Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/9 – 13/9/2020


Προπύργιο σημαντικών εξελίξεων θα είναι  η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχουμε πολλές πλανητικές μετακινήσεις και αλλαγές, και ενδιαφέρουσες όψεις.

Οι αλλαγές του πλανητικού σκηνικού ξεκίνησαν από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και θα συνεχιστούν, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα όπου η ερωτική μας ζωή θα γίνει πιο λαμπερή, ενώ από την άλλη , η ανάδρομη πορεία του Άρη θα σημάνει την έναρξη μιας περιόδου με πολλές εντάσεις, έντονες κόντρες και αρκετές καθυστερήσεις.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει και τις θετικές της στιγμές με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία η οποία φέρνει ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει για κανένα λόγο να αφήσουμε να πάνε χαμένες, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να μας παρασύρει, εξαιτίας του ενθουσιασμού μας, σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), μια περίοδος καθυστερήσεων θα ξεκινήσει από την ανάδρομη πορεία του Άρη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι προς το τέλος της εβδομάδας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού .

Την Κυριακή 06/09 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα ανεβάσει τους τόνους στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων), επίσης η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Δευτέρα 07/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο από το ζώδιο της Παρθένου θα γεμίσει με ενέργεια και αισιοδοξία τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 08/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να σταθεροποιήσουν τα σχέδια τους.

Την Τετάρτη 09/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 10/09 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), επίσης την ίδια η μέρα ο Άρης θα μπει σε στάση.

Την Παρασκευή 11/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το Σάββατο 12/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή στο ζώδιο του  Ζυγού θα ενισχύσει τη νευρικότητα των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 13/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Σκεφτόμαστε πριν προχωρήσουμε σε δράση, ενώ παράλληλα επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γίνει πιο δοτικός και γενναιόδωρος στον έρωτα, με μια προϋπόθεση ότι δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να παρασυρθεί από ψεύτικες προσδοκίες.

Να έχουμε μια  υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!