Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/11 – 14/11/2021


Εβδομάδα δύο ταχυτήτων, θα είναι για τους περισσότερους από εμάς, η 2η εβδομάδα του Νοεμβρίου, γι’ αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ξεκίνημα της, όπου θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες να περάσουμε όμορφα, καθώς στο δεύτερο μισό της θα είμαστε πιο πιεσμένοι.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχουμε καμία πλανητική αλλαγή, ωστόσο, οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της θα μας αναγκάσουν να είμαστε πιο προσεχτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε , ενώ κάποιοι μπορεί να νιώσουν ότι οι προσπάθειες τους δεν αναγνωρίζονται.

Ο Ερμής με τον Άρη αφού συναντηθούν σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Σκορπιού, μετά θα βρεθούν αντιμέτωποι σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου ο οποίος θα περιορίσει αρκετά την δράση τους, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα προκαλέσει έντονη επιθετικότητα.

Ευχάριστο διάλειμμα, θα αποτελέσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ την τιμητική τους θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) αφού θα είναι περιοριστική για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και έντονα συγκρουσιακή για τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 07/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα βοηθήσει να περάσουν όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 08/11

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Αφροδίτη θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 09/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ήλιο από το ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να τις καταστάσεις γύρω τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 10/11

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο,  λίγες ώρες αργότερα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους αναγκάσει να είναι πιο προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των διαπροσωπικών τους επαφών, ενώ μπορεί να δημιουργήσει και κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 11/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους και θα οδηγήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 12/11

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 13/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει την επιθετικότητα και τα νευρικά ξεσπάσματα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 14/11

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω σε δυναμικά ξεκινήματα, τα οποία θα είναι επιτυχημένα μόνο εάν προσέξω πολύ τα βήματα μου και δουλέψω με συνέπεια. Παράλληλα όμως θα πρέπει να τιθασεύσω τα συναισθήματα μου, και να μην αφήσω τους άλλους να με παρασύρουν σε λανθασμένες αντιδράσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!