Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020


Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις αυτή την εβδομάδα.

Σε αυτό θα βοηθήσουν τόσο οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της όσο και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου.

Το κλίμα θα αλλάξει από τα  μέσα της εβδομάδας, εξαιτίας της μετακίνησης του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε την ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ωθώντας μας  να χαρούμε και να διασκεδάσουμε, ενώ από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευέλικτοι και εφευρετικοί. 

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), πιο υπεύθυνη στάση θα πρέπει να δείξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, με τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις θα πρέπει να ασχοληθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 19/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να γίνουν πιο εκφραστικοί.

Την Δευτέρα 20/07 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, ενώ εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, ότι και αν κάνουν θα είναι με υπευθυνότητα.

Την Τρίτη 21/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες).

Την Τετάρτη 22/07 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα γεμίσει με ενέργεια τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) παράλληλα όμως θα αναγκάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους) να ασχοληθούν με τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα ενισχύσει την εφευρετικότητα τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων.

Την Πέμπτη 23/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να εκφράσουν τις πιο εκκεντρικές σκέψεις τους με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν αποδεκτές,

Την Παρασκευή 24/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να επηρεάσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων), από την άλλη πλευρά όμως, η διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Δία και τον ανάδρομο Πλούτωνα θα γεμίσει με δύναμη τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 25/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 26/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και φιλικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ από την άλλη πλευρά, η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τη Αφροδίτη θα ενισχύσει την γοητεία των υπόλοιπων ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι να προχωρήσω σε νέα ξεκινήματα και να αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιορίσω τον ελεύθερο μου χρόνο. Αυτό που είναι για όλους μας σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικές στιγμές χαράς στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας αρκεί να το θέλουμε πραγματικά.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!