Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020


Κριός

Μπορεί να σας βγαίνει προς τα έξω λίγο γκρίνια και εκνευρισμός με τα στραβά που συναντάτε σε εργασιακό φιλικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα διαπιστώσετε όμως εάν αποστασιοποιηθείτε, ότι κάτι καλό γίνεται αυτές τις μέρες. Ακόμη και ο έρωτας έρχεται να σας το επιβεβαιώσει, αφού αν είστε μόνοι, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να έρθετε κοντά με τον άνθρωπο που πιστεύατε ότι είναι δύσκολο να προσεγγίσετε. Οι δεσμευμένοι, ίσως τώρα να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Απλά μη γίνεστε ανυπόμονοι.

Ταύρος

Στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, επικρατεί μια κρύο μια ζέστη. Εκεί που νομίζετε, ότι επιτέλους έρχεται η συναισθηματική ισορροπία, όλο και κάτι συμβαίνει που την επιθυμία αυτή την ανατρέπει. Δεν είναι ότι κάτι πάει λάθος, ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας, ή στον άνθρωπο που προσπαθείτε να φέρετε στην αγκαλιά σας. Είναι ότι εσείς χρειάζεται να αλλάξετε τόσο οπτική, όσο και τακτική στα ζητήματα καρδιάς. Ο έρωτας για να σας χαρίσει αυτό που πραγματικά αξίζετε, θέλει να δει ότι είστε έτοιμοι, ακόμα και να ρισκάρετε αν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Ξεμυαλίζεστε λίγο σήμερα και το ρίχνετε έξω, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Όμως καλό θα ήταν να κάνετε καλύτερο κουμάντο στα χρήματα που θα δαπανήσετε, είτε για να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε για να χαρίσετε κάποιες όμορφες στιγμές στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή.  Ναι, η ζωή χρειάζεται και τα διαλείμματά της είναι αλήθεια, απλά λίγο αργότερα μπορεί να ξεμείνετε και να περιοριστούν εκ των πραγμάτων οι κινήσεις σας. Με έξοχο λέγεις θα κάμψετε τελικά τις αντιστάσεις του ατόμου που σας κάνει κλικ.

Καρκίνος

Σίγουρα ένας πολιτισμένος διάλογος μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, θα έλυνε πολλά θέματα που σας απασχολούν από τη σχέση σας. Όμως σήμερα το νευρικό σας σύστημα δε θα είναι απόλυτα ελέγξιμο και ο λόγος σας θα διέπεται από συναισθηματικά φορτισμένη παρόρμηση. Ότι και αν συμβαίνει αφήστε το για λίγο αργότερα, αφού λύσεις θα βρεθούν από την επόμενη εβδομάδα. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συμβαίνει. Μάλλον κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν κυκλοφορείτε με κόσμο. Γιατί;

Λέων

Ασφαλώς και είστε από τα πιο ερωτεύσιμα πλάσματα του ζωδιακού, αφού δε χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να γοητεύσετε με την παρουσία σας.  Όμως όταν βρίσκεστε τελευταία σε ένα χώρο, δε δίνετε και πολλά περιθώρια σε κάποιον άνθρωπο να σας πλησιάσει, αφού βγάζετε ένα ύφος υπεροπτικό, που μάλλον τελικά δε σας κολακεύει και δημιουργεί στο περιβάλλον διάφορα σχόλια. Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, τέτοιες συμπεριφορές, μ νομίζετε ότι δεν έχουν κουράσει τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Διορθώστε το λοιπόν.

Παρθένος

Για ασήμαντη αφορμή, μπορεί να υπάρξει μια σοβαρή διαφωνία σήμερα, μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Μην προσπαθείτε με τη δική σας λογική να ερμηνεύσετε πως μπορεί να κάνει κάποιες επιλογές ή να βλέπει τα πράγματα. Ακόμα και αν διαφωνήσετε μαζί του, μην το τραβήξετε το σκοινί γιατί μπορεί να έρθουν μεταξύ σας σοβαρές ρίξεις. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικές συντροφιές, περιμένουν τη συμμετοχή σας, γιατί κάπου εκεί και σύντομα, θα γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας.

