Εξάγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Ερωτικές ευκαιρίες …


Στη ζωή μας τα πιο ευχάριστα πράγματα γίνονται εντελώς ξαφνικά, τη στιγμή που δεν το περιμένουμε. Οι ανατροπές αυτές είναι ακόμα πιο ευπρόσδεκτες όταν έχουν άμεση σχέση με την προσωπική μας ζωή.

Για άλλη μια φορά ο πλανήτης των ανατροπών, ο  Ουρανός, θα κάνει το θαύμα του, αφού στις 18/08 ο ανάδρομος Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου (10ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης θα δούμε την ζωή μας να ανατρέπεται ευχάριστα καθώς θα βιώσουμε ξαφνικούς έρωτες, ιδιαίτερα ανάμεσα σε άτομα τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, θα γνωρίσουμε μέσα από τις φιλικές μας παρέες καινούργια πρόσωπα τα οποία θα  παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, θα ζήσουμε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, στην προσωπική και στην  επαγγελματική μας ζωή μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις όπως για παράδειγμα να λάβουμε δώρα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς να το περιμένουμε, ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση μας αυτή η όψη είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση οι οποίες θα μας ενθουσιάσουν.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους και τους  Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτές τις ημέρες είναι να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου   με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείτε και δώρα από τους αγαπημένους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ευχάριστους ρυθμούς κινείται η καθημερινή σας ζωή αυτό το χρονικό διάστημα.
Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για προωθήσετε τις σκέψεις και να προβάλλετε τον εαυτό σας. Ενώ είναι πιθανό να έχετε και ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και θα σας γεμίσουν χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωτότυπες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας ιδέας η οποία πολύ σύντομα μπορεί να σας δώσει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας είναι προ των  πυλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για εσάς τους Καρκίνους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει νέες και ιδιαίτερα ευχάριστες γνωριμίες μέσα από φίλους, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και μια πολύ δυνατή ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ

Σε μυστικές διαδρομές κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοεί τις κρυφές συμφωνίες οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό χρονικό διάστημα ήρθε επιτέλους η στιγμή να απολαύσετε την κοινωνική σας ζωή . Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με την βοήθεια σημαντικών ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας  θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση η οποία θα σας ενθουσιάσει, η οποία θα επιβραβευθεί πολύ σύντομα και οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα περίοδο ξεκινά για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα φέρει στην ζωή σας ένα κεραυνοβόλο έρωτα, ο οποίος θα σας συναρπάσει και θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή από εδώ και στο εξής με εντελώς διαφορετική ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αλλαγές στο χώρο της εργασίας είναι πολλές . Αυτό όμως δεν είναι μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και κάτω από την  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, οι ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για εσάς, ενώ, οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα συνοδευτούν με την αντίστοιχη οικονομική επιβράβευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα σημαντική για τις σχέσεις σας είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους  Αιγόκερους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται να σας φέρει μια νέα συνεργασία την οποία θεωρούσατε απίθανη, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει εντελώς ξαφνικά την πόρτα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη να αλλάξετε αρκετά πράγματα στη ζωή σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να αρχίσετε να αλλάζετε γύρω σας τα πράγματα που δεν σας αρέσουν. Αυτό θα φανεί πολύ έντονα και στην εξωτερική σας εμφάνιση,  αφού θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές σε αυτή.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει πρωτότυπες ιδέες για να αναπτύξετε και να διαφημίσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα υποδεχτείτε στην ζωή σας ένα ξαφνικό έρωτα ο οποίος μπορεί να έχει ως αφετηρία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!