Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Έμπνευση και εύστοχες παρατηρήσεις ..


Ένα χαρούμενο και αισιόδοξο διάστημα ξεκινά, σημαντικό ρόλο σε αυτή θα παίξει η καλή μας διάθεση, η επιθυμία μας για δημιουργία, και πάνω από όλα οι καλές ιδέες και η έμπνευση. Στις 30/04 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (22ο 22’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να δούμε με πιο φωτεινά χρώματα και  αισιοδοξία το μέλλον μας, θα έχουμε την υποστήριξη των αγαπημένων μας προσώπων τα οποία θα στηρίξουν με χαρά τα όνειρα μας, θα στοχεύσουμε ψηλά, θα ακούσουμε την διαίσθηση μας, στις προσωπικές μας επικοινωνίες θα χρησιμοποιήσουμε όμορφα λόγια, θα ονειρευτούμε ενώ είναι πιθανό να έχουμε και μηνύματα μέσα από τα όνειρα μας.

Από την άλλη πλευρά θα διαφημίσουμε τις επιτυχίες μας καλύπτοντας παράλληλα τις αδυναμίες μας,  θα έχουμε καλλιτεχνικές και δημιουργικές ανησυχίες. Επίσης, η επιθυμία μας θα είναι να προσφέρουμε χαρά στους αγαπημένους μας, ενώ είναι πιθανό, για να ξεγλιστρήσουμε  από δύσκολες καταστάσεις να χρησιμοποιήσουμε μικρά αθώα ψεματάκια, από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν και μικρές αναβολές ή ακυρώσεις στο πρόγραμμα σας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο   τους Ταύρους και τους Σκορπιού όσο και τους  Παρθένους και τους Ιχθύες  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν έξυπνες και δημιουργικές ιδέες σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Κριούς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που αφορούν τις μελλοντικές  οικονομικές σας συνεργασίες. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε την διαίσθηση σας και να είστε σίγουροι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε θα οι σωστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις ιδέες σας , έχοντας στο πλευρό σας τους φίλους και ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επόμενα βήματα σας σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ονειρευτεί το αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους και τα άτομα που εμπιστεύεστε, ενώ η χαρά σας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, όταν διαπιστώσετε ότι θα είναι με χαρά δίπλα σας και θα σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας θα βγάλετε προς τα έξω αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους τα προτερήματα και τις επιτυχίες σας και να καλύψετε με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες σας. Αυτό θα έχεις ως αποτέλεσμα να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον θα  συζητήσετε με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Παράλληλα όμως, θα έχετε την δυνατότητα να αντιληφθείτε ποιοι θα χαρούν πραγματικά με την χαρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να προχωρήσετε με θάρρος μπροστά. Τώρα ήρθε η ώρα για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά σας  αξίζει στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει έμπνευση και δημιουργικές ιδέες, τις οποίες θα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στο ταίρι σας την πιο τρυφερή εκδοχή του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άμεσες και πρακτικές λύσεις προσπαθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε ιδιαίτερα έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, όσο και σε θέματα καθημερινότητας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ότι και αν γίνει εσείς δεν χάνετε το κέφι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις επιτυχίες σας θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο έξυπνο τρόπο για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ενώ τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε κατά συνθήκη ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις αξίες σας, και να κάνετε τα επόμενα βήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα σημαντική για εσάς θα είναι η υποστήριξη της οικογένειας και των συγγενικών σας προσώπων.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε εύστοχες παρατηρήσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα σχέδια σας με ευφάνταστο τρόπο. Ενώ, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και των επαγγελματικών σας συζητήσεων θα είστε εύστοχοι στις παρατηρήσεις, χωρίς όμως να φέρετε σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κατάλληλη στιγμή για αλλαγές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το δυναμικό μας πρόσωπο ήρθε η ώρα να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περί ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/5 – 23/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, κ ...

Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθού ...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονικ ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργ ...

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u