Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 8 Μαρτίου 2020


Κριός

Δεν είναι καιρός για να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας ειδικά μάλιστα εάν πρόκειται για ζητήματα ερωτικά. Την εποχή αυτή δεν θα έχετε και πολύ αντικειμενική εικόνα για όσα συμβαίνουν μέσα σας αλλά και στη σχέση που πιθανόν να διατηρείτε. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τον τρόπο και το δρόμο που θα συνεχίσετε την πορεία σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν έχετε κάνει μία σχέση που αντί να σας ξεκουράζει συναισθηματικά σας πιέζει, ίσως τώρα θα πρέπει να θέσετε κάποια όρια που θα πρέπει να τεθούν με αυστηρότητα. Ξεκαθαρίστε τη θέση και τα “θέλω” σας.

Ταύρος

Ίσως τις ημέρες αυτές να ξεκινάει για σας, με ένα συναισθηματικό κλείσιμο στον εαυτό σας. Θα έχετε τόσα πολλά να διεκπεραιώσετε στην καθημερινότητά σας, που θα αποζητάτε την απομόνωση για να σκεφτείτε λογικά και να ξεκουραστείτε. Ο έρωτας σας καλεί να κάνετε το επόμενο βήμα. Είτε για να στερεώσετε περισσότερο την υπάρχουσα σχέση σας, είτε στο να ανοίξετε νέα πανιά κατακτώντας την καρδιά κάποιου ανθρώπου που σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Όπως και να έχει το πράγμα, φροντίστε τις ημέρες αυτές να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι σε ότι κι αν τύχει. Ενεργοποιηθείτε.

Δίδυμοι

Ο έρωτας χρειάζεται αυτοπεποίθηση για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τη μάχη στον ερωτικό στίβο. Τις ημέρες αυτές η αυτοπεποίθησή σας, ίσως περάσεις από πολλές διακυμάνσεις. Άλλοτε θα είστε υπερβολικοί στις διαχύσεις σας κι άλλοτε λιγότερο τολμηροί για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Υπάρχει δε έντονη η πιθανότητα αν είστε μόνοι, να υπερτιμήσετε κάποιον άνθρωπο για τα προσόντα του, ή να υποτιμήσετε τα αισθήματα που τρέφει κάποιος άλλος για εσάς. Έτσι καταλήγουμε ότι η ερωτική σας κρίση, μάλλον δε θα είναι αντικειμενική. Μη βγάζετε συμπεράσματα.

Καρκίνος

Η καρδιά σας είναι γεμάτη από πόθους και επιθυμίες. Ονειρεύεστε κι έχετε θέσει στόχους στο μυαλό σας που θα σας κάνουν πολλά από αυτά να τα πραγματοποιήσετε. Όμως κάπου μέσα σας, η αγάπη και ο έρωτας, θα θέλατε να είχε μεγαλύτερη παρουσία στη ζωή σας. Δεν έχετε καταφέρει να διώξετε από τη μνήμη σας, κάποια κακώς κείμενα που συναισθηματικά στο παρελθόν σας πλήγωσαν. Έχετε όμως καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο. Να κοιτάτε μπροστά και να συνεχίζετε να ονειρεύεστε. Όλα λοιπόν θα έρθουν στην ώρα τους και όπως εσείς τα θέλετε κι επιθυμείτε. Είναι κάτι απόλυτα σίγουρο.

Λέων

Εξακολουθούν να υπάρχουν ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και μέσα από αυτή τη διαδικασία, κάποιες να έχουν και ερωτική χροιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας, που να δείχνει την πρόθεσή του να σας βοηθήσει να προβάλλετε το έργο σας. Εκείνο που πρέπει να έχετε κατά νου, είναι να μην σας εκμεταλλευτεί συναισθηματικά και σας χρησιμοποιήσει για δικό του όφελος. Θα πρέπει να φερθείτε με λιγότερο παρορμητισμό και να μην παρασυρθείτε από τα ερωτικά του καλέσματα. Πάντα γι αυτόν να κάνετε δεύτερες σκέψεις. Έχετε το νου σας λοιπόν .

Παρθένος

Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν θετικές εξελίξεις στη ζωή και στην καθημερινότητά σας. Έτσι η διάθεσή σας θα γίνεται όλο και καλύτερη το άγχος θα υποχωρεί και θα δρομολογηθούν κάποιοι στόχοι σας που σίγουρα θα σας τονώσουν και ψυχολογικά. Ερωτικά λοιπόν μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στο να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και αν είστε μόνες ή μόνοι, να τολμήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην ψυχή εκείνη που θα σας κάνει την καρδιά σας να ανεβάζει ρυθμούς όταν την συναντάτε. Τολμήστε το λοιπόν!!!

