Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 6 Μαΐου 2020


Κριός

Μπορεί να σας φαίνονται βουνό όλες αυτές οι διευθετήσεις που πρέπει να κάνετε, προκειμένου να καταφέρετε να φέρετε τη ζωή σας σε ισορροπία ύστερα από ένα τόσο μεγάλο διάστημα ακινητοποίησης στις δραστηριότητες της καθημερινότητας. Όμως αρχικά θα χρειαστεί να ενισχυθείτε συναισθηματικά. Κλέψτε λίγο χρόνο να σκεφτείτε, πόσο όμορφα θα νιώθατε, εάν σας φυγάδευε απ όλα αυτά ένας συναρπαστικός έρωτας. Μήπως να τον προκαλούσατε να σας συμβεί;

Ταύρος

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που έχετε, στο να προχωρήσετε έστω και αν οι συνθήκες και οι καταστάσεις, σας βάζουν πολλά εμπόδια, σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Και οι κινήσεις με τόλμη ή ρίσκο δεν ήταν μέχρι σήμερα ίδιον του χαρακτήρα σας. Αν όμως σε όλα όσα πρέπει να ρισκάρετε υπάρχει εκεί έξω ένας έρωτας, ίσως τελικά να αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Άλλωστε χαμένος  βγαίνει εκείνος που δε δοκίμασε καθόλου.

Δίδυμοι

Με ένα μυαλό που μπορεί να δουλεύει πολυμήχανα και αποτελεσματικά, όπως το δικό σας, σίγουρα θα βρει τον τρόπο να αποδράσει από όλα όσα σας θέτει προς επίλυση η καθημερινότητα για να ασχοληθεί, με θέματα καρδιάς. Άλλωστε τα άστρα λένε, ότι ο νους σας, θα ξεφεύγει έντεχνα και θα ταξιδεύει με την πρώτη ευκαιρία, με το καραβάκι του έρωτα. Αν υπάρχει εκεί έξω ένας άνθρωπος που σας γεννάει ερωτικά συναισθήματα, ίσως  να έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε .

Καρκίνος

Ακόμα και μέσα σε αυτούς τους ασαφείς καιρούς που ζούμε, πάντα υπάρχει για εσάς η προοπτική, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να πάτε την προσωπική και ερωτική σας ζωή, ένα βήμα μπροστά. Η συναισθηματική σας κάλυψη προέχει γιατί έτσι νιώθοντας καλά μέσα σας, μπορείτε να κάνετε τις επιλογές εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας σε πολλά επίπεδα. Ο έρωτας σας πάει και υπάρχουν πολλοί  που θα ήθελαν να ζήσουν έστω μια στιγμή στην αγκαλιά σας.

Λέων

Ο έρωτας μπορεί να αναζωπυρωθεί από τη μια στιγμή στην άλλη, εάν μέσα σας υπάρχει ακόμα η ελπίδα μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Εάν αυτό ζητάει η καρδιά σας, θα έχετε ολόκληρο αυτό το μήνα, να κάνετε τις προσπάθειές σας για να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή, με τον άνθρωπο που ακόμα ζει μέσα σας. Επειδή οι καιροί θα σας φέρουν τυχαίες συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, μπορεί τώρα μια παλιά σας φιλία, να αλλάξει και να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

Παρθένος

Είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού, σε ζητήματα αισθηματικά κι ερωτικά, αφού ο έρωτας μέρα με την ημέρα θα γίνεται  ο φυσικός σας σύμμαχος. Κι αν η προσωπική σας κατάσταση χρειάζεται ανανέωση, λίγο να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, θα διαπιστώσετε πως θα βρίσκεται με το μέρος σας. Βέβαια είναι μια εποχή που γεννιούνται και κρυφοί έρωτες, όχι και τόσο κοινωνικά αποδεκτοί, αλλά ο έρωτας δεν διέπεται ούτως ή άλλως, από κοινωνικές συμβάσεις.

