Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 25 Ιουλίου 2020


Κριός

Με ταίρι ή χωρίς, πάντα μπορούν να δημιουργηθούν οι αφορμές και να περάσετε όμορφα με φίλους και πρόσωπα αγαπημένα. Σήμερα θεωρήστε ιδανική την ημέρα, να σκαρώσετε μια παρέα με ανθρώπους που έχετε να πείτε και να μοιραστείτε πράγματα μεταξύ σας. Αφήστε για λίγο τις έννοιες τις καθημερινότητάς σας κι ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει και σας ευχαριστεί. Κάπου εκεί δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε ερωτικά και από ένα πλάσμα που μάλλον δεν το είχατε προσέξει μέχρι σήμερα και που ανήκει στον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο. Εντοπίστε το σας περιμένει καιρό.

Ταύρος

Πρέπει να γίνετε περισσότερο τολμηροί και αποφασιστικοί για να πάρετε από τον έρωτα το κομμάτι αυτό που πραγματικά σας αξίζει, χρειάζεται όμως παράλληλα, να επιδείξετε υπομονή, ώστε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να το καταφέρετε. Εάν το μυαλό και την καρδιά σας, την έχει κατακτήσει ένα πρόσωπο, που σας αντιστέκεται με τον τρόπο του, μη χάνετε την υπομονή σας και φερθείτε στρατηγικά. Αφήστε το να νομίζει ότι δεν είναι προσωπικός σας στόχος να κάμψετε τις αντιστάσεις του και ότι το βλέπετε φιλικά. Σίγουρα μετά από αυτό, θα θελήσει να ξέρει αν σας αρέσει ακόμα.

Δίδυμοι

Μερικές φορές, ακόμα και ο έρωτας χρειάζεται τους διαμεσολαβητές του. Εάν λοιπόν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας αρέσει, στον εργασιακό σας χώρο, ή στο φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθείτε να βρείτε τρόπο για να έρθετε πιο κοντά του, ρίξτε μια ματιά στον φιλικό ή συναδελφικό του κύκλο. Πιθανόν ένας κοινός γνωστό σας, αφού του εξομολογηθείτε το τι αισθάνεστε, να προθυμοποιηθεί από μόνος του, να μεσολαβήσει για να σας γνωρίσει. Φροντίστε μόνο, να μη βρίσκεστε ήδη σε μια άλλη ερωτική σχέση, γιατί δε θα σας βγει εύκολα σε καλό, ένα τέτοιο τόλμημα.

Καρκίνος

Ναι, εντάξει σας αρέσουν οι αγκαλιές και διαθέτετε μια δική σας αξεπέραστη. Όμως κάποιοι πιστεύουν για σας, ότι δεν μπορείτε να γίνετε τολμηροί στον έρωτα και να διεκδικήσετε το κομμάτι που πραγματικά σας αξίζει. Ίσως μάλιστα μια τέτοια λανθασμένη αντίληψη, να έχει ένας πρώην έρωτάς σας, που νομίζει ότι θα παραμείνετε αιώνια δεσμευμένοι στις αναμνήσεις σας για εκείνον. Διαψεύστε τον αγαπητοί φίλοι, γιατί τώρα αφού θέλει να κάνει συγκρίσεις, μπορείτε να του δείξετε ότι τη θέση του μπορεί να την καταλάβει, ένας καλύτερος για εσάς άνθρωπος, με αναγνωρισιμότητα και κύρος.

Λέων

Φροντίστε παραπάνω την εικόνα σας, αν και δεν είστε από εκείνους που την παραμελείτε. Τελευταία όμως ίσως να έχετε πάρει μερικά κιλάκια που προς το παρόν μπορεί να σας πηγαίνουν, θα έχετε όμως την τάση διατροφικά να κάνετε ατασθαλίες. Τα κέφια σας επανέρχονται και μια παιχνιδιάρικη διάθεση να πειράζετε τους πάντες σας μικρό παιδί, φίλους και γνωστούς, θα τραβήξει το ενδιαφέρον ενός προσώπου, πολύ πιο σοβαρού φαινομενικά από εσάς, να σας γνωρίσει καλύτερα. Στείλτε με τρόπο τον κολλητό σας να του δώσει τις πληροφορίες που εσείς θέλετε να γνωρίζει για το άτομό σας.

Παρθένος

Το σπάνιο σε έκφραση αλλά ακαταμάχητο χιούμορ σας, θα κερδίσει τις εντυπώσεις της παρέας σας σήμερα και του προσώπου που πιθανόν να ψάχνετε να βρείτε τρόπους, ώστε να το φέρετε πιο κοντά σας. Εάν μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάνατε μία γνωριμία με ερωτική χροιά μέσα από το διαδίκτυο, κλείστε ένα ραντεβού μαζί του, ακόμα και στα τυφλά και θα εντυπωσιαστείτε από τον άνθρωπο αυτό. Βέβαια καλό θα ήταν να μην επενδύσετε αμέσως συναισθηματικά μαζί του, γιατί τελευταία έχετε την τάση να εξιδανικεύετε, πρόσωπα και καταστάσεις. Περάστε όμορφα σήμερα.

