Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/8 – 15/8/2021


Με την Νέα Σελήνη του μήνα θα ξεκινήσει η 2η εβδομάδα του Αυγούστου, ενός μήνα που μπορεί να χαρακτηριστεί καυτός από όλες τις πλευρές, και θα συνεχιστεί με ερωτικές αυταπάτες, επιπόλαιες συμπεριφορές, ανεύθυνες υποσχέσεις, αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές.

Οι ανατροπές που θα φέρει στην ζωή μας αυτή η Νέα Σελήνη, θα μας ωθήσουν να γίνουμε πιο τολμηροί, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου απαιτεί από εμάς να αφήσουμε τα μεγάλα λόγια και να εστιάσουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες, έστω και αν κάποιες στιγμές γίνουμε ιδιαίτερα επικριτικοί.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει η Αφροδίτη η οποία θα μας παρασύρει σε ερωτικές απιστίες και αυταπάτες στο ξεκίνημα της εβδομάδας που θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ποσειδώνα, ενώ στα μέσα της εβδομάδας κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε έντονες στιγμές στην ερωτική μας ζωή.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Δία θα μας παρασύρει σε ανεύθυνες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανανεώνεται, αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα πιο τολμηρά τους σχέδια ενώ σε ερωτικές αυταπάτες θα παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Από την άλλη πλευρά, θα δυσκολευτούν αρκετά οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα δουν τα σχέδια τους να ανατρέπονται και θα αναγκαστούν να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους και να προσαρμοστούν γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Την Κυριακή 08/08

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στα ζώδιο του Λέοντα, θα ωθήσει  τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) να αναπτύξουν τα πιο τολμηρά τους σχέδια, ενώ θα φέρει ξαφνικές ανατροπές, αναγκάζοντας να ακολουθήσουν μια νέα πορεία, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 09/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 10/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες και να παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 11/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει σε μεγάλα λόγια αλλά και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 12/08

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερου) να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών συζητήσεων για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς). Επίσης την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω υπόσχεται ότι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 13/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 14/8

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 15/8

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι ανατροπές στην ζωή έχουν στόχο να μας οδηγήσουν σε μια νέα αρχή, η οποία θα είναι επιτυχημένη μόνο όταν δεν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να παρασυρθεί από τις ίδιες αυταπάτες και συμπεριφερθεί με υπευθυνότητα.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!