Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/7 – 25/7/2021


Σημαντικά γεγονότα, ανατροπές και ευχάριστες αλλαγές θα έχει αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Το πλανητικό μενού της εβδομάδας έχει σημαντικές όψεις, που άλλες από αυτές ιδιαίτερα απαιτητικές και άλλες ευχάριστες, ενώ , οι  μετακινήσεις του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα αλλάξουν  την διάθεση μας αλλά και τον τρόπο που λειτουργούμε στις προσωπικές μας σχέσεις, τέλος η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα βάλει κάτω από μεγεθυντικό φακό τις σχέσεις μας.

Η εβδομάδα ξεκινά με την ιδιαίτερα απαιτητική όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα, ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο Ερμής ο οποίος θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Ουρανό και όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Από την άλλη πλευρά η πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης , λίγες ώρες αφού κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου, θα είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς.

Γεμάτοι ενέργεια και με καλή διάθεση, εξαιτίας της είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά, από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχουν  τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Σε κομβικό σημείο όπου θα πρέπει να πάρουν οριστικές αποφάσεις θα βρεθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 18/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να πάρουν οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Δευτέρα 19/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα θα ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 20/07

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 21/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 22/07

Αρχικά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς). Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και ερωτικά μπλεξίματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Επίσης, την ίδια ημέρα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, αλλά και μια από τις πιο δραστήριες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Παρασκευή 23/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 24/07

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει να δουν κάτω από μεγεθυντικό φακό τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ωθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Ενώ την Κυριακή 25/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε υπονομευτικές ενέργειες και πράξης εκδίκησης τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ακολουθώ τα όνειρα μου και δεν φοβάμαι τις απαιτητικές καταστάσεις γιατί μέσα από αυτές βγαίνω δυνατότερος, ενώ δεν προσπαθώ να αποφύγω τις ερωτικά μπερδέματα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και εύχομαι στους Λέοντες να έχουν μια όμορφη και δημιουργική γενέθλια χρονιά!!!

Παπουτσή Πηνελόπη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!