Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020


Κριός

Οι εσωτερικές εντάσεις και οι εκρηκτικές μερικές φορές εκφράσεις του συναισθήματός σας υποχωρούν κι έτσι περνάτε τώρα σε ένα διάστημα, όπου γίνεστε πιο ήπιοι στον τρόπο που εκφράζεστε και εκλαμβάνετε τα μηνύματα από το περιβάλλον σας. Έτσι λοιπόν η σκέψη σας γίνεται πιο καθαρή, η παρορμητικότητα υποχωρεί και ο λόγος σας γίνεται πιο επικοινωνιακός. Επιτέλους βγαίνετε απ το σπίτι σας και από το μυαλό σας. Συνομιλείτε με άλλους και γοητεύετε το περιβάλλον σας. Θα σας χαριστούν πράγματα που δεν περιμένατε. Ο έρωτας ανακινείτε ξανά και ζητά διαφυγή. Δείτε το.

Ταύρος

Για άλλη μια φορά, βάζετε κάτω απ το μικροσκόπιο της σκέψης σας, και εξετάζετε την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Ίσως να διαπιστώνετε, ότι δεν είναι εκείνη που πραγματικά μπορεί να σας καλύψει συναισθηματικά. Έχει αδυναμίες και σημεία προβληματικά που είναι φορτωμένα με πολλά μαζεμένα, κακώς κείμενα. Είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, είτε διατηρείτε μία παράλληλη σχέση γιατί αισθάνεστε ακάλυπτοι, ακόμα και αν είστε μόνοι την εποχή αυτή, σίγουρα θα αναζητήσετε σοβαρότερα και πιο συνειδητά τις αιτίες της κατάστασης αυτής που ζητούν λύσεις. Σκεφτείτε το.

Δίδυμοι

Μία ευχάριστη περίοδος ξεκινάει για εσάς στα ερωτικά και αισθηματικά σας θέματα. Κάνετε καινούργιες γνωριμίες και κάποιες επαφές, με άτομα ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα, όπου ανάμεσά σας, ξεκινάει μια σχέση που θα έχει μάλιστα ερωτική χροιά. Είτε αυτό συμβεί μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς σας, είτε από το φιλικό σας κύκλο, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα καθώς θα διαπιστώνετε, ότι κάτι αλλάζει στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας αρέσει. Φυσικά εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, οφείλετε να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί. Υπάρχουν πειρασμοί!!!

Καρκίνος

Όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο και θα πατάτε καλύτερα συναισθηματικά. Νέα όνειρα και προσδοκίες θα γεννηθούν στην καρδιά σας και αν μέσα σε όλα αυτά, είναι και η δημιουργία ενός μεγάλου έρωτα, να ξέρετε πως τα άστρα θα φανούν πολύ γενναιόδωρα μαζί σας. Το γεγονός ότι έχετε αποφασίσει να βγείτε έξω, να κάνετε συντροφιές με διαφορετικούς ανθρώπους και περιβάλλοντα να γνωρίσετε μία άλλη γνώση και να δραστηριοποιηθείτε, είναι ένας σπουδαίος βατήρας, να βρεθείτε στην αγκαλιά που  πραγματικά σας αξίζει και είναι σίγουρο πως θα συμβεί. Κυκλοφορεί έρωτας εκεί έξω. Βρείτε τον.

Λέων

Αρκετά ευχάριστες συζητήσεις θα κάνετε σήμερα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα νιώσετε ότι αποκόβεστε από όσα θέματα προσπαθείτε να λύσετε στην καθημερινότητά σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν στην άκρη του μυαλού τους κάποιο πρόσωπο που ανάμεσά σας υπήρξε ένα μικρής έκτασης ερωτικό ειδύλλιο και στην παρούσα φάση, να μπείτε στην διαδικασία να το επανεξετάσετε. Κάποιοι άλλη προσπαθείτε να βρείτε τα βήματά σας μέσα από μια νέα σχέση, όμως οι υποχρεώσεις σας δε σας αφήνουν το περιθώριο να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό. Σκεφτείτε το λοιπόν.

Παρθένος

Η γοητεία σας είναι δεδομένη και σίγουρα οι μετοχές σας ανεβαίνουν, όσο θα προσπαθείτε να ξεχωρίσετε στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Σίγουρα θα σας φλερτάρουν και έχετε να ακούσετε πολλά κομπλιμέντα τις ημέρες αυτές, ενώ πολλοί θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να έρθουν πιο κοντά σας. Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε μόνοι αυτή την εποχή, ότι συμβαίνει σας αρέσει και ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας. Εκείνο όμως που θα πρέπει να κρατήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται. Σκεφτείτε το καλά.

