Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 9 Ιουνίου 2020


Κριός

Η ερωτική και προσωπική σας ζωή, μπορεί να γίνει αφορμή για σχόλια. Πιθανόν ένας άνθρωπος από το στενό οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, να προσπαθήσει σήμερα να προβεί σε συμβουλές και νουθεσία, όπου ασυναίσθητα θα υπερβεί τα όρια της αδιακρισίας. Πριν θυμώσετε μαζί του και του μιλήσετε με τρόπο έξω απ τα δόντια, ίσως να είναι καλύτερα να του ξεκόψετε οποιαδήποτε πρόθεση τέτοια από την αρχή, προκειμένου να μην υπάρξουν λίγο αργότερα παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Ένα φιλικό πρόσωπο, επικοινωνεί μαζί σας αφήνοντας ερωτικά υπονοούμενα.

Ταύρος

Ο επόμενος ερωτικός σας στόχος, είναι η ικανοποίηση των συναισθηματικών σας επιθυμιών και όχι μόνο. Αυτό να το έχετε ξεκάθαρο. Έτσι λοιπόν τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε, προς την κατεύθυνση αυτή, θα πρέπει να διέπονται από μία τακτική, που ερωτικά τουλάχιστον, δεν συνηθίζατε να ακολουθείτε σαν μέθοδο. Ο έρωτας τώρα σας θέλει τολμηρούς, όμως τα ρίσκα που θα χρειαστεί να πάρετε, μην τα κοινοποιείτε πουθενά, παρά μόνο σε όποιον εμπιστεύεστε, ή χρειάζεστε τη βοήθειά του για να σας καλύψει ή να σας δικαιολογήσει, σε όποιον, όπου και όταν πρέπει.

Δίδυμοι

Εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και ξεσηκώνει τους ερωτικούς σας πόθους, καλό θα ήταν πριν να πάρετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία να του εκθέσετε τις προθέσεις σας, να μάθετε μερικά πράγματα για τη ζωή του. Πιθανόν να ανακαλύψετε ότι βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, ή δεν έχει ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του σχετικά με τον προηγούμενο δεσμό που έληξε μεν αλλά συναισθηματικά να υπάρχει ακόμα μέσα του. Εάν διατηρείτε μια παράλληλη σχέση, τις ημέρες αυτές φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που θα κινηθείτε.

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα, χωρίς μεγάλες συναισθηματικές δόσεις. Όμως την περίοδο αυτή, οι παρεμβολές που θα κάνει το συναίσθημά σας, θα στερούν έδαφος από τη λογική, που θα πρέπει να επικαλεστείτε, προκειμένου να βαδίσετε ερωτικά σε ένα πιο στέρεο έδαφος. Κάποια νέα που μαθαίνετε σχετικά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Μάλλον τα υπερεκτιμάτε, αφού θα διαπιστώσετε λίγο αργότερα, ότι στην παρούσα φάση τα βιώσατε με συναισθηματική παρόρμηση. Ένα άτομο από τα παλιά χτυπάει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας.

Λέων

Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει πολύ παρασκήνιο. Πιθανόν ή προσωπική σας ζωή να σχολιαστεί από κάποιους που ίσως σας βλέπουν ανταγωνιστικά, ή προσδοκούν να πολιορκήσουν την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σχολιάσει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ή να θελήσει να εμπλακεί σε ένα ζήτημα, που αφορά μόνο εσάς και το σύντροφό σας. Μην επιτρέπετε όμως σε κανέναν να βρίσκει πάτημα ή βήμα σε τόσο αυστηρά σε πρόσβαση διαπροσωπικά θέματα.

Παρθένος

Η αφηρημάδα ή η απόμακρη στάση της συμπεριφοράς σας, μπορεί να θορυβήσουν σήμερα τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και να του δημιουργήσουν ανασφάλειες και ζήλια. Ένα τυχαίο γεγονός, ίσως να ανακαλέσει μνήμες στο μυαλό του, από κάτι που πιστεύατε ότι έχει ξεπεράσει. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία διαξιφισμών μεταξύ σας. Εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται σήμερα, μέσα από τη διαφωνία σας με ένα άτομο, να ξεκινήσει μία νέα ερωτική περιπέτεια.