Ζυγός

Με μία μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια, θα θελήσετε τις ημέρες αυτές, να κάνετε κάποια δώρα, κάποια πράγματα που έχετε στερηθεί και θέλετε να τα προσφέρετε στον εαυτό σας. Έτσι λοιπόν θα βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα και σίγουρα μαζί με αυτή θα βελτιωθεί και η ψυχολογία σας. Σίγουρα συναισθηματικά δε θέλετε να επενδύσετε σε κάποιον άνθρωπο την περίοδο αυτή, αφού ακόμα και αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε για πολλούς λόγους. Χαλαρώστε και απολαύστε από τη ζωή ότι σας δίνει προς το παρόν. Περιμένετε.

Σκορπιός

Θετικά θα εξελιχθούν οι ημέρες αυτές για εσάς, αφού θα δείτε να βελτιώνεται μαζί με τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας και η ψυχολογία σας. Συναισθηματικά, πειραματίζεστε παίζετε και θα εξακολουθήσετε να έχετε ερωτικές ευκαιρίες, που θα σας προσφέρονται είτε από τους χώρους που κινείστε και εργάζεστε, είτε μέσα από το φιλικό περιβάλλον και τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχετε μία συνάντηση που θα προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν, μια παλιά σχέση, που αναζωπυρώνεται εκεί που δεν το περιμένατε. Ζήστε το με πάθος.

Τοξότης

Συνεχίζονται οι ημέρες να είναι αποδοτικές και να ευδοκιμούν οι προσπάθειές σας, τόσο στον εργασιακό τομέα, όσο και στον προσωπικό. Ο κοινωνικός σας κύκλος μεγαλώνει και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, αιφνιδιάζοντας την θετικά. Γνωριμίες που θα έχουν μάλιστα και ερωτική χροιά, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο, που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας μία υπολογίσιμη διαφορά ηλικία, εντούτοις όμως θα μιλήσει στην καρδιά σας. Στον εργασιακό σας χώρο, θα έχετε την υποστήριξη και το φλερτ από κάποιο άτομο οπότε διαχειριστείτε το.

Αιγόκερως

Ονειρευτείτε αυτή την εβδομάδα εκείνο που επιθυμεί η καρδιά σας, αποφεύγοντας να κάνετε σκέψεις αρνητικές, αφού το σύμπαν θα συνωμοτεί υπέρ σας και τα πράγματα θα έρχονται όπως τα θέλετε εσείς. Ερωτικά δε θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να επιτύχετε τους στόχους σας. Κατακτάτε το περιβάλλον τους φίλους και το ταίρι σας με τη θετική και αισιόδοξη στάση σας. Νέοι  άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας αρκεί να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ δεν αποκλείεται ένα παιχνιδιάρικο φλερτάκι να εξελιχθεί σε έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Θα το επιθυμούσατε λοιπόν;

Υδροχόος

Εάν θέλετε να φέρετε τα ερωτικά και αισθηματικά σας θέματα στα μέτρα σας, θα χρειαστεί αυτό να το κάνετε με ηρεμία και να τιθασεύσετε τον παρορμητισμό σας. Η λέξη κλειδί είναι η λέξη “διπλωματία”, που μέσα από μια τέτοια τακτική, θα μειωθούν οι εντάσεις μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ενώ θα το φέρετε πιο κοντά στα “θέλω” σας. Ασφαλώς και θα έχετε διαπιστώσει, ότι κάθε φορά που προσπαθείτε να τον πλησιάσετε, γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η έκρυθμη συμπεριφορά σας απέναντί του. Γίνετε λοιπόν πιο στρατηγικοί.

Ιχθύς

Τα συναισθήματά σας χαρακτηρίζονται από υπέρμετρη αισιοδοξία, ή τραβάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση και πέφτετε συναισθηματικά. Είστε δηλαδή, ή του ύψους ή του βάθους. Τι ίδιο συμβαίνει και με την αυτοπεποίθησή σας. Το πάνω κάτω του ψυχισμού σας τις ημέρες αυτές, δε σας αφήνει να χαλαρώσετε και έχει άσχημο αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή. Κάθε φορά που πρέπει να διεκδικήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, το κάνετε με τρόπο που δεν το βοηθά να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σας. Χαλαρώστε και πάρτε το από την αρχή το πράγμα με λογική σκέψη.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!