Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Κάνοντας όνειρα για την νέα χρονιά !!


Η χρονιά που πέρασε, σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη, μιας και αυτό που μας έμαθε είναι να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο, και να εκτιμούμε τις μικρές χαρές της ζωής.

Το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς γίνεται με μια όψη, η οποία θα μας ωθήσει να κάνουμε και πάλι όνειρα για το μέλλον. Την 01/01 ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (18ο 29’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα νιώσουμε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον καθώς είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για τους στόχους μας, για να γίνει αυτό, θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ονειρευτεί και να κάνει σχέδια, επίσης, εκτός από την φωνή της λογικής θα εμπιστευτούμε και το ένστικτο μας το οποίο για άλλη μια φορά θα μας καθοδηγήσει σωστά.

Θα προβάλλουμε τα θετικά μας σημεία και τις επιτυχίες μας  ενώ παράλληλα θα κρύψουμε με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας, ενώ παράλληλα, δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, γεγονός που θα τους εκπλήξει ευχάριστα.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια των προσωπικών ή φιλικών μας συζητήσεων, είναι πιθανό εάν νιώσουμε ότι μας ζορίζουν, να παρασυρθούμε σε κατά συνθήκη ψέματα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όσο και  τους Παρθένους και τους Ιχθύες  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το επαγγελματικό σας μέλλον. Άλλωστε, τώρα νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από κάθε άλλη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σας θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε μαζί τους τα μελλοντικά σας σχέδια. Η υποστήριξη που θα λάβετε θα σας γεμίσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη σιγουριά τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, χωρίς να σας νοιάζει η εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ

Πρακτικές λύσεις σε θέματα καθημερινότητας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δώσετε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το δεξί θα κάνει την είσοδο του η νέα χρονιά για εσάς τους Παρθένους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, δείχνοντας του την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις με την οικογένεια σας θα έχετε γύρω από το γιορτινό τραπέζι, αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφο το περιβάλλον γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προβάλλοντας τις ικανότητες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ παράλληλα, θα κάνετε και όνειρα για το μέλλον της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για εσάς τους Αιγόκερους.
Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία σε μια φιλική συγκέντρωση, ενώ είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να παρασυρθείτε σε κατά συνθήκη ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με καλή διάθεση θα υποδεχτείτε την νέα χρονιά εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, τις οποίες θα βάλετε άμεσα σε εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ονειρικές στιγμές τις οποίες όμως θα πρέπει να κρατήσετε κρυφές.

ΙΧΘΥΣ

Τον εαυτό σας ελεύθερο να ονειρευτεί θα αφήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, με οδηγό την διαίσθηση σας, για το μέλλον μιας συνεργασίας, η οποία θα προκύψει μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!