Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 20 Ιουνίου 2020


Κριός

Εάν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση που αντί να σας ξεκουράζει και να λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης από όλα όσα σας παιδεύουν στην καθημερινότητα, σας βάζει συχνά σε προβληματισμούς και σε κατάσταση συναισθηματικής ανασφάλειας, ίσως τώρα να ήρθε ο καιρός, να την εγκαταλείψετε για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω. Όσο σκληρό και δύσκολο εάν φαίνεται ή ακούγεται αυτό, συνειδητοποιήστε το, γιατί έτσι διαιωνίζεται έναν προβληματικό δεσμό που δεν υπάρχουν σ αυτόν, προοπτικές εξέλιξης. Εάν είστε μόνοι, το ερωτικό σας παρελθόν ξανά χτυπά!!!

Ταύρος

Ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, μπορεί τις ημέρες αυτές να κρατήσει απέναντί σας, μια ιδιαίτερα αινιγματική στάση. Πριν όμως να αναρωτηθείτε γιατί το κάνει, προσπαθήστε να καταλάβετε τους λόγους που τον απομάκρυναν από κοντά σας. Για να είναι παροδική η απομάκρυνση αυτή, προσπαθήστε να τον κάνετε εκ νέου να αισθάνεται ασφάλεια δίπλα σας. Εάν είστε μόνοι, μην πέφτετε σε μελαγχολία ή απογοήτευση, όταν ο άνθρωπος που θέλετε να φέρετε στην αγκαλιά σας δεν ανταποκρίνεται. Μήπως χρειάζεται να βρείτε πιο πρωτότυπους τρόπους να τον εντυπωσιάσετε;

Δίδυμοι

Περισσότερη τόλμη χρειάζεται από εσάς το ερωτικό παιχνίδι και να μη φοβηθείτε να ρισκάρετε με το σκεπτικό, ότι μπορεί να χάσετε την ερωτική παρτίδα. Το σίγουρο είναι ότι θα την έχετε χαμένη, μόνο εάν δε δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Θα μου πείτε, πως με όλα όσα έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, που καιρός για έρωτες; Κι όμως ο έρωτας είναι μία δυνατή απόδραση, από όλα όσα σας ταλαιπωρούν και σας πιέζουν. Τώρα χρειάζεται να αντιδράσετε και να προκαλέσετε ερωτικά και λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι μόνο χαμένοι δε βγήκατε, όσο δύσκολος και αν ήταν ο στόχος σας.

Καρκίνος

Πιθανόν στην καρδιά σας να υπάρχει ακόμα, ένας άνθρωπος που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και η κρυφή ελπίδα, ότι μεταξύ σας, μπορεί να ξανά δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να τα βρείτε εκ νέου. Και ναι, το διάστημα αυτό, θα έχετε κάθε ευκαιρία στο να προκαλέσετε τις ευκαιρίες ώστε να συναντηθείτε με τον άνθρωπο αυτό, και ίσως σε μια συνάντησή σας να ακούσετε να σας λέει το πολυπόθητο ‘ναι’. Όμως να ξέρετε ότι πολύ σύντομα, θα επαναλάβει τα ίδια εκείνα λάθη που σας πλήγωσαν, μόνο που τώρα θα έχετε κάνει κι εσείς ένα. Αυτό να τον επαναφέρετε στη ζωή σας.

Λέων

Με δυσκολία θα μπορέσουν να σας καταλάβουν οι άλλοι που ανάμεσά τους κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο σύντροφός σας. Εάν πιστεύετε ότι χρειάζεται να του πείτε, τι να διορθώσει που σας ενοχλεί, ή να σας ακούσει τη στιγμή που νιώθετε ανάγκη, μάλλον στο τέλος θα απογοητευτείτε. Μέρα είναι θα περάσει, αν και πολύ πιθανόν το ίδιο θα συμβαίνει στο περιβάλλον σας και αύριο. Εάν είστε μόνοι και υπάρχει στον κύκλο σας ένα άτομο που θα θέλατε να φέρετε στην αγκαλιά σας, σήμερα μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να του εξομολογηθείτε τον έρωτά σας. Δε θα είναι στην ίδια διάθεση.

Παρθένος

Αποφύγετε να δεσμευτείτε την περίοδο αυτή ερωτικά ή αισθηματικά με την προοπτική της διάρκειας στο μήκος του χρόνου. Μπορεί τώρα να ξεκινήσετε μία σχέση, η οποία ίσως να έχει όλες τις προδιαγραφές να μεταφραστεί σε κάτι πιο σοβαρό, οι συνθήκες όμως και οι περιστάσεις που θα προκύψουν, δεν θα την αφήσουν να ευδοκιμήσει ανεμπόδιστα. Κρατήστε λοιπόν το χρόνο με το μέρος σας, αφήστε τον να κυλήσει αβίαστα και μετά τα μέσα Ιουλίου, αποφασίστε από κοινού με το σύντροφό σας, αν θα την πάτε ένα βήμα μπροστά, αν θα συζήσετε, εάν θα αποκτήσετε ένα απόγονο.