Ζυγός

Δεν είναι πάντα καλό προκειμένου να μην υπάρχουν στιγμές έντασης, να είστε πάντοτε υποχωρητικοί απέναντι στον άνθρωπο που συντροφεύεστε, ή σε εκείνον που θέλετε πάση θυσία να φέρετε στη φωλιά σας, κάμπτοντας τις ερωτικές του αντιστάσεις. Δείξτε το στίγμα σας θέστε τους όρους σας. Αλλιώς κινδυνεύετε να θεωρηθείτε δεδομένοι, προβλέψιμοι και σίγουρα θύματα της γοητείας του άλλου. Κάντε την έκπληξη δείχνοντας ένα χαρακτήρα με περισσότερο έντονα χαρακτηριστικά. Να ξέρετε ότι θα ενισχύσετε ακόμα πιο πολύ τα γοητευτικά σας χαρακτηριστικά.

Σκορπιός

Σε μία ερωτική σχέση το σωστό είναι να εισακούονται οι απόψεις και των δύο συντρόφων. Σήμερα όμως θα έχετε την τάση να αγνοήσετε ή να θελήσετε να επικρατήσει η δική σας άποψη σε σχέση με του συντρόφου σας, για κάτι που σας απασχολεί από κοινού. Αυτό όμως θα φέρει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να αντιδράσει θεωρώντας σας ότι τον καπελώνετε αλλά και να αγνοήσει ακόμα και κάποια λογικά επιχειρήματα. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ένα πρόσωπο θα έρθει από έναν αλλοτινό σας έρωτα να κυριεύσει τη σκέψη σας. Αν νιώθετε πράγματα γι αυτό, ρίξτε τον εγωισμό σας.

Τοξότης

Ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ίσως σήμερα να φανεί ανακόλουθος, απέναντι στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντί σας. Πριν βάλει ο νους σας διάφορα πράγματα και κάνει άδικες υποθέσεις, αφήστε το χρόνο να σας δείξει, γιατί ο σύντροφός σας, κρατάει αυτή τη στάση απέναντί σας. Εάν είστε μόνοι, αφεθείτε προς το παρόν στα φλερτ, με ανθρώπους που μπορεί περιστασιακά να έρθουν στη ζωή σας. Δεν είναι οι επόμενες ημέρες καλές στο να πάρετε κάποιον στα σοβαρά.

Αιγόκερως

Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, ίσως και να ήρθε η εποχή που χρειάζεται να αλλάξουν κάποια πράγματα προκειμένου να την πάτε ένα βήμα μπροστά, εσείς και ο σύντροφός σας. Μην αναλάβετε όμως από μόνοι σας δεσμεύσεις, που θα αφήνουν τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας αμέτοχο, ή απαλλαγμένο των ευθυνών. Εάν είστε μόνοι, θα δεχτείτε το φλερτ από ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος χωρίς να έχει απόλυτη συνείδηση του τι προσπαθεί να σας δείξει σήμερα.

Υδροχόος

Με την πρόθεση να σπαταλήσετε χρήματα προκειμένου να περάσετε όμορφα εσείς και το ταίρι σας, ίσως να κανονίσετε μαζί του, την προοπτική μιας μικρής εκδρομής, ή μιας σύντομης απόδρασης. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα σας ανανέωνε και τους δύο, όμως λόγω οικονομικών δυσκολιών, δε θα καταφέρετε προς το παρόν να το καλύψετε. Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα αλλά ακόμα και μέσα από μια τυχαία συνάντηση, έρχεστε σε επαφή, με έναν άνθρωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, που θα σας βάλει ιδέες στο να βρείτε τρόπους που θα το ανακινήσουν εκ νέου.

Ιχθύς

Θα του είναι δύσκολο να καταλάβει, γιατί φέρεστε έτσι σήμερα, απότομα και με ένταση, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό γιατί μάλλον τα νεύρα σας δε θα μπορείτε να τα συγκρατήσετε. Σκεφτείτε όμως ότι ξεσπάτε σε κάποιον που σας νοιάζεται αλλά και δε φταίει σε τίποτα για ότι σας πιέζει ή σας καταπιέζει. Ένα πρόσωπο από απόσταση, ίσως ανακαλέσει την πρόθεσή του να σας γνωρίσει από κοντά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!