Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/7 – 25/7/2021


Σημαντικά γεγονότα, ανατροπές και ευχάριστες αλλαγές θα έχει αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Το πλανητικό μενού της εβδομάδας έχει σημαντικές όψεις, που άλλες από αυτές ιδιαίτερα απαιτητικές και άλλες ευχάριστες, ενώ , οι  μετακινήσεις του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα αλλάξουν  την διάθεση μας αλλά και τον τρόπο που λειτουργούμε στις προσωπικές μας σχέσεις, τέλος η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα βάλει κάτω από μεγεθυντικό φακό τις σχέσεις μας.

Η εβδομάδα ξεκινά με την ιδιαίτερα απαιτητική όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα, ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο Ερμής ο οποίος θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Ουρανό και όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Από την άλλη πλευρά η πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης , λίγες ώρες αφού κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου, θα είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς.

Γεμάτοι ενέργεια και με καλή διάθεση, εξαιτίας της είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά, από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχουν  τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Σε κομβικό σημείο όπου θα πρέπει να πάρουν οριστικές αποφάσεις θα βρεθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 18/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να πάρουν οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Δευτέρα 19/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα θα ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 20/07

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 21/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 22/07

Αρχικά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς). Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και ερωτικά μπλεξίματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Επίσης, την ίδια ημέρα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, αλλά και μια από τις πιο δραστήριες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Παρασκευή 23/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 24/07

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει να δουν κάτω από μεγεθυντικό φακό τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ωθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Ενώ την Κυριακή 25/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε υπονομευτικές ενέργειες και πράξης εκδίκησης τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ακολουθώ τα όνειρα μου και δεν φοβάμαι τις απαιτητικές καταστάσεις γιατί μέσα από αυτές βγαίνω δυνατότερος, ενώ δεν προσπαθώ να αποφύγω τις ερωτικά μπερδέματα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και εύχομαι στους Λέοντες να έχουν μια όμορφη και δημιουργική γενέθλια χρονιά!!!

Παπουτσή Πηνελόπη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρ ...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα κα ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  ...

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχε ...

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό ...

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u