Ζυγός

Και να θέλετε να κάτσετε στην ησυχία σας, ώστε να καταφέρετε να λύσετε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, ο έρωτας σας έχει βάλει στόχο κι έχει σκοπό να σας αποπλανήσει με την πρώτη ευκαιρία. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εάν το τελευταίο διάστημα των εγκλεισμών και της απομόνωσης, εσείς να κάνατε μία διαδικτυακή γνωριμία, που τώρα έχει έρθει ο καιρός, να τη συναντήσετε και από κοντά. Ίσως να μοιάζει λίγο και με ραντεβού στα τυφλά, με πολύ αδρεναλίνη!

Σκορπιός

Λίγο να αλλάζατε στο μυαλό σας, τα πράγματα όπως τα τοποθετείτε, τουλάχιστον ερωτικά, θα διαπιστώνατε, ότι η προσωπική σας κατάσταση και η ερωτική σας ζωή, θα βελτιωνόταν εντυπωσιακά. Γιατί κακά τα ψέμματα, όταν υιοθετείτε μια άποψη στο μυαλό σας, ακόμα και λάθος να είναι την υπηρετείτε μέχρι τέλους. Όμως εάν θέλετε να κερδίσετε κάτι από τα “θέλω” σας, πρέπει να βρείτε διπλωματικούς τρόπους, απέναντι στο σύντροφό σας, ή σε εκείνο που φλερτάρετε.

Τοξότης

Η εσωτερική καταπίεση που συσσωρεύτηκε μέσα σας όλο αυτό το διάστημα των εγκλεισμών και της απομόνωσης ζητάει ερωτική εκτόνωση. Καλά κάνετε και αντιμετωπίζετε τον έρωτα χωρίς πρωτίστως να βάζετε όρους και προϋποθέσεις. Όμως την ίδια άποψη με εσάς μην περιμένετε να την έχουν κι οι άλλοι, ιδίως όταν το άτομο που έχετε απέναντί σας, τυγχάνει να είναι πιο συντηρητικό με τις απόψεις του. Απ την άλλη μεριά, δυσκολεύεστε να περιορίσετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες.

Αιγόκερως

Καθώς θα σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε κάποια πράγματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, θα αισθανθείτε την ανάγκη να βγείτε έξω να ανανεωθείτε και να περάσετε όμορφα. Ο έρωτας εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και καλό θα ήταν να προκαλέσετε κάθε ερωτική ευκαιρία που σας παρουσιάζεται. Είτε είστε σε μόνιμη σχέση, είτε προσπαθείτε να τη δημιουργήσετε αυτό το διάστημα, οι προϋποθέσεις υπάρχουν  να ανανεωθείτε ερωτικά. Δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη.

Υδροχόος

Ίσως τις μέρες αυτές, να χρειαστεί να δώσετε πιο τολμηρά το στίγμα σας και να βάλετε κάποια όρια, απέναντι στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνον που διεκδικεί μία θέση στην καρδιά σας. Όσο και αν αυτό σας δυσκολεύει, πιστέψτε με, πως αν δεν το κάνετε, οι δυσκολίες που θα ακολουθήσουν αργότερα, εφόσον τα πράγματα δεν μπουν στη θέση τους, θα είναι μεγαλύτερες και δε θα σας δώσουν το περιθώριο, να κάνετε πολλές παρεμβάσεις. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς

Εάν έχετε επιχειρήσει να κάνετε ένα μεγάλο κοινωνικό άνοιγμα, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει, ότι οι άνθρωποι που γνωρίζετε τώρα, έχουν ένα εξαιρετικό ή πνευματικό επίπεδο, μία δυναμική που σας ενθουσιάζει. Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν το έργο σας αλλά κυρίως σας δείχνουν με τη συμπεριφορά τους , ότι τα κίνητρά τους έχουν μια ερωτική χροιά. Πάντως ο επόμενος ερωτικός σας  σύντροφος, έρχεται από το πουθενά στα ξαφνικά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!