Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020


Κριός

Με τον εαυτό σας και κατ επέκτασιν με το συναισθηματικό σας κόσμο πρέπει να τα βρείτε τις μέρες αυτές. Δεν αρκεί να λέτε πως ξέρετε τι σας συμβαίνει, τι σας αρέσει ή  τι όχι και στην προσωπική σας ζωή, τα πράγματα δεν πηγαίνουν με τον τρόπο που θα τα επιθυμούσατε. Η διαίσθησή σας, σας είχε στείλει καιρό τα μηνύματα πως χρειάζεται να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις, με άλλη τακτική. Ούτε με νεύρα και ξεσπάσματα, ούτε με απολυτοσύνη. Άρα εξετάζεται ο έρωτας εκ νέου  και τραβάτε γραμμή για να βγάλετε πλέον συμπεράσματα. Ειδικά όσοι έχετε βρει το τέλμα στη σχέση σας. Σκεφτείτε το.

Ταύρος

Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, όλο και με περισσότερη εξωστρέφεια θα επικοινωνείτε με τους άλλους. Έτσι τώρα θα εμπλουτιστεί η ζωή σας με νέα και πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, που θα σας τραβήξουν και το ερωτικό ενδιαφέρον. Στον αστερισμό σας ξεσπούν καινούργιοι έρωτες που σε μερικές των περιπτώσεων θα είναι θυελλώδεις, μόνο και μόνο για να σας αφυπνίσουν. Αφήστε το τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα, γιατί τα δεδομένα στον έρωτα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Σίγουρα από δω και στο εξής, δε θα πλήξετε καθόλου, ακόμα κι αν δεν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη!!!

Δίδυμοι

Όνειρα και επιθυμίες κατακλύζουν το μυαλό σας την εβδομάδα αυτή, με μία εσωτερική ανάγκη να πραγματοποιηθούν ακόμα κι αν φαντάζουν δύσκολοι ως στόχοι. Ερωτικά λοιπόν θα γίνεται περισσότερο τολμηροί, θα θελήσετε να εκφράσετε τα “θέλω” σας με τρόπους που δεν έχετε μέχρι σήμερα συνηθίσει τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Ή θα φλερτάρετε αν είστε ελεύθεροι με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε, σίγουρα θα προσελκύσει κάποιες ψυχές που θα έχουν πολλά να σας πουν, αν τους το επιτρέψετε. Δοκιμάστε το.

Καρκίνος

Η αρχή της εβδομάδας, σας φέρνει μία κατάσταση στην ερωτική σας σχέση, που μάλλον θα έχει να κάνει με το συγκεντρωτικό σας χαρακτήρα. Κάποια διαχείριση που έχετε αναλάβει, μάλλον από λόγους έλλειψης χρόνου, δεν έχει καταφέρει να καλύψει κάποιες κοινές σας υποχρεώσεις και ο σύντροφός σας, ίσως με τρόπο όχι κομψό να σας πει ότι δεν τα καταφέρνετε. Από την άλλη μεριά εάν είστε μόνοι, ίσως το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να σας ασκήσει μία κριτική που δε θα τη δεχτείτε έτσι εύκολα και ίσως να αντιδράσετε μάλιστα έντονα. Ηρεμήστε μέρα είναι θα περάσει.

Λέων

Όσο και να θέλετε να ξοδέψετε για να κατακτήσετε την καρδιά του ανθρώπου που αγαπάτε, ή θέλετε να τον φέρετε περισσότερο κοντά σας, μάλλον δε θα είναι εκείνο που περιμένει από εσάς αλλά πιο ουσιαστικά πράγματα. Τώρα θα πρέπει να φανείτε πιο σοβαροί. Να δείξετε ότι πραγματικά προσδοκάτε το χτίσιμο μιας σχέσης και όχι το να περνάτε μαζί της κάποιες ευχάριστες στιγμές. Το πνεύμα σας έφερε κοντά τον άνθρωπο των επιθυμιών σας, όμως εκτός από τους σπουδαίους λόγους σας, πρέπει αν το δείξετε και στις πράξεις σας πως τον θέλετε πραγματικά. Σκεφτείτε το λοιπόν.

Παρθένος

Έντονα σήμερα θα έχετε την τάση να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που αφορούν αρκετούς τομείς της καθημερινότητάς σας αλλά και της ερωτικής σας ζωής. Πριν σχηματοποιηθούν και μπουν σε εφαρμογή καλύτερα να αφήσετε αυτό το διάστημα να περάσει, γιατί η κρίση σας δεν θα είναι αντικειμενική και μπορεί να κάνετε κάποια λάθη ή να προβείτε σε παραλήψεις που μετά αν ακολουθήσετε κάποιο δρόμο να υπάρξουν κενά που θα δημιουργήσουν αστάθεια. Ακόμα και αν έχετε καταλήξει για την πορεία μιας σχέσης, αφήστε το χρόνο να σας δείξει τις λεπτομέρειες. Συγκρατηθείτε.

