Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 21 Ιουνίου 2020


Κριός

Η ερωτική σας ζωή σύντομα θα σας ζητήσει να αλλάξετε σελίδα. Όχι απαραίτητα να χωρίσετε με τον άνθρωπο που είναι ο σύντροφός σας, εάν έχει αποδείξει την αξία και την ποιότητά του ως χαρακτήρας, αλλά ίσως τώρα να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να αποκτήσετε έναν απόγονο, ή να αποφασίσετε να ζήσετε μαζί. Σχέσεις ρουτίνας δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής πλέον, ενώ αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται μια επαφή που θα κάνετε με ένα άτομο από παλιό εργασιακό περιβάλλον, να μεταλλαχθεί και να αποκτήσει μία περισσότερο ερωτική από φιλική χροιά.

Ταύρος

Ο έρωτας έχει βάλει σκοπό να σας ξεμυαλίσει, με τρόπους σίγουρα όχι αναμενόμενους. Μπορεί να βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση και να σας προκαλέσει με ένα τρίτο πρόσωπο, ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις σας και να κοιτάξετε εντέλει έξω από το παράθυρο της σχέσης. Μπορεί να βρεθεί στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ενός φίλου από τα παλιά, ή του ανθρώπου που μπορεί μέχρι σήμερα να λέτε μία τυπική καλημέρα και ξαφνικά, για οποιοδήποτε λόγο να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Όπως και να έχει θα έρθει στη ζωή σας για να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν το περιμένατε.

Δίδυμοι

Την περίοδο αυτή, εάν είχατε βγει από μία ερωτική σχέση που κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα και καταφέρατε να ξανά φτιάξετε τη ζωή σας με έναν άλλο άνθρωπο, καλό θα ήταν να του δείξετε το ενδιαφέρον σας, από το να του αναφέρετε στιγμές και καταστάσεις από την προηγούμενη σχέση σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ξεκαθαρίσει εντελώς από τα κατάλοιπα της προηγούμενης σχέσης σας τότε θα δημιουργήσουν σύντομα θέματα και στην τωρινή. Εάν είστε μόνοι, μη συγκρίνετε τον άνθρωπο που σας φλερτάρει με το χαρακτήρα ενός πρώην. Είναι λάθος.

Καρκίνος

Μην αποθαρρυνθείτε και σταματήσετε τις προσπάθειες να φέρετε στη φωλιά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να ανήκει σε μια πρόσφατη σχετικά γνωριμία και να μην προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν. Από την άλλη μεριά, εάν ευελπιστείτε σε μία ερωτική επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με έναν πρώην έρωτα και να έχετε κάθε προοπτική να τα βρείτε με τον άνθρωπο που ήσασταν κάποτε μαζί. Να θυμάστε όμως ότι θα ευδοκιμήσουν κυρίως οι προσπάθειες που θα κάνετε με φρέσκα ερωτικά υλικά και όχι με ληγμένα.

Λέων

Σε μια έντονα συναισθηματική ημέρα, ίσως σκεφτείτε μερικά πρόσωπα που με την παρουσία ή το λόγο τους επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σας, ή λειτουργούν τοξικά και σας αποδιοργανώνουν. Τέτοια άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να έχουν πρόσβαση στην ερωτική σας σχέση ή εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, να κάνουν κακοπροαίρετη κριτική για την αισθηματική σας ζωή και για τις ερωτικές σας επιλογές. Προστατεύστε τη σχέση σας ή τον εαυτό σας από τέτοιους ανθρώπους που μάλλον σας ζηλεύουν, έχοντας μαζί τους μόνο σχέσεις σε τυπικά πλαίσια και τίποτα παραπάνω.

Παρθένος

Ακολουθήστε την καρδιά σας, εάν σας προστάζει να ζήσετε έναν έρωτα που είναι διαφορετικός ή αντισυμβατικός σε σχέση με αυτόν που η κοινωνία θεωρεί φυσιολογικό ή νόμιμο. Την επανάσταση για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, δε θα την κάνετε, βάζοντάς τα με τις κοινωνικές νόρμες, αλλά με τα “πρέπει” και τους φραγμούς που θέτετε εσείς στον εαυτό σας. Την περίοδο αυτή σας χρειάζεται κάτι τόσο δυνατό, ικανό να ανατρέψει ολόκληρη την κοσμοθεωρία σας. Αλλάζετε την προσωπική και ερωτική σας ζωή, αλλάζετε σελίδα κι αυτό όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται θα είναι συναρπαστικό.

