Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/1 – 26/1/2020


Πιο χαρούμενη και αισιόδοξη θα είναι η 4η εβδομάδα του Ιανουαρίου για τους περισσότερους από εμάς, αφού σταδιακά οι πλανήτες αποχωρούν από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει μια ανάσα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) τα οποία δέχθηκαν και τη μεγαλύτερη πίεση, ενώ οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία και τον Ποσειδώνα θα μας δώσει μια νότα αισιοδοξίας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και αιφνίδιες αλλαγές μιας αυτό είναι το βασικό αίτημα της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας ,θα υπάρξουν  εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα έχουν στη ζωή τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ εντάσεις στις ερωτικές τους σχέσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 19/01 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Υδροχόους) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 20/01 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα μας βοηθήσει να δούμε με πιο θετική ματιά οτιδήποτε πρωτότυπο και ανατρεπτικό. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι εκπρόσωποι του του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αλλαγές.

Την Τρίτη 21/01 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Ιχθύες) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Τετάρτη 22/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα δυσκολέψει τους εκπροσώπους Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς,  Καρκίνους , Αιγόκερους) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Την Πέμπτη 23/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα φέρει τυχερές γνωριμίες στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες), ενώ την ίδια ημέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 24/01 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου έχει ένα και μόνο αίτημα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) νέα ξεκινήματα και αλλαγή πορεία στη ζωή τους.

Το Σάββατο 25/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες)

Ενώ την Κυριακή 26/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες)

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλο από το αλλάζω, για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε και εμείς δεκτικοί στο καινούργιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο  την μάχη των δύο φύλων καλό θα είναι να την διοχετεύσουμε στο ερωτικό παιχνίδι και όχι στους καυγάδες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u