Ζυγός

Μιλήστε και ανοίξτε την καρδιά σας προκειμένου να αποσυμφορηθείτε από ψυχολογικές πιέσεις, σε ένα άτομο που εμπιστεύεστε και που για κάποιο τρόπο μπορείτε αν επικοινωνείτε διαισθητικά. Δεν αποκλείεται αυτός ο άνθρωπος να είναι μια παλιά γνωριμία που μεταξύ σας είχε αναπτυχθεί κάποτε μια ερωτική χροιά, ή να εξακολουθεί μεταξύ σας να υπάρχει. Μήπως αυτός είναι ο επόμενος ερωτικός σταθμός της ζωής σας. Ακολουθήστε την τονισμένη αυτή την εποχή διαίσθηση που διαθέτετε και σίγουρα τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Εάν δε γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, εάν δεν ακούτε τι θέλει να σας πει ο σύντροφός σας, αντί να διαφωνείτε με ευκολία μαζί του, τότε να ξέρετε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τον απομακρύνετε με τη στάση σας. Ελέγξτε λίγο παραπάνω τον εγωισμό σας κι αν χρειαστεί ρίξτε λιγάκι νερό στο κρασί σας, δίνοντάς του χρόνο και βήμα να σας πει και εκείνος τις σκέψεις του. Η εικόνα που εκπέμπετε στο περιβάλλον που κινείστε το τελευταίο διάστημα, σας κάνει να φαίνεστε συνεχώς νευρικοί, φορτωμένη με εσωτερική ένταση, ένα συστατικό που αποθαρρύνει κάποιον να σας πλησιάσει ερωτικά.

Τοξότης

Εάν για ένα πρόσωπο, νομίζετε ότι δοκιμάσατε τα πάντα για να το φέρετε ή να το επαναφέρετε στη φωλιά σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάμψετε τις αντιστάσεις του. Υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό. Καταρχήν σταματήστε να βγαίνετε με κάθε ευκαιρία παραπονούμενοι, για ότι στραβό τυχαίνει στη ζωή σας. Να επαναφέρετε το χαμόγελο και το κέφι σας που είναι τα μεγάλα σας ατού. Λέγειν έχετε εκμεταλλευτείτε το με το εύστροφο χιούμορ που ούτως ή άλλως διαθέτετε. Ο έρωτας εξακολουθεί να ζητά από εσάς να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες και απλές τακτικές σας.

Αιγόκερως

Ερωτικά διλήμματα μπαίνουν συνεχώς στο μυαλό σας και ζυγίζετε συνεχώς ανθρώπους και καταστάσεις. Πιθανόν το διάστημα αυτό να αναρωτιέστε, εάν πρέπει να μπείτε σε μία σχέση, ή αν οι δεσμεύσεις που απαιτούνται να πάρετε θα σας στερήσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Ή μπορεί να σας συμβαίνει και το αντίθετο. Να σκέφτεστε δηλαδή, εάν μία σχέση που μπορεί και να είναι και ζωής, πρέπει να τη διακόψετε ή να συμβιβαστείτε σε αυτό που έχετε γιατί θα είναι κοινωνικά αποδεκτό από το να χωρίσετε με αυτόν τον άνθρωπο. Ίσως για πρώτη φορά, χρειάζεται να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Υδροχόος

Καλά και ζητάτε πράγματα να σας δώσει ο έρωτας, πρέπει όμως να είστε κι εσείς έτοιμοι να του τα ανταποδώσετε με τον ίδιο τρόπο κι εσείς. Μερικές φορές τα κριτήρια που θέτετε στο να επιλέξετε έναν ερωτικό σύντροφο, μοιάζουν ολίγον ωφελιμιστικά, ακόμα και αν δεν συνειδητοποιείτε κι εσείς οι ίδιοι ότι το κάνετε. Το ίδιο συμβαίνει και εσάς, που είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε βρίσκεστε σε διάσταση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, συνήθως το λάθος το ρίχνετε πάνω του και δεν αναζητάτε τις αιτίες στον εαυτό σας, στις παραλήψεις σας, ή στα δικά σας λάθη τακτικής.

Ιχθύς

Μπορεί οι κοινωνικές ή επαγγελματικές σας δραστηριότητες, να σας στερούν τόσο χρόνο, ώστε να έχετε αφήσει πίσω την προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Για το λόγο αυτό, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σας να βγει παραπονούμενος ή να σας κατηγορήσει ότι τον αντιμετωπίζετε με αδιαφορία. Από την άλλη μεριά, εάν είστε μόνοι, με τόσα που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε, που να σας μείνει ο χρόνος να ασχοληθείτε με ζητήματα καρδιάς, ή να δείτε το τι θα κάνετε τελικά, με τον ερωτικό πειρασμό που σας προκαλεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!