Ζυγός

Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία, μιας ερωτικής επανεκκίνησης με έναν άνθρωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, φροντίστε τουλάχιστον τη φορά αυτή, να μην ξανά κάνετε τα ίδια λάθη μαζί του. Που σημαίνει ότι, πρέπει να λέτε εκείνα που σας ενοχλούν τη στιγμή που πρέπει και να μην τα καταπίνετε προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Εάν τώρα με το σύντροφο που ήδη έχετε, νιώθετε εγκλωβισμένοι στη σχέση σας, αντί να περιμένετε να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία να τη λήξει, κάντε το εσείς. Είναι πιο έντιμο απέναντι πρώτα απ όλα, για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Μία εικόνα, μία φωτογραφία, μία καρδούλα από ένα μέσο μαζικής δικτύωσης, μπορεί να γίνει η αιτία να εκραγείτε με τη συμπεριφορά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, γιατί θα αισθανθείτε ότι σας προκαλεί ξεκάθαρα. Το χειρότερο είναι ο άνθρωπος αυτός να είναι ο σύντροφός σας, που μάλλον θα έχετε παρεξηγήσει τις προθέσεις του, λόγο της έντονης ψυχολογικής έντασης που θα σας κυριεύσει. Προσπαθήστε να μη βγάζετε τις ανασφάλειές σας. Διαχειριστείτε σήμερα το θυμό και τις απαιτήσεις που θα έχετε από τους άλλους. Επιβάλλεται σχεδόν.

Τοξότης

Εννοείται ότι για να κερδίσει κάποιος στον έρωτα, χρειάζεται να δοκιμάσει με πολλούς τρόπους την τύχη του, ή και να ρισκάρει. Όταν όμως ο έρωτας που σας χαρίζεται  κάτι σ αυτόν πάει στραβά, δε φταίει ο άνθρωπος που στοχεύσατε να κατακτήσετε την καρδιά του αλλά την εποχή αυτή, μάλλον φταίει η δική σας στάση και ωριμότητα που επιδεικνύετε απέναντί του. Πιθανόν για να τον κερδίσετε εκ νέου, να χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωματικοί στη συμπεριφορά σας από εδώ και στο εξής. Εάν τώρα κάποιο άτομο φιλικό σας προκαλεί ερωτικά, μην ενδώσετε αμέσως.

Αιγόκερως

Έναν προβληματικό έρωτα κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζουν το διάστημα αυτό. Πιθανόν ο σύντροφός σας, ή ο άνθρωπος που σχετιστήκατε ερωτικά, να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και η συμπεριφορά του να σας δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια. Από την άλλη μεριά, την εποχή αυτή, τραβάτε γραμμές, και λήγετε πολλές διαπροσωπικές σας σχέσεις, που παρ όλα τα περιθώρια που δώσατε στο να δείτε να βελτιώνονται, δεν ανταποκρίθηκαν θετικά. Η διαδικασία αυτή, μπορεί τώρα να σας ρίχνει ψυχολογικά, μετά όμως θα νιώσετε απελευθερωμένοι.

Υδροχόος

Για άλλη μια φορά, η προσωπική και ερωτική σας ζωή, βρίσκεται στο στόχαστρο κουτσομπολιών και παρασκηνίων. Για άλλη μια φορά, εξαιτίας της δικής σας εκκεντρικής στάσης στα πράγματα. Τώρα όμως ειδικά εάν συντροφεύεστε, να ξέρετε ότι η κατάσταση αυτή, έχει αρχίσει και επηρεάζει αρνητικά το σύντροφό σας. Πριν δημιουργηθούν μεταξύ σας ρίξεις, καλό θα ήταν να κατεβάσετε τους τόνους των αντιδράσεών σας. Εάν είστε μόνοι, μία νέα γνωριμία μέσα από μία ομάδα ατόμων, θα αρχίσει να σας τραβά το ενδιαφέρον σύντομα.

Ιχθύς

Είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό, συναισθηματικά γεμάτοι, δεν είστε σίγουρα. Ότι όμως και αν σας φταίει, αναζητήστε τις αιτίες μέσα σας. Ίσως να διατηρείτε μία σχέση από απόσταση, που τώρα μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, να έχουν παγώσει τα πράγματα. Ίσως να απευθύνατε την καρδιά σας κάπου που δε βρήκατε την αναμενόμενη ανταπόκριση. Μήπως όμως από τη στάση σας δεν ανταποκρίνεται ο άνθρωπος που θέλετε ή επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας; Σκεφτείτε το.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!