Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/5 – 6/6/2021


Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού δεν θα λέγαμε ότι κάνει την είσοδο του με …το δεξί, καθώς, ακόμα προσπαθούμε να απορροφήσουμε τους κραδασμούς που προκάλεσε η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και οι όψεις παραπλάνησης που βιώσαμε τις προηγούμενες ημέρες.

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα, μιας και με το καλημέρα σας ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, ενώ στα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη ολοκληρώνοντας το ταξίδι της στους Διδύμους, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας μας σταδιακά σε πιο συναισθηματικά μονοπάτια.

Από πλευράς όψεων, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αντιφατική, μιας και  στο ξεκίνημα της οι όψεις που θα σχηματίσουν οι γρήγοροι πλανήτες , δηλαδή, ο Άρης, η Αφροδίτη, αλλά και ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο και τον Δία, θα λειτουργήσουν θετικά αφού μας βοηθούν να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα όνειρα μας, να δείξουμε ωριμότητα και να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν, σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Ενώ στα τέλη της, εξαιτίας των συναντήσεων που θα έχουν ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Πλούτωνα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ψέματα, τα οποία θα οδηγήσουν στο οριστικό τέλος κάποιων καταστάσεων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι στο μεγαλύτερο μέρος  την εβδομάδα θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα κυρίως (Ζυγοί, Υδροχόοι), αλλά και τα ζώδια του Νερού κυρίως (Καρκίνοι, Σκορπιοί), ενώ δύσκολα θα περάσουν όχι μόνο εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Από την άλλη πλευρά έντονες καταστάσεις θα βιώσουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ ουδέτερη θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες).

Την Κυριακή 30/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι θετική για τα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Την Δευτέρα 31/05

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα εγκαινιάσει μια περίοδο με επικοινωνιακά μπερδέματα και καθυστερήσεις κυρίως για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου να δώσουν σχήμα και μορφή στα όνειρα τους.

Την Τρίτη 01/06

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα βοηθήσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των πρώτων ημερών να δουν με πιο θετική ματιά την καθημερινότητα τους, ενώ θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν με ευκολία τα ζητήματα που τους απασχολούν. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τετάρτη 02/06

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 03/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόο, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να πάρουν ώριμες αποφάσεις.

Την Παρασκευή 04/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και τύχη σε θέματα καρδιάς στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 05/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση με αποτέλεσμα να γίνουν εύκολα θύματα εξαπάτησης τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα προκαλέσει εντάσεις οι οποίες θα είναι η αφορμή για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 06/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση τόσο στους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και στους Ιχθύς και τους Παρθένους των πρώτων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Εκμεταλλεύομαι το χρόνο που μου δίνεται για να επανεξετάσω τα σχέδια μου, και να τα προχωρήσω με σταθερά βήματα, ενώ παράλληλα έχω τα μάτια μου ανοιχτά ώστε να δω τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν. Παράλληλα όμως, προσπαθώ να φιλτράρω τις πληροφορίες που έρχονται στα χέρια μου και να κρατάω επιφυλακτική στάση, ενώ θα πρέπει να καταλάβω ότι καμιά φορά είναι απαραίτητο, για να προχωρήσω, να απομακρυνθώ από ανθρώπους και καταστάσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα υπέροχο μήνα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u