Εξάγωνο Ερμή- Κρόνου, Τακτοποιώ τις εκκρεμότητες μου !!


Η φετινή χρονιά, είναι σίγουρο , ότι θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη. Και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της, τα δύο πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι, τον απολογισμό μας, αλλά και την οργάνωση των επόμενων μας κινήσεων.

Σημαντική, σε αυτό θα είναι η βοήθεια που θα μας δώσει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 23’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές μας υποθέσεις, θα πάρουμε ουσιαστικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον, θα βρούμε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ, θα δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν ότι πλέον έχουμε ανάγκη από χειροπιαστές αποδείξεις και όχι λόγια.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών, θα είναι στις 10/01 σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα  νέα θα έχετε για τις οικονομικές σας υποθέσεις εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική οικονομική συνεργασία.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τους συνεργάτες σας, και για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αισθανθείτε μεγάλη χαρά καθώς ο σύντροφος σας είναι δίπλα σας και σας στηρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο ευχάριστο θα είναι αυτές τις ημέρες το κλίμα στην δουλειά σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν. Ενώ παράλληλα, θα χαρείτε από την μεταστροφή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο σίγουροι για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ΛΕΩΝ

Άμεσες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, θα χρειαστεί να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, κλείνοντας την οριστικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε σε όλους ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν μπορείτε να τον σπαταλάτε άσκοπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πράξεις και όχι λόγια θέλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το  ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο ότι έχετε πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι μπορούν να στηρίζονται σε εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις διοικητικές σας ικανότητες θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την δουλειά σας, και να δείξετε σε όλους, ότι δεν έχετε καμία διάθεση να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες συζητήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επόμενα βήματα σας θα οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια εσείς οι Τοξότες. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσει έξυπνες ιδέες, τις οποίες θα μπορείτε να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μάθετε να είστε υπομονετικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σωστά όρια θα κρατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος από το ζώδιο σας με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές, θέτοντας πρώτα εσείς τα όρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους επόμενους επαγγελματικούς σας στόχους, βάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε τους νέους στόχους, για τους οποίους είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας ακόμα και από τα πιο κοντινά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Πιο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.
Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των φιλικών σας προσώπων, με την συνέπεια σας, και με το γεγονός ότι δεν πετάτε στα σύννεφα, αλλά, είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!