Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 29 Μαρτίου 2020


Κριός

Μια σημαντική βοήθεια και μάλιστα τη στιγμή που την έχετε ανάγκη θα πάρετε, από κάποιον άνθρωπο και αυτό θα περιορίσει τα άγχη σας κατά πολύ. Η διάθεσή σας, μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο, ενώ δε θα λείψουν οι στιγμές που τα κέφια σας θα είναι ανεβασμένα. Κάπου εκεί, δεν αποκλείεται, ο έρωτας να βρει τον τρόπο να τρυπώσει μέσα στην καρδιά σας και να σας αναστατώσει ευχάριστα. Η ψυχή σας ζητά την ερωτική ανανέωση, ίδια με την διάθεση της Άνοιξης να αναγεννηθείτε ψυχολογικά. Τολμήστε ακόμα και εκείνο που φαντάζει άπιαστο.

Ταύρος

Το ότι μπορείτε να κερδίζετε τις εντυπώσεις και να γοητεύετε τους άλλους με το πνεύμα σας, είναι κάτι που το γνωρίζετε ήδη. Πως θα σας φαινόταν όμως εάν σας έλεγα, ότι δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση, ή να μάθετε μέσω ενός φίλου, ότι υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί έξω που του έχετε κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά ερωτικά; Ναι ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει και σίγουρα αν σήμερα πάρετε μία τέτοια είδηση, αφενός θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και αφετέρου ίσως να μπείτε στη διαδικασία, να ανακινήσετε την ερωτική και αισθηματική σας ζωή.

Δίδυμοι

Ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα και να σας επηρεάσει σε βαθμό έντονο συναισθηματικά. Μία φιλία με ένα άτομο που μέχρι σήμερα δεν είχε δείξει κάτι περισσότερο, μεταλλάσσεται και ξαφνικά, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά. Ναι, πολύ πιθανόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, να δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Κι αυτό μπορεί να συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Κρατήστε το κρυφό και προστατευμένο, ανομολόγητο σε κάποιες περιπτώσεις έως να εξελιχτεί.

Καρκίνος

Ο έρωτας βρίσκεται προ των πυλών της καρδιάς σας και θα σας πολιορκήσει, μέχρι να κάμψει και τις τελευταίες αντιστάσεις σας. Ακόμα και αν αυτό σας φαίνεται σα σενάριο βγαλμένο από παραμύθι, ετοιμαστείτε να ζήσετε το δικό σας ερωτικό παραμύθι. Μία φιλία, μία σχέση συνεργασίας, ένας άνθρωπος που έχετε μοιραστεί μεταξύ σας πολλούς προβληματισμούς και σκέψεις, μοιάζει περισσότερο στο προφίλ του ατόμου που θα γίνει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, ακόμα και αν οι συνθήκες ή η προσωπική κατάσταση και των δύο, σας βάζει φραγμούς απαγορευτικούς…

Λέων

Δεν είναι μόνο ότι  είστε άτομα με ιδιαίτερα προσόντα ταλέντα ή χαρίσματα, αρέσετε γιατί καταφέρνετε ευκολότερα από τους άλλους να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Μεγάλο λοιπόν αυτό το ατού κι έτσι κάνετε στον ίδιο τον έρωτα τη δουλειά του πιο εύκολη. Όμως η απροθυμία σας το τελευταίο διάστημα να ασχοληθείτε με ζητήματα καρδιάς, σας έχει αφήσει πίσω στον ερωτικό στίβο. Η αλήθεια είναι ότι έχετε απορροφηθεί με δουλειά και υποχρεώσεις που στους καιρούς που ζούμε, μόνο ερωτικά δε θέλετε να σκεφτείτε αλλά ο έρωτας θα έρθει ούτως ή άλλως να σας αιφνιδιάσει. Περιμένετέ τον.

Παρθένος

Με πρόφαση μια συνεργασία, ή την πορεία κάποιου κοινού στόχου, ή μιας φιλίας που δεν ήταν μέχρι σήμερα στενή, ο έρωτας θα κάνει την παρουσία του στη ζωή σας, με σκοπό να δώσει την έμπνευση που λείπει από την καθημερινότητά σας. Εάν λοιπόν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θαυμάζετε για το έργο ή τη στάση του, εάν εμπιστεύεστε περισσότερο από τον οποιοδήποτε, εάν έχετε μοιραστεί πτυχές του εαυτού σας μαζί του, τότε να ξέρετε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει, ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας. Βάλτε με το μυαλό σας ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος αυτός…

Ζυγός

Δυσκολία θα αισθανθούν στο να επικοινωνήσουν μαζί σας σήμερα, τόσο οι δικοί σας άνθρωποι, όσο και εκείνος που μοιράζεστε την ερωτική σας ζωή. Έχετε πολλά μαζεμένα μέσα σας που για αρκετό χρονικό διάστημα σας πίεσαν και σας καταπίεσαν, που μοιάζετε έτοιμοι να εκραγείτε με την παραμικρή αφορμή. Ο έρωτας σίγουρα είναι μία προβληματική πτυχή στη ζωή σας. Κάποιες εξελίξεις που ελπίζατε πως θα είχαν θετική κατάληξη έχουν καθυστερήσει να σας δείξουν αν προχωρούν οι όχι. Υπομονή και να θυμάστε ότι ο χρόνος θα τα βάλει όλα στη θέση τους. Δείτε την Άνοιξη έξω. Υπάρχει.

