Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/3 – 28/3/2021


Εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων αλλά και δράσης, θα είναι για τους περισσότερους από εμάς η προτελευταία εβδομάδα του μήνα.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της να μην έχει καμία πλανητική μετακίνηση, ωστόσο, οι όψεις που θα σχηματιστούν, αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της, μας υπόσχεται ότι θα  ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας και θα εστιάσουμε την προσοχή μας, σε αυτό που μας έχει λείψει περισσότερο, στις προσωπικές μας σχέσεις.

Οι συναντήσεις των γρήγορων πλανητών τόσο με τους πιο αργούς, όσο και μεταξύ τους, θα καθορίσουν τα γεγονότα, και θα επηρεάσουν την διάθεση μας. Αρχικά, η συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή με τον Ουρανό θα μας φέρει ξαφνικές ειδήσεις, ενώ με τον Άρη είναι πιθανό να προκαλέσει αρκετές ρήξεις.

Από την άλλη πλευρά η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας ακολουθώντας ένα οργανωμένο πλάνο. Ωστόσο, την πιο σημαντική πινελιά της εβδομάδας θα την βάλει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ήλιο, η οποία θα ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν τα σχέδια τους, ενώ ξαφνικές ειδήσεις θα έχουν τόσο οι Ιχθύες και οι Παρθένοι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να μην έρθουν σε ρήξη τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ ιδιαίτερα τυχεροί στον έρωτα θα είναι τόσο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) όσο και οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Τέλος η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού θα μας ωθήσει να ξαναδούμε τις φιλικές και ερωτικές μας σχέσεις.

Την Κυριακή 21/03

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση τόσο των εκπροσώπων  του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), όσο και των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) .

Την Δευτέρα 22/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα φέρει ξαφνικές ειδήσεις τόσο στους Ιχθύες και στους Παρθένους όσο και στους Ταύρους και στους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους.

Την Τρίτη 23/03

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την επιθυμία να ελέγχουν το περιβάλλον τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Τετάρτη 24/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές και να παρασύρει σε ρήξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 25/03

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το Λιοντάρι με τον Δία από τον Υδροχόο, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 26/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση, και πιθανό να φέρει και νέους έρωτες,  στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και στους Λέοντες και στους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 27/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να ωθήσει σε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού ( Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 28/03

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου να εστιάσουν την προσοχή τους στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο να βρουν ένα νέο έρωτα.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προσπαθώ να βάλω την ζωή μου σε τάξη, μένοντας επικεντρωμένος στους στόχους μου, όμως, η ζωή έχει πάντα ένα μαγικό τρόπο να μας δείχνει και την όμορφη πλευρά της μέσα από τον έρωτα, που ήρθε η στιγμή, παρόλο τις αντιξοότητες που περνάμε, να ανθίσει.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!