Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/2 – 16/2/2020


Με εντυπωσιακό τρόπο θα ξεκινήσει, αλλά και θα κλείσει η 3η εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Η Πανσέληνος της Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα κουβαλάει πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), η υπόλοιπη εβδομάδα σε γενικές γραμμές θα είναι ήρεμη για όλα τα ζώδια, ενώ η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη την επόμενη Κυριακή, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερη περίοδο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αφού, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, εκτός από τις ενδιαφέρουσες όψεις που θα σχηματίσει, θα ενεργοποιήσει και τις εκλείψεις που προηγήθηκαν.

Φυσικά η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα κάνει ιδιαίτερα ερωτική την ατμόσφαιρα της εβδομάδας.

Την Κυριακή 09/02 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να ασχοληθούν ουσιαστικά με τις σχέσεις τους ενώ οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν μακροπρόθεσμα θα είναι για καλό τους.

Την Δευτέρα 10/02 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 11/02 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 12/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Δήμητρα με την Αφροδίτη θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ενδιαφερθούν για τις ζωές των άλλων.

Την Πέμπτη 13/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να αφήσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις λιγάκι στην τύχη τους,

Την Παρασκευή 14/02 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα δώσει ένα μυστήριο στην ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου αφού το κυρίαρχο στοιχείο μεταξύ των ζευγαριών θα είναι το πάθος και η ανάγκη  για έλεγχο.

Το Σάββατο 15/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να εκφράσουν τις ευαισθησίες τους.

Ενώ την Κυριακή η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα εγκαινιάσει μια αρκετά πιεστική περίοδο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), και να δρομολογήσουν αλλαγές έστω και αν χρειασθεί να δείξουν ένα πιο αυστηρό πρόσωπο.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μαθαίνω να κυνηγάω τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου, απολαμβάνω τον έρωτα με πάθος και δεν φοβάμαι να μπω σε δράση. Και να θυμάστε πάντα ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ενώ στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 9/2 – 16/2/2020

In category Astrology News

Κριέ Βάλε μπρος τις μηχανές αναζήτησης και προσανατολίσου στην ερωτική κάλυψη των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u