Σκορπιός

Μπορεί να βρίσκεστε σε κατάσταση συναισθηματικού και όχι μόνο περιορισμού, όμως εάν στην ερωτική σας ζωή οι εξελίξεις επιθυμείτε να γίνουν θετικές, αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον ίδιο τον έρωτα. Παλιές στρατηγικές που ακολουθήσατε διαπιστώνετε τώρα ότι όχι μόνο δεν αποδίδουν αλλά σας αναγκάζουν να βρίσκεστε σε μία στασιμότητα, που έρχονται ώρες και φορές, που δύσκολα την αντέχετε. Το μεγαλύτερο κίνητρο, είναι ο άνθρωπος που ερωτικά, κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και γίνεται το απωθημένο σας. Αφήστε λοιπόν πίσω εγωισμούς και προχωρήστε.

Τοξότης

Η θέληση δε σας λείπει, όσο και αν περιοριστείτε να αλλάξετε το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Και αν στην παρούσα φάση η ερωτική και αισθηματική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση, ακόμα και περιορισμένοι, μπορείτε να την εξελίξετε. Το δυνατό σας χαρτί, για άλλη μια φορά, είναι η επικοινωνία. Στους καιρούς που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι πολλοί εκεί έξω και γιατί όχι κι εσείς, που θα ήθελαν να παίξει στη ζωή τους ένα τέτοιο σενάριο. Μήπως λοιπόν να δοκιμάζατε την ερωτική σας τύχη στέλνοντας εκείνο το μήνυμα που δεν τολμήσατε κάποτε, στο άτομο που επιθυμείτε τελικά;

Αιγόκερως

Ξεκινάει για σας ένα διάστημα, όπου θα διαπιστώσετε, ότι θα δρομολογηθούν κάποιες εξελίξεις, σχετικά με κάποιες σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να αφορά, ένα πρόσωπο που ανήκει στα πλαίσια των στενών συνεργασιών σας, να αφορά το σύντροφό σας, ή κάποιον άλλο άνθρωπο που έχει μπει τώρα στη ζωή σας με τρόπο παράξενο και έρχεται για να μείνει. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, παίζει και το ερωτικό σενάριο. Κάπου εδώ λοιπόν, η ζωή, έρχεται να σας ανταμείψει συναισθηματικά, με μια ερωτική περιπέτεια που θα σας βγάλει από τα συνηθισμένα !!!

Υδροχόος

Μια γνωριμία που έχετε κάνει από μακριά, ή από απόσταση, ίσως και μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να γίνει η αφορμή και η αιτία, να τσακωθείτε με το σύντροφό σας, γιατί θα πέσουν στην αντίληψή του, κάποιοι διάλογοί σας που εμπεριέχουν ερωτική χροιά. Γενικά θα έχετε την τάση να κοιτάτε τις μέρες αυτές έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, ζητώντας να βρείτε στα μάτια ενός τρίτου προσώπου την επιβεβαίωση. Δεν αποκλείεται μάλιστα εάν είστε αδέσμευτοι, να κοιτάξετε προς το ερωτικό σας παρελθόν και να ζητήσετε την επανεκκίνηση μιας σχέσης που κάποτε τη λήξατε εσείς.

Ιχθύς

Απορροφημένοι από ζητήματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης, σίγουρα ξεχνάτε πολύ συχνότερα από τους άλλους, πως ο έρωτας είναι έμπνευση που αυτή την εποχή, μπορεί και να σας λείπει. Όμως να ξέρετε ότι οι προοπτικές να ερωτευτείτε εκ νέου, είναι πολύ πιθανές τις ημέρες αυτές, αφού φαίνεται, πως θα βρεθείτε σε ένα φιλικό ή διαδικτυακό περιβάλλον και θα πολιορκηθείτε ερωτικά. Να ξέρετε ότι προσελκύετε δίπλα σας τον τελευταίο καιρό, πολύ σημαντικά πρόσωπα, προσωπικότητες ιδιαίτερες με κοινωνική υπόσταση κι αποδοχή. Γιατί να μην γίνει ένας νέος έρωτας;

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!