Ζυγός

Αν βρίσκεστε στη φάση να επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία σχέση, εκείνο που θα λειτουργήσει υπέρ σας στο μέλλον, είναι να θέσετε τα όριά σας εξαρχής, ή να μάθετε να λέτε και κανένα “όχι” ακόμα κι αν το αποφεύγετε προκειμένου να μη χαλάσει η ερωτική ατμόσφαιρα. Αυτό σίγουρα το καταλαβαίνετε, εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, που δεν ήταν λίγες ή φορές που υποχωρούσατε προκειμένου να μην υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας. Χρειάζεται λοιπόν να λειτουργείτε συγκαταβατικά με μέτρο από εδώ και στο εξής για να μην καπελώνεστε.

Σκορπιός

Η τόλμη στο έρωτα, δε σας λείπει για να κατακτήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Εκείνο όμως που σας λείπει την περίοδο αυτή είναι η αποφασιστικότητα, να τα βάλετε πρώτα με τον εαυτό σας, το μέγεθος του εγωισμού που δείχνετε προς τα έξω και την άκαμπτη στάση σας, ιδίως όταν διαφωνήσετε με αυτό που ακούτε.  Επιπλέον αυτό το διάστημα, γίνεστε εύκολα οξύθυμοι. Αυτό λειτουργεί αντί- ερωτικά. Εξημερώστε την ψυχή σας για να χαλαρώσετε τις άμυνές σας, απέναντι σε ανθρώπους που πραγματικά μπορείτε να γοητεύετε αλλά έτσι τους αποθαρρύνετε.

Τοξότης

Αποφύγετε να πιέσετε σήμερα, εκφράζοντας τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, τον άνθρωπο που  έχετε ερωτικά δίπλα σας, ή εκείνον που μεταξύ σας έχει ήδη αναπτυχθεί μία ερωτική ατμόσφαιρα. Η συμπεριφορά σας απέναντί του, θα διέπεται από συναισθηματικές υπερχειλίσεις και σε κάποιες περιπτώσεις και από μία αδικαιολόγητη κτητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα τον δυσαρεστήσετε και ίσως αναγκαστεί να πάρει τις αποστάσεις του, προκειμένου να γλιτώσει την ένταση. Πριν να ζητήσετε κάτι από τους άλλους, πιθανόν να πρέπει να ενισχύσετε τη διπλωματικότητά σας.

Αιγόκερως

Μία σχέση ερωτική, που κάποτε έληξε άδοξα, μπαίνει εκ νέου στο μυαλό και στην καρδιά σας.  Δεν αποκλείεται ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, να αισθανθείτε να αναζωπυρώνονται μέσα σας κάποια συναισθήματα που μέχρι τώρα πιστεύατε πως έχετε ξεπεράσει, αλλά υπάρχουν θα είναι εδώ στο σήμερα στο τώρα σας. Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα, το ίδιο να αισθανθεί και ο άνθρωπος που θα ανακινήσει μνήμες ερωτικές που κάποτε ζήσατε μαζί. Εάν προχωρήσατε τη ζωή σας και βρίσκεστε σε άλλη σχέση, θα χρειαστεί να ζυγίσετε εκ νέου τα πράγματα και  θα βρεθείτε σε διλήμματα.

Υδροχόος

Μην αναρωτηθείτε τι συμβαίνει, εάν δείτε τη στάση του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να αλλάζει αναίτια. Αυτό γίνεται γιατί αυτή τη σχέση την κρίνετε με τα δικά σας κριτήρια “Θέλω” ή επιθυμίες, που μπορεί να μην αντιστοιχούν στα δικά του, ή να αγνοήσατε τι θα τον έκανε να αισθανθεί, συναισθηματικά καλύτερα δίπλα σας.  Από την άλλη μεριά εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, κάθε φορά που φλερτάρετε, μάλλον πέφτετε σε προβληματικές περιπτώσεις. Προς το παρόν η αισθηματική και ερωτική σταθερότητα, αργεί ακόμα να έρθει για να νιώσετε καλά μέσα σας.

Ιχθύς

Μην αποθαρρυνθείτε να βάλετε σε εφαρμογή, ένα ταλέντο ή μια δεξιότητά σας. Άνθρωποι θα βρεθούν στο να προωθήσουν τις ιδέες σας, να ενισχύσουν το έργο σας με τον τρόπο που διαθέτει ο καθείς, ενώ θα τύχετε της αναγνώρισης των προσπαθειών σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Να ξέρετε, ότι γοητεύετε τα πλήθη την εποχή αυτή, με την ευαισθησία που ούτως ή άλλως διαθέτετε και δεν αποκλείεται να σας πλησιάσει ένα πλάσμα, που ήδη γνωρίζετε και να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του. Όμως εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, δείξτε λιγάκι παραπάνω προσοχή, γιατί μπορεί να ξεμυαλιστείτε.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!