Ζυγός

Ως άνθρωποι ξεχωρίζετε για τους λεπτούς σας τρόπους και για την ευγένειά σας. Πολλές φορές βάζετε πρώτα τα “θέλω” και τις επιθυμίες των άλλων κι ύστερα τις δικές σας. Όμως ο έρωτας, χρειάζεται να κινείται αμφίδρομα και η ικανοποίηση να υπάρχει και στους δύο ανθρώπους που αποφασίζουν να είναι μαζί. Οπότε από εδώ και στο εξής, σταματήστε κάθε φορά που ο άνθρωπός σας σας ζητάει κάτι, ή το άτομο εκείνο που προσπαθείτε να φέρετε στη φωλιά σας, να είστε τόσο συγκαταβατικοί, γιατί στο τέλος σας θεωρούν δεδομένους και αναμενόμενους. Αυτό κακομαθαίνει τους άλλους.

Σκορπιός

Καμιά φορά η καρδιά δεν συνομιλεί με τη λογική. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει ακόμα μέσα σας, ένα πρόσωπο που για λόγους διάφορους, δεν καταφέρατε να το κρατήσετε πολύ στην αγκαλιά σας, τώρα θα χρειαστεί να δείτε ή να βρείτε τους λόγους που δεν έγινε αυτό. Σημεία του χαρακτήρα σας, πιθανόν να μην επέτρεψαν να αναπτυχθεί αυτή η σχέση. Όπως ο εγωισμός, ή κτητικότητα που πολλές φορές εκφράζετε σε σημείο παρεξηγήσεως, η ζήλια και η ανασφάλεια.  Όμως εάν ακόμα επιθυμείτε αυτόν τον άνθρωπο, πρέπει αρχικά να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να τον αντιμετωπίσετε διπλωματικά.

Τοξότης

Πιθανόν σήμερα να τα βάλετε με το σύντροφό σας ή να τον κατηγορήσετε με βαριούς χαρακτηρισμούς, όπως με το να τον πείτε αδιάφορο. Ο λόγος θα είναι γιατί δε θα βρείτε στο πρόσωπό του την προθυμία, να λύσει ένα δικό σας πρόβλημα, ενώ θα μπορούσε. Προσπαθήστε όμως να μαζέψετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους γενικότερα, γιατί το διάστημα αυτό, σε κάποιες σχέσεις σας, δεν αποκλείονται οι ρήξεις, ιδίως εάν τους πείτε λόγια που θα δυσκολευτείτε μετά να μαζέψετε. Επηρεάζεστε περισσότερο από συναισθηματικές υπερχειλίσεις παρά από τη λογική.

Αιγόκερως

Όσο και αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, ή επώδυνο, τις ημέρες αυτές, καλείστε να τελειώσετε με τις σχέσεις εκείνες που λειτουργούν τοξικά για τη ζωή σας, πόσο μάλιστα εάν αυτές, είναι ερωτικές.  Δεν μπορείτε να ζείτε σε μία σχέση που να είναι συναισθηματική φυλακή για εσάς, να βασίζεται σε ψυχολογικούς εκβιασμούς και να μην εκφράζετε μέσα από εκεί τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας.  Είναι συναισθηματική φθορά, ακόμα και αν έχετε σκεφτεί να κάνετε μία παράλληλη σχέση και να μοιράζεστε προκειμένου να γεμίσετε το κενό που αφήνει να αναπτύσσονται μέσα σας απωθημένα.

Υδροχόος

Αναθεωρήστε τη στάση που αντιμετωπίζετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στην προκειμένη περίπτωση τις ερωτικές. Κάπου χρειάζεται να ξεχωρίσετε, ότι άλλο έρωτας και άλλο φιλία. Πιθανόν ο σύντροφός σας την περίοδο αυτή, να μην παίρνει από εσάς τα συναισθηματικά κρατήματα που χρειάζεται, ενώ εσείς να νομίζετε ότι μια χαρά είναι η σχέση σας. Το παρελθόν ξανά χτυπά, την πόρτα της καρδιάς σας. Δεν αποκλείεται εκεί, να αναζητήσετε τελικά την πολυπόθητη ερωτική σταθερότητα, που στην παρούσα φάση της ζωής σας μάλλον την έχετε χαμένη.

Ιχθύς

Κάπου θα πάτε αυτές τις ημέρες,  ένα μέρος που θα έχετε να επισκεφτείτε πολλά χρόνια. Μνήμες νοσταλγικές θα σας οδηγήσουν εκεί και δεν αποκλείεται να θυμηθείτε και ένα πρόσωπο, που κάποτε υπήρξατε ερωτικά μαζί.  Ίσως από σύμπτωση και να το συναντήσετε, αφού το σύμπαν βάλθηκε να συνωμοτήσει υπέρ σας.  Άλλωστε οι καιροί είναι εξαιρετικοί στο να επιχειρήσετε μια ερωτική επανασύνδεση, εάν αυτό είναι που επιθυμεί η καρδιά σας. Ένας φίλος μπορεί να είναι από τα παλιά, εκείνος που θα σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που κάποτε ζήσατε μαζί μεγάλες στιγμές ερωτικές.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!