεστε, έχουν μικρότερη σημασία από αυτή που διογκωμένα τους δίνετε. Περίεργα συναισθήματα υπερβολής, με  ματαιώσεις, αίσθηση αδικίας, έλλειψη κατανόησης, θα σας εξωθήσουν να τα βάλετε με όλους και με όλα.  

*Λέοντες, βρίσκεστε ήδη σε μία διαδικασία αρκετών ανατροπών, ιδίως σε τομείς που έχετε πασχίσει και προσπαθήσει για να γευτείτε την πολυπόθητη θετική εξέλιξη. Καριέρα και διαπροσωπικές σχέσεις, είναι οι πτυχές της ζωής σας που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Κρατήστε τις ισορροπίες, ακόμα κι αν το περιβάλλον που κινείστε ή δραστηριοποιείστε, μοιάζει να είναι ασταθές. Βάλτε τα όρια εκεί που πρέπει αλλά αφήστε και το χώρο όπου οι δικοί σας άνθρωποι θα μπορέσουν να εκφραστούν. Μην γίνεστε απόλυτοι και φερθείτε διπλωματικά όπου χρειάζεται. 

*Υδροχόοι, περισσότερο δραστήριοι χρειάζεται να γίνεται το διάστημα αυτό και να μην περιμένετε να γίνουν θαύματα για να προωθηθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας. Όλα από σας εξαρτώνται και από την πειθαρχημένη δυναμική που θα δείξετε ώστε να καταφέρετε εκείνα που επιθυμείτε. Ίσως πρέπει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που θα σας κουράσουν ή που αποφεύγατε και να επιδείξετε αρκετή υπευθυνότητα. Νέες συνεργασίες αλλά και η δυνατότητα να συνάψετε μια ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια, υπάρχουν ως προοπτικές. Ελέγξτε όμως την αμφιθυμία σας γενικά.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, με νότες αισιοδοξίας έρχονται για σας οι επόμενες ημέρες, αφού δε θα λείψουν τα τυχερά διαστήματα, όπου θα διαπιστώσετε πως κάποιοι σημαντικοί στόχοι σας δρομολογούνται και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η περίοδος αυτή θα σας δώσει καλύτερες συνεργασίες, επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό, προώθηση των ιδεών σας και την ανταπόκριση εκείνων που μπορούν να υποστηρίξουν τα “θέλω” σας. Η θετική σας διάθεση θα εκπέμπεται και στο περιβάλλον όπου ακόμα και ο έρωτας θα σας δώσει τόσο τις ευκαιρίες όσο και ανάλογες προσφορές. Αρέσετε!!!

*Τοξότες, όσο και αν οι καιροί είναι γεμάτοι περιορισμούς, τουλάχιστον κάποια σημαντικά θέματα κυρίως οικονομικά βελτιώνονται για σας τις επόμενες ημέρες. Κάποιες σχέσεις σας, που διαταράχτηκαν το προηγούμενο διάστημα, μπαίνουν πάνω σε καινούργιες βάσεις και διορθώνονται. Ενώ η εβδομάδα φέρνει εξαιρετικές συνεργασίες. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, θα γίνει πιο ουσιαστική η επαφή με το σύντροφό σας. Κι αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται η προοπτική να βρείτε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας. Ξεκινάει  μία αισιόδοξη εποχή , εκμεταλλευτείτε τη όσο μπορείτε.

*Παρθένοι, περισσότερο κουρασμένοι και με την αίσθηση ότι τίποτα δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που επιθυμείτε σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Πιθανόν μάλιστα να πάρετε και μια απογοήτευση από μια σημαντική εξέλιξη που περιμένατε να ευδοκιμήσει καιρό. Ανασφάλεια και εκνευρισμό μπορεί να σας προκαλέσει ο επαγγελματικός σας τομέας, όπου θα σας φορτώσει περισσότερα καθήκοντα με αμφίβολες οικονομικές ικανοποιήσεις. Όμως δε θα λείψουν και οι επαγγελματικές ευκαιρίες, που αξιοποιώντας τις θα αναδειχτεί η αξία σας. Ο έρωτας ευτυχώς θα σας δώσει  έμπνευση που λείπει.

 

*Ιχθύες, φοβίες και ανασφάλειες μπορούν να σας βγάλουν οι επόμενες ημέρες, αφού όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή όλων μας το τελευταίο διάστημα, δε μπορεί να σας αφήσουν ανεπηρέαστους. Προσπαθήστε λοιπόν όταν χρειάζεται να βγάζετε στη άκρη το συναισθηματικό παρορμητισμό σας και να ακολουθείτε περισσότερο τη λογική. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αναμοχλεύονται θέματα που δεν τα έχετε ακόμα λυμένα και απαιτούν λύσεις από σας, σε μια εποχή που περιορίζει τις κινήσεις σας. Κάτι καινούργιο αρχίζει, κάτι σημαντικό εξελίσσεται. Βρείτε την αισιοδοξία σας.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!