Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020


Κριός

Ξεκινάει για σας μια καινούργια ερωτική περίοδος, όπου τόσο οι προσφορές εκείνων που σκοπό έχουν να πολιορκήσουν την καρδιά σας, όσο και η ανάγκη σας να ανακινηθούν τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, θα σας οδηγήσουν στη διεκδίκηση του κομματιού στον έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Δεν αποκλείεται μάλιστα εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, να κοιτάξετε έξω από το παράθυρό της και να ζητήσετε φιλοξενία σε μια άλλη αγκαλιά, έστω και εφήμερα. Ή αν είστε μόνοι, εσείς να κλέψετε μία καρδιά από μια άλλη σχέση.

Ταύρος

Ξεκινάει για εσάς μια περίεργα ενδιαφέρουσα περίοδος που αφορά και την ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται η σκέψη σας να ταξιδέψει στο ερωτικό σας παρελθόν, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση στην παρούσα φάση. Ή να έχετε επαναφορά ενός προσώπου που θα σας ζητήσει να επανεξετάσετε την προοπτική να μπει εκ νέου στην καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δείτε μία σχέση αμοιβαίας συμπάθειας ή στενής φιλίας με έναν άνθρωπο, να αποκτά εσάνς ερωτικής χροιάς, ή να αλλάζει εντελώς και να μετατραπεί σαν τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Αφουγκραστείτε το.

Δίδυμοι

Ευχάριστες εξελίξεις δρομολογούνται υπέρ σας τις ημέρες αυτές. Αυτό μπορεί να προέλθει από τον επαγγελματικό σας χώρο, χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα κι απ τους φίλους σας. Ίσως τώρα να σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, πόρτες που παρέμεναν κλειστές, άνθρωποι που θέλουν να σας βοηθήσουν. Κάπου εκεί κρύβεται και ο έρωτας. Διόλου απίθανο δεν είναι, εάν κάποια παλιά σας αγάπη σας επισκεφτεί από το παρελθόν, ή να έρθουν έτσι οι συνθήκες και να κάνετε μια συνάντηση, που όχι μόνο θα σας συγκινήσει αλλά και θα είναι ικανή να διεγείρει παλιά αισθήματα.

Καρκίνος

Σε οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβετε γνώση η οποία θα αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, κερδίστε χρόνο πριν μπει σε εφαρμογή. Ειδικότερα εάν ο σύντροφός σας επιθυμεί την εξέλιξη της σχέσης σας σε κάτι επισημότερο, ή την προσδοκία να αποκτήσετε μαζί έναν απόγονο, ή την αγορά κάποιας οικίας για να στεγάσετε τον έρωτα και το κοινό σας μέλλον, φερθείτε προς το παρόν διπλωματικά και καθυστερήστε το με τον τρόπο σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί το ερωτικό παρελθόν να σας ζητήσει εκ νέου το πολυπόθητο “ναι” και την αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης σας. Φερθείτε επιφυλακτικά.

Λέων

Ίσως τις μέρες αυτές, να απευθυνθείτε και να ζητήσετε την άποψη για κάτι που σας απασχολεί, από έναν άνθρωπο ειδικό στο είδος του. Κάπου εκεί όμως, δεν αποκλείεται να κρύβετε ο φτερωτός θεός του έρωτα και να σας στοχεύσει με τα βέλη του. Θα γοητευτείτε λοιπόν από τον άνθρωπο αυτό, όχι μόνο από τις γνώσεις του, αλλά και από τον τρόπο που σας φέρετε ή που κινείται. Ξεσηκώνεστε επιτέλους ερωτικά και θα αρχίσετε εκ νέου να ασχολείστε με την ερωτική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα την είχατε περάσει σε δεύτερη επιλογή. Έρχεται λοιπόν η Άνοιξη σύντομα στα ερωτικά σας.

Παρθένος

Μια πρόταση για μία έξοδο που μπορεί να σας προταθεί σήμερα ή αύριο, αποδεχτείτε τη, ακόμα και αν βαριέστε να μπείτε σ αυτή τη διαδικασία, ή έχετε ανάγκη να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα από μία φιλική συντροφιά, να γνωρίσετε έναν πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο που να σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή, τόσο απ το φέρσιμό του, όσο κι από τον τρόπο που κινείται ή εκφράζεται. Εάν μάλιστα η προσωπική σας κατάσταση σας το επιτρέπει και δε βρίσκεστε σε μία άλλη ερωτική σχέση, δεν έχετε να χάσετε αν το αφήσετε  αυτό να εξελιχτεί.