Ζυγός

Καθώς θα περνούν οι ημέρες, θα έχετε καλύτερη εικόνα για το τι παίρνετε ή δεν παίρνετε από την ερωτική σας ζωή κι αυτό θα σας κάνει να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά και να γίνετε περισσότερο αντικειμενικοί. Έτσι, μη συμμετέχοντας συναισθηματικά (όσο μπορεί να γίνει αυτό) θα πάρετε κάποιες αποφάσεις για το αν θα συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς η ερωτική σας σχέση, ή θα την σταματήσετε για να πάτε κάπου καλύτερα. Εάν είστε μόνοι, ίσως τώρα να αποφασίσετε να κινηθείτε πιο τολμηρά και να μετατρέψετε μία φιλική σχέση σε ερωτική. Όλα είναι στο χέρι σας.

Σκορπιός

Ταξιδιάρικο θα είναι το μυαλό σας τις μέρες αυτές και θα έχετε την τάση να απομονώνεστε, τόσο από τους φίλους σας, όσο και από τα πρόσωπα που αγαπάτε. Είναι βλέπετε η εποχή που όλοι θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας αλλά στη φάση αυτή, εσείς θα αντιμετωπίζετε μία εσωτερική άρνηση. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε την ιδέα να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο που ποθείτε ερωτικά, έστω και μέσα από το διαδίκτυο, από ένα τηλέφωνο ή ένα μήνυμα. Επικοινωνήστε ακόμα και μέσα από τη διακριτική παρουσία σας . Όλα μπορούν να συμβούν.

Τοξότης

Συναισθηματικά μάλλον δε θα έχετε την πολυτέλεια να ισορροπήσετε την εβδομάδα αυτή, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη, θα συμβαίνουν κάποιες ανατροπές στη ζωή σας, που θα πρέπει να βρίσκετε λύσεις ανάγκης. Όλο αυτό θα σας επιφέρει μία γενικότερη πίεση που με δυσκολία θα συγκρατείτε τα αισθήματά σας και δε θα λέτε εκείνα που πολύ θα θέλατε να πείτε τη στιγμή που θα έπρεπε. Έτσι επηρεάζεται και η ερωτική σας ζωή, όπου εάν είστε μόνοι περνάει σε δεύτερη μοίρα κι αν έχετε ένα δεσμό, δεν αποκλείεται να περάσει περιόδους εντάσεων. Ρίξτε παρορμητικούς  ρυθμούς σας.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας θέματα και η διαχείρισή τους, είναι αυτά που τις ημέρες αυτές, καλείστε να τα   ρυθμίσετε με σύνεση. Έτσι όσο και αν θέλετε ερωτικά να είστε δοτικοί, να χαρίσετε πράγματα να δώσετε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή στιγμές  μοναδικές, δε θα αφήσουν το μυαλό σας να χαλαρώσει. Εάν είστε μόνοι από την άλλη μεριά, σίγουρα δε θα έχετε την προθυμία τον καιρό αυτό, να ανταποκριθείτε στις ερωτικές προκλήσεις που σας δίνονται, αφού δε θα έχετε ούτε το χρόνο, ούτε το χρήμα για να κινηθείτε όπως πραγματικά θέλετε και ξέρετε να το κάνετε.

Υδροχόος

Ίσως να υπάρχει στη ζωή σας κάποιος άνθρωπος, που να σας γοητεύει με τη στάση και τη συμπεριφορά του, στον τρόπο που φέρεται και κινείται στο περιβάλλον στον τρόπο σκέψης του. Όμως στην παρούσα φάση, δεν είστε και τόσο αντικειμενικοί στην εικόνα που έχετε δημιουργήσει στον εαυτό σας, σχετικά με αυτό το άτομο. Ίσως να υπέρ εκτιμάτε κάποια πράγματα που στην πραγματικότητα δεν ισχύουν, ή να εκλαμβάνετε το ενδιαφέρον του για εσάς, αποδίδοντάς του ερωτική χροιά, που δεν καλλιεργείται από μέρους του. Βάλτε λοιπόν τη λογική σας να το ξεχωρίσει λοιπόν.

Ιχθύς

Μία ασάφεια υπάρχει στο συναισθηματικό σας κόσμο. Κάθε φορά που πρέπει να ασχοληθείτε με τη σχέση σας, ή με την υπάρχουσα ερωτική σας κατάσταση, εσείς το διώχνετε από το μυαλό σας και απασχολήστε με άλλους λόγους της καθημερινότητάς σας. Πιθανόν να αισθάνεστε απογοητευμένοι από την απομάκρυνση του ανθρώπου που επιθυμείτε, ή την παγωμένη συμπεριφορά. Πιθανόν να επιχειρήσατε να δημιουργήσετε μία σχέση, που να μη σας βγήκε τελικά και κάπου να έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθησή σας. Όπως και να έχει στα ερωτικά, μην το βάζετε κάτω. Σκεφτείτε το καλύτερα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!