Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020


Κριός

Πιθανόν σήμερα κάποιος άνθρωπος δικός σας, ή ένας φίλος που εμπιστεύεστε, να σας πει κάποια πράγματα που αφορούν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή ακόμα αν βρίσκεστε σε σχέση να σας μιλήσει για το σύντροφό σας. Σίγουρα θα σας επηρεάσουν τα επιχειρήματά του, όμως σκεφτείτε τα καλά, πριν τα δεχτείτε ή πριν τα απορρίψετε. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι είναι το καλύτερο για σας, εκείνο που σας κάνει να νιώθετε πως πατάτε συναισθηματικά καλύτερα, όσο εσείς οι ίδιοι. Ελέγξτε λοιπόν την παρορμητική συμπεριφορά σας και προσέξτε τι ακούτε καλά.

Ταύρος

Δρομολογούνται έστω κι αργά, πολλοί στόχοι και φιλοδοξίες σας τις ημέρες αυτές. Αυτό θα συμβαίνει μάλιστα και χωρίς να κάνετε υπέρ-προσπάθειες. Κάτι ως δια μαγείας θα συμβαίνει και πόθοι που κρατάτε καλά μέσα σας, θα παίρνουν σάρκα και οστά. Έτσι λοιπόν ο έρωτας, έρχεται να σας αιφνιδιάσει από κει που δεν το περιμένατε, ή από εκεί που η καρδιά σας το αποζητούσε. Εάν μέσα σ αυτό θα ήταν και η επιστροφή ενός ανθρώπου από το ερωτικό σας παρελθόν, υπάρχει κάθε προδιάθεση να τη ζήσετε, είτε γιατί θα συμβεί από μόνο του, είτε γιατί θα προσπαθήσετε ελάχιστα.

Δίδυμοι

Κάποιο πρόσωπο από το συγγενικό σας κατά πάσα πιθανότητα περιβάλλον, ίσως να μεταφέρει σε τρίτους, κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση. Δεδομένου ότι θα αισθανθείτε εκτεθειμένοι σε ορισμένους που δε συμπαθείτε ιδιαίτερα, φροντίστε τουλάχιστον απέναντί τους να μη δείξετε πως θιχτήκατε, αφήστε το να περάσει, σα να μη τρέχει τίποτα και πιάστε τον άνθρωπός σας με καλό τρόπο, ώστε να τον νουθετήσετε κυρίως για να μην ανακατεύεται και να μη διασπείρει, πληροφορίες για τη ζωή σας. Αν έχετε σχέση, ίσως αυτό να την αναταράξει για λίγο.

Καρκίνος

Φαίνεται σήμερα το πολύ αύριο, πως θα επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο, το οποίο θα σας ανοίξει την καρδιά του και θα σας εκφράσει εκείνα που σκέφτεται για σας. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία ερωτική εξομολόγηση εκ βαθέων, ή να σας φανερωθούν προσδοκίες που τρέφει για σας αρκετό χρονικό διάστημα μέσα του. Αυτό μάλιστα σας αφορά, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, είτε διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Φερθείτε με λεπτότητα για αρχή, εκτιμήστε το γεγονός ότι σας μιλά με ειλικρίνεια και αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι να κάνετε.

Λέων

Μία περισσότερη άνεση θα σας δοθεί σήμερα στο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις περιστάσεις και ρίξτε το λίγο έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα φέρει φρεσκάδα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Περάστε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, που τις του έχετε στερήσει το τελευταίο διάστημα. Εάν είστε μόνοι, βγείτε έξω διασκεδάστε και φλερτάρετε, κυνηγήστε την ερωτική σας τύχη, στοχοποιείστε και πολιορκήστε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Όλα είναι πιθανά την ημέρα αυτή.

Παρθένος

Απορροφημένοι από ζητήματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης, σίγουρα ξεχνάτε πολύ συχνότερα από τους άλλους, πως ο έρωτας είναι έμπνευση που αυτή την εποχή, μπορεί και να σας λείπει. Όμως να ξέρετε ότι οι προοπτικές να ερωτευτείτε εκ νέου, είναι πολύ πιθανές τις ημέρες αυτές, αφού φαίνεται, πως θα βρεθείτε σε ένα φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον και θα πολιορκηθείτε ερωτικά. Να ξέρετε ότι προσελκύετε δίπλα σας τον τελευταίο καιρό, πολύ σημαντικά πρόσωπα, προσωπικότητες ιδιαίτερες με κοινωνική υπόσταση κι αποδοχή. Γιατί να μην γίνει ένας νέος έρωτας;

Ζυγός

Προσπαθήστε τις μέρες αυτές, να μην εμπλέξετε τα προσωπικά και ερωτικά σας, με τους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε. Θα έχετε λόγω καταπιεσμένων συναισθημάτων και ανεπιβεβαίωσης, την τάση να φλερτάρετε και να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, σε μέρη που για πολλούς λόγους, δε σας επιτρέπεται. Δεν αποκλείεται με κάτι τέτοιο, να προκληθεί ένας σούσουρος και ένα παρασκήνιο γύρω από το όνομά σας, που δε θα σας κολακεύει. Προσέξτε τέτοια φαινόμενα ιδιαίτερα εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Μη δίνετε τροφή για σχόλια.