Ζυγός

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε ζητήματα που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, ίσως προβληματίσουν σήμερα, έναν άνθρωπο που εκτιμάτε πραγματικά και να τον δείτε να προσπαθεί να σας το εκφράσει. Όμως ίσως την πρόθεσή του αυτή να την παρεξηγήσετε και να του φερθείτε με τρόπο έντονο που δε θα τον άξιζε. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική σχέση, να ξέρετε ότι προς το παρόν, τίποτα δεν εγγυάται τη διάρκειά της, ενώ λόγια τρίτων ίσως της αποφέρουν κλυδωνισμούς που θα τη διαταράξουν. Δίνεται τροφή τις μέρες αυτές και δημιουργείται παρασκήνιο γύρω από τα ερωτικά σας.

Σκορπιός

Μια τυχαία αποδοχή μιας πρόσκλησης να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός, ίσως να γίνει η αιτία, να κάνετε μια συνάντηση που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι πιθανότητες είναι τόσες, που να θυμάστε πως θα πολιορκηθείτε ερωτικά και μάλιστα με ξεχωριστή επιμονή, από κάποιο άτομο που ουδέποτε πέρασε από το μυαλό σας, ότι μπορεί να το ενδιαφέρετε. Κι όμως ο έρωτας για άλλη μια φορά, έχει βάλει σκοπό να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν τον περιμένατε. Εάν τώρα μέσα σας υπάρχει η προσδοκία για την επιστροφή μιας σχέση από το παρελθόν, σύντομα σας στέλνει σημάδια.

Τοξότης

Το οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου σας, ή μπορεί και το δικό σας, ίσως να σας δώσουν αιτίες σήμερα να λογομαχήσετε μεταξύ σας. Όμως φροντίστε τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, να τους κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας, αφού ειδικά εσείς σήμερα,θα έχετε την τάση να του ασκήσετε κριτική, σχετικά με το πως διαχειρίζεται οικογενειακά  θέματα. Εάν κάτι τέτοιο δε συμβεί, δεν αποκλείεται να θορυβηθείτε σήμερα, από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα σας δώσει πληροφορίες σχετικές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, που  μάλιστα τελικά να μην ευσταθούν.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προβλέπεται αλλαγή στη διάθεσή σας, που ευτυχώς καθώς θα γίνεται θετικότερη, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβίσετε το μυαλό σας που επηρεάστηκε τις προηγούμενες μέρες από συναισθηματικές υπερβολές. Εάν κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, θα διαπιστώσετε ότι σας χρειάζεται μία τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική ανανέωση. Ανανεώνοντας την εικόνα που εκπέμπετε στους άλλους, σίγουρα ερωτικά δε θα περάσετε απαρατήρητοι. Κερδίστε λοιπόν εκ νέου τον έρωτα του συντρόφου σας, ή αναζητήστε τη χαρά και την έμπνευση φλερτάροντας.

Υδροχόος

Καθημερινά σχεδόν κάνετε νέες γνωριμίες που μερικές από αυτές είναι με αξιόλογα άτομα και πολύ συχνά σας γοητεύουν άνθρωποι που έχουν να σας πουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ακούτε συνήθως. Όμως κατά βάθος μέσα σας, όσο και αν τα φλερτ δίνουν και παίρνουν, όσο και αν έχετε γοητεία και ερωτικές επιτυχίες, θέλει η καρδιά σας να αισθανθεί τη σταθερότητα μίας μόνιμης σχέσης. Από την άλλη μεριά εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να παρεμβληθούν καλοθελητές και να σας διαβάλλουν στον σύντροφό σας. Μήπως όμως τους προκαλέσατε κι εσείς;

Ιχθύς

Πολλές έξοδοι και κοινωνικές επαφές θα σας φέρουν σε κύκλους ανθρώπων που μέχρι σήμερα, δε συνηθίζατε να συχνάζετε. Έτσι λοιπόν μία από αυτές, ίσως να έχει ερωτικό ενδιαφέρον, ειδικά για εσάς που δεν έχετε κάποια ερωτική δέσμευση το διάστημα αυτό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να προωθήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και να τρέφει παράλληλα για εσάς και αισθήματα που διέπονται από μία ερωτική χροιά. Ερωτικές ευκαιρίες τις ημέρες αυτές θα σας παρουσιάζονται με συχνότητα. Προσέξτε όμως όσοι είστε σε σχέση.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Κριός Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθ ...

Astrotip ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Να μην λησμονείτε, πως το συγκεκριμένο διάστημα κρύβει κάποια «παιχνίδια ισ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u