Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει …


Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σχετίζεται πιο άμεσα, ίσως από όλους, με την καθημερινότητα μας, αφού είναι συνδεδεμένος με την επικοινωνία, την αντίληψη, τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές μας κλπ., γι’ αυτό και κάθε φορά που γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, βιώνουμε ένα μικρό “χάος” στην καθημερινή μας ζωή.

Το μυστικό για να περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτό το χρονικό διάστημα και να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που μας δίνεται, είναι η λέξη “ξανά

Στις 31/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από την 24ο 39΄και μέχρι τις 22/06 θα φτάσει στην 16ο 09΄όπου θα μπει σε στάση. Στις 23/06 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 16ο 07’.

Τι πρέπει να προσέξουμε κατά τη διάρκεια αυτών των 22 ημερών;

Αρχικά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα προβλήματα που θα υπάρξουν στις προσωπικές μας επικοινωνίες, να φροντίσουμε να έχουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα, γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ξαφνικές αναβολές ή καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα μας ραντεβού.

Επίσης, θα πρέπει όταν οδηγούμε να οπλιστούμε με υπομονή γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους ή απεργίες στα Μ.Μ.Μ που μπορεί να δημιουργήσουν κυκλοφοριακή συμφόρεση.

Πριν ταξιδέψουμε καλό θα ήταν να ελέγξουμε το μεταφορικό μας μέσα και να κάνουμε την απαραίτητη συντήρηση, από την άλλη πλευρά καλό θα ήταν να αποφύγουμε αυτές τις ημέρες να αγοράσουμε καινούργιο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό ή καινούργιο αυτοκίνητο.

Από την άλλη  , θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών μας συναλλαγών. Στην εργασία μας, για να αποφύγουμε τα προβλήματα, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε αποθηκεύσει τα αρχεία μας και να είμαστε πολύ προσεχτικοί με την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία. Πολύ σημαντικό, αυτή τη χρονική περίοδο για όσους δεν έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή,  είναι να αποφύγουν να προχωρήσουν σε υπογραφές και σημαντικές συμφωνίες.

Η ζωή μας όμως δεν σταματά, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να  φροντίσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορεία του Ερμή.

Εκμεταλλευόμαστε αυτό το χρονικό διάστημα για να επανεξετάσουμε τα προσωπικά και επαγγελματικά μας σχέδια, να ξεκινήσουμε πετυχημένες παλιές συνεργασίες, να φτιάξουμε το μεταφορικό μας μέσο ή να προχωρήσουμε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι.

Επίσης, μπορούμε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία ορισμένου χρόνου, μελετώντας πολύ προσεχτικά τα ψιλά γράμματα, να μας επιστραφούν χρήματα που μας χρωστούσαν από το παρελθόν,  και να βρούμε αντικείμενα που νομίζαμε ότι είχαμε χάσει.
Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να υπάρξουν και επιστροφές ατόμων από το ερωτικό μας παρελθόν που η σχέση είχε μείνει στην μέση ή που ο κύκλος της δεν είχε κλείσει οριστικά.   

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο μισό του 3ου δεκαημέρου και στο δεύτερο μισό του 2ου δεκαημέρου.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

·         Στις 05/06 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (23ο 05’), θα επηρεάσει  την κρίση των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου  καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

·         Στις 11/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (20ο 21΄), θα μεγεθύνει τις επικοινωνιακές ικανότητες  και θα αυξήσει την δημοτικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής  από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας τα προβλήματα στην επικοινωνία, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα είναι πολλές. Επίσης θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε προσεχτικοί με τα μηνύματα και την αλληλογραφία σας, καθώς επίσης, να μην αμελήσετε τον έλεγχο του μεταφορικού σας μέσου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κατάσταση αναμονής θα βρεθείτε εσείς  οι Ταύροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης μιας οικονομικής συνεργασίας, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας για να επανεξετάσετε τους όρους της. Ενώ, είναι πιθανό να σας δοθούν χρήματα που σας χρωστούσαν από την δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα βήμα πίσω θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια , πριν αυτά υλοποιηθούν. Επίσης, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναβάλετε ένα επαγγελματικό σας ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παρασκήνιο θα πρέπει να προσέχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Καρκίνοι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, ενώ, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΛΕΩΝ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα επανεξετάσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με ορισμένα άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και το πιθανότερο είναι να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Επίσης, είναι πιθανό να ξαναδείτε με προσοχή μια επαγγελματική πρόταση που σας έγινε από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους θα επανεξετάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς  σας στόχους που είχατε βάλει πριν λίγο καιρό ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε για λίγο καιρό ακόμα υπομονή. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας μην απογοητευτείτε εάν καθυστερεί μια απάντηση που περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ

Την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η ανάδρομη πορεία  του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο και να επανεξετάσετε μελλοντικά σας σχέδια, κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, πριν τα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ, όσοι από εσάς είχατε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να το αναβάλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα οικονομικά σας  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επανεξετάσετε τους όρους μιας οικονομικής συνεργασίας και να αποφασίσετε εάν σας συμφέρει να συνεχιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στους Διδύμους είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, εκτός, εάν είναι για ορισμένο χρόνο ή με ένα άτομο που έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψύχραιμοι θα πρέπει να φανείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, είτε γιατί δεν θα καταλαβαίνουν αυτά που θα τους λέτε, είτε εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που θα προκύπτουν στα δίκτυα επικοινωνίας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα δημιουργικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες ενός φιλόδοξου σχεδίου σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που σας είχαν ξεφύγει ή είχατε δεν είχατε δώσει σημασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε την σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι.

ΙΧΘΥΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τα θέματα τις ακίνητης σας περιουσίας ή υποθέσεις των συγγενικών σας προσώπων που θεωρούσατε ότι είχατε κλείσει. Ενώ, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα συγγενικά σας πρόσωπα είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κοινή οπτική θέασης.  

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!