Ζυγός

Τις ημέρες αυτές θα έχετε την τάση να σπαταλήσετε περισσότερα χρήματα από όσα σας περισσεύουν , στο να ευχαριστήσετε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή να εντυπωσιάσετε με τη συμπεριφορά σας τον άνθρωπο που ξυπνάει τις ερωτικές σας επιθυμίες. Θα βγείτε θα φλερτάρετε και θα κατακτήσετε το περιβάλλον και τις καρδιές πολλών ανθρώπων, μετά όμως θα δυσκολευτείτε να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Είστε υπέροχοι κι ασυναγώνιστοι, γι αυτό και δε χρειάζεται να δωροδοκείτε την καρδιά εκείνων που θέλετε να κατακτήσετε ερωτικά. Η τύχη θα είναι σίγουρα με σας.

Σκορπιός

Την επόμενη περίοδο της ζωής σας, ο έρωτας εισβάλλει δυναμικά, το ίδιο και η θέλησή σας να διεκδικήσετε το κομμάτι που σας ανήκει. Απαλλαγμένοι από κάποια βασικά άγχη της καθημερινότητάς σας, μπορείτε τώρα να γίνετε πιο χαλαροί και να εισπράττετε από το περιβάλλον σας μια βελτιωμένη ατμόσφαιρα. Κάποιοι βέβαια από εσάς, ίσως επέτρεψαν να δημιουργηθεί μια σχέση εκ νέου, που στο παρελθόν μάλλον δεν είχε ευδοκιμήσει. Ανεξάρτητα όμως από την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί γύρω σας να σας προκαλούν. Γιατί όχι;

Τοξότης

Από ένα άτομο που εμπιστεύεστε, ίσως να ακούσετε σήμερα κάποια πράγματα που έχει να σας πει και αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Μπορεί να ενοχληθείτε μαζί του αλλά σκεφτείτε ότι σας αγαπά και το σίγουρο είναι ότι θέλει την ευτυχία σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μην έχει διόλου άδικο σε μερικά από αυτά και καλό θα ήταν να μπείτε στη διαδικασία να τα σκεφτείτε μετά μόνοι σας. Είτε βρίσκεστε σε μία σχέση την εποχή αυτή, είτε είστε μόνοι, η εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής, είναι καθαρά στο χέρι σας. Εξαρτάται από τις πρωτοβουλίες που εσείς θα πάρετε κυρίως.

Αιγόκερως

Μια δημιουργική περίοδος ξεκινάει στη ζωή σας που θα θελήσετε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, δραστηριότητες που μέχρι σήμερα δε συνηθίζατε και που όμως θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε κάποιο κομμάτι πιο καλλιτεχνικό του εαυτού σας. Θα ξαφνιάσετε το περιβάλλον σας με το καινούργιο χόμπι σας και μάλιστα δεν αποκλείεται να αποκτήσετε θαυμαστές και ακόλουθους του έργου που θα παράξετε. Ότι κι αν κάνετε τις ημέρες αυτές θα γοητεύει και ασφαλώς θα αποκτήσετε άλλο ένα προσόν που θα αρέσει στους άλλους. Η ερωτική τύχη θα είναι μαζί σας. Δείξτε αποφασιστικότητα.

Υδροχόος

Οι επόμενες ημέρες θα έχουν έντονη κοινωνικότητα, όπου θα μπορέσετε μέσα από τον κύκλο σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις και την εύνοια κάποιων ανθρώπων που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν με κάποιο πρόσωπο που έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να ανελιχθείτε κι άλλο κοινωνικά. Μπαίνετε λοιπόν σε καινούργιο περιβάλλον, με νέα ενδιαφέροντα και προοπτικές που σίγουρα αν αφουγκραστείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Κάπου εκεί κρύβεται και ο έρωτας, που πιο μεστός και σοβαρός θα βρει την έκφρασή του. Ανακαλύψτε τον.

Ιχθύς

Όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, γυρίζουν γύρω από την ικανοποίηση των “θέλω” σας και αυτό ίσως να σας κάνει να φανείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κατά κάποιο τρόπο εγωιστές. Την εβδομάδα αυτή, θα γίνετε περισσότερο κτητικοί, θα θελήσετε με διάφορους τρόπους να πάρετε την συναισθηματική και όχι μόνο, κάλυψη ερωτικά, πράγμα που θα το καταφέρετε έως ένα βαθμό αλλά δε θα έχει τη διάρκεια εκείνη που θα θέλατε. Μην πιέζετε καταστάσεις που δεν είναι ακόμα ώριμες να αποδώσουν τις συνθήκες εκείνες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλυμμένοι. Χαλαρώστε λοιπόν.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!