Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, Έρωτας χωρίς φραγμούς !!!


Οι ερωτικές και προσωπικές μας σχέσεις στην Αστρολογία βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα προστασίας της Αφροδίτης, και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε εντελώς ασύμβατες σχέσεις να γίνονται αποδεκτές με μεγάλη ευκολία και κατανόηση, γεγονός που μας φαίνεται περίεργο.

Δεν θα έπρεπε όμως, αφού σε αυτό παίζουν καθοριστικό ρόλο οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Στις 16/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (2ο 39’), θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε συναισθηματικά, να έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους που μπορεί να μην έχουμε τίποτα κοινό, να αφήσουμε τον εαυτό μας να ζήσει έναν έρωτα χωρίς φραγμούς και άγχος για το αύριο, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση ή να προχωρήσουμε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα μας ανανεώσει.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

 Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικοί έρωτες οι οποίοι θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνουν μυστικοί, είναι πιθανό να χτυπήσουν την πόρτα σας. Και αν είστε αδέσμευτοι μπορείτε να τους απολαύσετε, σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές χωρίς όμως να σας απασχολεί το αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σας τραβήξουν την προσοχή άτομα με τα οποία θεωρητικά δεν έχετε κοινά σημεία επαφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο είναι το πως φαίνεστε στα μάτια των άλλων. Γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες ανατροπές στα σχέδια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι, και αυτό γιατί μέσα από τον φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει την Κοσμοθεωρία σας και ότι θεωρούσατε δεδομένο μέχρι εκείνη τη στιγμή. 

ΛΕΩΝ

Στα δίχτυα του έρωτα είναι πιθανό να μπλεχτείτε με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας εσείς οι Λέοντες. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην γίνετε θέμα κοινωνικού σχολιασμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτές θα έρθουν από άτομα που δεν περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Τον θαυμασμό των συναδέλφων σας θα εισπράξετε εντελώς ξαφνικά εσείς οι Ζυγοί. Αυτό το γεγονός όχι μόνο θα σας γεμίσει χαρά, αλλά θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων έχει ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Γι’ αυτό και ένας απρόσκλητος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας την στιγμή που δεν τον περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Τοξότες. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το γεγονός ότι οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας θα γίνουν και πάλι αρμονικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να είναι αρκετό για να αφήσετε τον εαυτό σας να μπλεχτεί σε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες. Αυτό που μένει είναι αν αυτές θα έχουν διάρκεια ή θα αποτελέσουν μια ευχάριστη ανάμνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα νέα θα έχετε για μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας τη στιγμή  που δεν το περιμένατε. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε σε περιττές σπατάλες οι οποίες μπορεί να σας φέρουν πάλι σε δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα τρυφεροί και εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι
Ιχθύες. Γι’ αυτό και μην σας φανεί περίεργο αν κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συζήτησης  αν το φλερτ γίνει πιο έντονο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u