Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020


Κριός

Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αλλάζοντας τη διάθεσή σας προς το καλύτερο και διώχνοντας την κατήφεια των προηγούμενων ημερών που υπάρχει στην ψυχολογία σας. Με θετική σκέψη και έξυπνο λόγο, θα καταφέρετε να μαζέψετε γύρω σας κόσμο όπου ανάμεσα στα άτομα αυτά δεν αποκλείεται να βρίσκεται, ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας!!! Σήμερα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα καταφέρετε να φέρετε πιο κοντά στη φωλιά σας το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ενισχύστε λοιπόν την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το κομμάτι του έρωτα που σας αξίζει.

Ταύρος

Ο έρωτας μπορεί να φανεί και να σας αιφνιδιάσει, από εκεί που δεν τον περιμένατε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε μία νέα γνωριμία σήμερα, που εξαρχής θα σας προκαλέσει ερωτικά. Φροντίστε λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι και να μη δείξετε αμηχανία. Αναταράξτε τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σας ζωής. Κι αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, που σας έχει αποδείξει ότι αντέχει στο χρόνο και στα δύσκολα, βάλτε στην κοινή ζωή που έχετε με το σύντροφό σας, καινούργιες δραστηριότητες και πράγματα που σας ευχαριστούν, δίνοντας έτσι την ανανέωση.

Δίδυμοι

Δεδομένου ότι βρίσκεστε σε πολύ καλό επικοινωνιακό επίπεδο και ο λόγος σας δε διακατέχεται από θυμό και άλλα αρνητικά αισθήματα, σήμερα είναι μια ημέρα εξαιρετική, ώστε να συζητήσετε και να λύσετε με το σύντροφό σας, θέματα που σας έφεραν διαφωνίες μεταξύ σας. Δείξτε του την καλή σας πρόθεση όλα να διορθωθούν και αφήστε του χώρο για να εκφραστεί κι εκείνος. Εάν επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση , μπορείτε να επιχειρήσετε μία επικοινωνία ή να κάνετε μία πρόσκληση να συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Υιοθετήστε ένα  “φιλικό” προφίλ.

Καρκίνος

Εάν θέλετε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας στο μονοπάτι του έρωτα, αφήστε πίσω σας μια για πάντα το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά. Θα διαπιστώσετε ότι με τη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, νέες γνωριμίες θα γεμίσουν τη ζωή σας με εξαιρετικά ενδιαφέροντα τρόπο. Μπορεί στην παρούσα φάση της ζωής, το επαγγελματικό σας πεδίο να απασχολεί περισσότερο το μυαλό σας, όμως θα έπρεπε να βρείτε χρόνο για να καλύψετε τις ερωτικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Προς το παρόν δε δείχνει ερωτικά κάτι που να έχει διάρκεια στο χρόνο. Όμως παίξτε…

Λέων

Οι επόμενες ημέρες, έχουν σκοπό να σας δώσουν κάποιες ικανοποιήσεις, τόσο επιβεβαίωσης όσο και ερωτικές. Αρέσετε και θα γοητεύετε με ευκολότερο τρόπο, κάμπτοντας τις αντιστάσεις του ατόμου που θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ερωτικά. Έτσι λοιπόν, εάν υπάρχει μία ψυχή που θέλετε να φέρετε στη φωλιά σας, κάντε της μία πρόσκληση σήμερα. Κατά πάσα πιθανότητα θα την αποδεχτεί και από εκεί και πέρα, η εξέλιξη βρίσκεται στο χέρι σας. Η ερωτική τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να γίνετε περισσότερο τολμηροί και ξεκάθαροι στο τι θέλετε να κατακτήσετε. 

Παρθένος

Ίσως σήμερα να έρθετε σε επαφή, με κάποιο άτομο κατά πάσα πιθανότητα από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή από τους χώρους που δραστηριοποιήστε και να κάνετε μία συζήτηση για ένα κοινά ενδιαφέρον ζήτημα, ή μια συνεργασία. Έχετε όμως τη διαίσθησή σας ανοιχτή, γιατί θα διαπιστώσετε πίσω από τα λόγια του, ότι κρύβεται μία ενδόμυχη ερωτική πρόθεση απέναντί σας. Αν είστε στη φάση να πειραματιστείτε ερωτικά, αφήστε το να εξελιχθεί, έχει προοπτικές. Εάν όμως η προσωπική σας κατάσταση δεν το επιτρέπει γιατί μπορεί να είστε ήδη δεσμευμένοι, προσέξτε το.

