Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Έμπνευση και εύστοχες παρατηρήσεις ..


Ένα χαρούμενο και αισιόδοξο διάστημα ξεκινά, σημαντικό ρόλο σε αυτή θα παίξει η καλή μας διάθεση, η επιθυμία μας για δημιουργία, και πάνω από όλα οι καλές ιδέες και η έμπνευση. Στις 30/04 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (22ο 22’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να δούμε με πιο φωτεινά χρώματα και  αισιοδοξία το μέλλον μας, θα έχουμε την υποστήριξη των αγαπημένων μας προσώπων τα οποία θα στηρίξουν με χαρά τα όνειρα μας, θα στοχεύσουμε ψηλά, θα ακούσουμε την διαίσθηση μας, στις προσωπικές μας επικοινωνίες θα χρησιμοποιήσουμε όμορφα λόγια, θα ονειρευτούμε ενώ είναι πιθανό να έχουμε και μηνύματα μέσα από τα όνειρα μας.

Από την άλλη πλευρά θα διαφημίσουμε τις επιτυχίες μας καλύπτοντας παράλληλα τις αδυναμίες μας,  θα έχουμε καλλιτεχνικές και δημιουργικές ανησυχίες. Επίσης, η επιθυμία μας θα είναι να προσφέρουμε χαρά στους αγαπημένους μας, ενώ είναι πιθανό, για να ξεγλιστρήσουμε  από δύσκολες καταστάσεις να χρησιμοποιήσουμε μικρά αθώα ψεματάκια, από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν και μικρές αναβολές ή ακυρώσεις στο πρόγραμμα σας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο   τους Ταύρους και τους Σκορπιού όσο και τους  Παρθένους και τους Ιχθύες  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν έξυπνες και δημιουργικές ιδέες σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Κριούς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που αφορούν τις μελλοντικές  οικονομικές σας συνεργασίες. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε την διαίσθηση σας και να είστε σίγουροι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε θα οι σωστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις ιδέες σας , έχοντας στο πλευρό σας τους φίλους και ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επόμενα βήματα σας σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ονειρευτεί το αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους και τα άτομα που εμπιστεύεστε, ενώ η χαρά σας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, όταν διαπιστώσετε ότι θα είναι με χαρά δίπλα σας και θα σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας θα βγάλετε προς τα έξω αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους τα προτερήματα και τις επιτυχίες σας και να καλύψετε με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες σας. Αυτό θα έχεις ως αποτέλεσμα να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον θα  συζητήσετε με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Παράλληλα όμως, θα έχετε την δυνατότητα να αντιληφθείτε ποιοι θα χαρούν πραγματικά με την χαρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να προχωρήσετε με θάρρος μπροστά. Τώρα ήρθε η ώρα για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά σας  αξίζει στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει έμπνευση και δημιουργικές ιδέες, τις οποίες θα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στο ταίρι σας την πιο τρυφερή εκδοχή του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άμεσες και πρακτικές λύσεις προσπαθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε ιδιαίτερα έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, όσο και σε θέματα καθημερινότητας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ότι και αν γίνει εσείς δεν χάνετε το κέφι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις επιτυχίες σας θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο έξυπνο τρόπο για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ενώ τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε κατά συνθήκη ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις αξίες σας, και να κάνετε τα επόμενα βήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα σημαντική για εσάς θα είναι η υποστήριξη της οικογένειας και των συγγενικών σας προσώπων.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε εύστοχες παρατηρήσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα σχέδια σας με ευφάνταστο τρόπο. Ενώ, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και των επαγγελματικών σας συζητήσεων θα είστε εύστοχοι στις παρατηρήσεις, χωρίς όμως να φέρετε σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!