Σκορπιός

Μέσα από μια συντροφιά μιας παρέας από ανθρώπους που απαρτίζονται κυρίως από το φιλικό σας περιβάλλον, ίσως να κάνετε μία γνωριμία, με κάποιο πλάσμα ξεχωριστό που θα σας γοητεύσει από την αρχή. Μην περιμένετε να δράσετε προσδοκώντας τις κατάλληλες συνθήκες, εάν το επιθυμείτε, πολιορκήστε το ή τώρα ή ποτέ. Ο έρωτας ζητάει από σας στα ζητήματά του, να πάρετε γρήγορες και άμεσες αποφάσεις, χωρίς να το υπέρ αναλύεται. Φροντίστε να αποβάλλετε ή να αλλάξετε παλιές σας τακτικές. Ο ερωτικός στίβος σας θέλει με άλλη στρατηγική από αυτή που είχατε ως τα τώρα. Δείτε το.

Τοξότης

Μην πάρετε καμία απόφαση που να αφορά την ερωτική σας σχέση και την πορεία της, σήμερα και αύριο. Λόγω ενός εσωτερικού παρορμητισμού και μια υπέρμετρης συναισθηματικής φόρτισης που θα αισθάνεστε, πιθανόν να χρεώσετε κάποια πράγματα στο σύντροφό σας, που δεν είναι εντελώς υπεύθυνος για αυτά αλλά μερίδα της ευθύνης μπορεί να έχετε κι εσείς. Εάν είστε μόνοι, ευκαιρίες να γεμίσει ερωτικά η αγκαλιά σας θα σας παρουσιαστούν, αρκεί να μην γίνεστε ακραία επιλεκτικοί και το υπεραναλύετε. Ο έρωτας ζητά να τον αντιμετωπίσετε αυθόρμητα. Χαρείτε αποκλειστικά το σήμερα.

Αιγόκερως

Ως άνθρωποι δίνετε πολύ σημασία στον κοινωνικό σας κύκλο και στην κοινωνική σας διεύρυνση. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια αυτά, την εβδομάδα αυτή, θα κάνετε κάποιες συναντήσεις και θα έρθετε σε επαφή με συναρπαστικούς ανθρώπους, που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον να τους γνωρίσετε καλύτερα, με τα τόσα διαφορετικά που θα έχετε να ακούσετε να σας αναπτύσσουν, από εκείνα που ακούτε από άλλους που τα θεωρείτε πλέον βαρετά, ίδια και όμοια. Φαίνεται μάλιστα να μπαίνει στην καρδιά σας, ένα πλάσμα που από καιρό σας έχει δείξει ότι του αρέσετε αλλά το ίδιο κάνατε κι εσείς.

Υδροχόος

Μέσα από μια συζήτηση, ίσως σας γίνει μια πρόταση, που θα σχετίζεται με την ενίσχυση των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Φαίνεται ότι πρόσφατα σχετικά, κάνατε μία γνωριμία, που δείχνει πρόθυμη να σας βοηθήσει και να προωθήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν αυτό έχει συμβεί, πιθανόν παράλληλα να έχετε αναγνωρίσει τα σημάδια, ότι πίσω από αυτή την πρόθεση, μπορεί να κρύβονται και ερωτικές βλέψεις από το άτομο αυτό. Κάτι που ανάλογο μπορεί να μη συμβαίνει σε σας αλλά να θέλετε να το εκμεταλλευτείτε. Το ερωτικό παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο.

Ιχθύς

Επαφές που σχετίζονται με την επαγγελματική σας πρόοδο είναι σχεδόν επιβεβλημένες να γίνουν το διάστημα αυτό, αφού θα μπορέσετε να προωθήσετε μέσα από κει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Κάπου εκεί μάλιστα, δεν αποκλείεται να κρύβεται και ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας, αφού έχει βάλει σκοπό να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν το περιμένατε. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, καλό θα ήταν να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί ως προς τη στάση που θα κρατήσετε απέναντι σε ερωτικούς πειρασμούς, που σίγουρα θα έχουν σκοπό να σας ξεμυαλίσουν.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Κριός Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθ ...

Astrotip ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Να μην λησμονείτε, πως το συγκεκριμένο διάστημα κρύβει κάποια «παιχνίδια ισ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u