Ζυγός

Μην αφήνετε θέματα της καθημερινότητάς σας, που ζητούν επίλυση εδώ και τώρα, γιατί τις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να τα ρυθμίσετε. Έτσι αν θελήσετε να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μάλλον θα σας περιορίσουν, γι αυτό φροντίστε τα. Δεν αποκλείεται να βρείτε βοήθεια στην επίλυσή τους, από ένα πρόσωπο, που εκτός των άλλων, τρέφει συμπάθεια και ιδιαίτερα αισθήματα προς το πρόσωπό σας. Εκμεταλλευτείτε την αδυναμία που σας έχει και ανταποδώστε του την καλοσύνη που θα σας δώσει με τον πιο ιπποτικό τρόπο. Ξέρετε εσείς.

Σκορπιός

Εάν υπάρχει κάποιο άτομο που έχει έρθει πρόσφατα στη ζωή σας, προσέξτε λίγο τα σημάδια. Μπορεί ήδη να έχετε καταλάβει, ότι η σχέση αυτή εξελίσσεται πολύ γρήγορα, νιώθετε σα να το γνωρίζετε καιρό και αισθάνεστε πολύ άνετα μαζί του. Αναρωτηθείτε λοιπόν, μήπως δεν είναι μόνο μία απλή συμπάθεια; Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε την εποχή αυτή να ρισκάρετε συναισθηματικά και να εμπλακείτε σε ένα ερωτικό ειδύλιο, αφεθείτε λίγο στις νότες του έρωτα. Θα σας κάνει καλό και θα ενισχύσει την ερωτική σας αυτοπεποίθηση. Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη.

Τοξότης

Από σήμερα και για τον επόμενο καιρό, επικοινωνιακά, θα είστε στα καλύτερά σας. Δείτε το λοιπόν σαν μια λαμπρή ευκαιρία, στο να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και διευρύνετε κι άλλο τον κοινωνικό σας κύκλο και τις δραστηριότητες. Ο λόγος σας θα είναι εύστροφος και ευφυής, τα επιχειρήματά σας ζωντανά και αν αυτό το δοκιμάσετε στον ερωτικό στίβο, θα δείτε ότι όχι μόνο δε θα σας αντισταθεί το πλάσμα που στοχεύετε στην καρδιά του αλλά θα αυξηθούν οι θαυμαστές σας ακόμα περισσότερο. Μη το χάσετε.

Αιγόκερως

Εάν αισθάνεστε ακάλυπτοι συναισθηματικά ακόμα και στην περίπτωση που βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, καλό θα ήταν αυτό να τελειώνει. Συζητήστε με το σύντροφό σας τους λόγους για την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Γιατί εάν η σχέση σας έχει αντέξει στα δύσκολα, δώστε της άλλη μια ευκαιρία αφού το αξίζει. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι θα έχετε τις ερωτικές ευκαιρίες σας, αρκεί να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και ασφαλώς να ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις ή προκλήσεις όταν σας φλερτάρουν, ανεξάρτητα από τη κατάληξη.

Υδροχόος

Με νευρικότητα σήμερα ίσως να αντιμετωπίσετε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, ή ερωτικού συντρόφου. Πιθανόν να διαισθάνεστε ότι κάτι μεταξύ σας δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε και αισθάνεστε ανήμποροι, γιατί στην παρούσα φάση, δεν έχετε αφήσει κενά για να είναι ο άνθρωπός σας απόμακρος. Εάν είστε μόνοι, ίσως να μπει μέσα σας σχεδόν εμμονικά, η επιθυμία να πολιορκήσετε ερωτικά,ένα άτομο που μπορεί να βρίσκεται ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ή να κινείται στο εργασιακό σας περιβάλλον, όπου εκεί καλό θα ήταν να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες.

Ιχθύς

Φαίνεται ότι μέσα από μία μετακίνηση, μια μικρή εκδρομή ή απόδραση, θα κάνετε μια γνωριμία, που έρχεται στη ζωή σας για να μείνει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώσετε ο ένας για τον άλλο, αυτό που λέμε, “έρωτα με την πρώτη ματιά”. Όμως επειδή έχετε από τη φύση σας την τάση να υπερεκτιμάτε εύκολα κάποιους ανθρώπους, φροντίστε να μην επενδύσετε εξαρχής συναισθηματικά σε μία σχέση που μόλις θα έχει ξεκινήσει. Αν τώρα βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση,ίσως να δείτε τον εαυτό σας κάποιες στιγμές να κοιτάει την πόρτα της εξόδου, λόγω καταπιεσμένων αισθημάτων.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:12’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49’ το βραδάκι. Η μέρα ...

Astrotip ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάνετε focus στους στόχους τις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας. Τώρα όλα είναι δυ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Με περίσσια ενέργεια και με δυναμισμό, θα κινηθείτε σήμερα. Η ανάγκη σας να ξ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:11’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49 το βραδάκι. Η μέρα τ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μπορεί να αποδεχτείτε μία πρόταση για έξοδο σήμερα αλλά εάν ψυχολογικά δεν ε ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εάν στην διάρκεια της μέρας αισθανθείτε εκνευρισμένοι, προσπαθήστε να αποστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u