Ήλιος στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει


Η είσοδος του Ήλιου στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού είναι συνδεδεμένη με την αλλαγή της κάθε εποχής (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα). Η επίσημη  έναρξη του χειμώνα – Χειμερινό Ηλιοστάσιο, γίνεται με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα φετινά γενέθλια  των Αιγόκερων θα ξεκινήσουν στις 21/12 στις 17:59 μ.μ. όπου θα κάνει ο Ήλιος την είσοδο του, και θα ολοκληρωθούν στις  20/01 στις 04:38 π.μ., όπου ο Ήλιος θα κάνει στην είσοδο του στο Σταθερό ζώδιο του Υδροχόου.

Η φετινή γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων, μπορεί να χαρακτηριστεί ως  βαθιά μεταμορφωτική, κυρίως για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους στόχους, την καριέρα και την κοινωνική προβολή, είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας και να κάνουμε τολμηρές ανατροπές στην ζωή μας, τις οποίες όμως έχουμε ήδη προετοιμάσει πολύ προσεχτικά. Πολύ σημαντική για όλους μας,  θα είναι η προσπάθεια να αλλάξουμε την  εικόνας μας, μια διαδικασία η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια από τον Πλούτωνα, και η οποία θα αρχίσει  να γίνεται ουσιαστικά αντιληπτή από όλους.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι το ταξίδι του Ήλιου από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι απαλλαγμένο, μετά από αρκετά χρόνια, από δύσκολες συναντήσεις, εκτός από την μεταμορφωτική συνάντηση με τον Πλούτωνα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν όμορφα, να ερωτευτούν και να βάλουν τα σχέδια της νέας χρονιάς σε τροχιά υλοποίησης.  Ενώ, για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ξεκινά μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος στην οποία θα πρέπει να βάλουν τους επόμενους τους στόχους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Την 01/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό (10ο 56’), φέρνει ξαφνικές και ιδιαίτερα ευχάριστες ανατροπές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 02/01 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω (12ο 20’), θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 09/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη (18ο 42’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην ερωτική ζωή, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 11/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (20ο 52’), θα ωθήσει τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Παρθένους και τους  Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους ακολουθώντας το ένστικτο τους.
  • Στις 16/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (26ο 26’), θα βοηθήσει  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα,  να αναγεννηθούν επαγγελματικά και συναισθηματικά.
  • Στις 18/01 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 50’), θα κάνει πιο πιεστική την καθημερινότητα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το πέρασμα του Ήλου από το  ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει για τους : 

ΚΡΙΟΣ

Με τις φιλοδοξίες σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να βάλετε τους επαγγελματικούς στόχους της επόμενης χρονιάς, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και μια σημαντική επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι η αφορμή για να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον της σχέσης με τον σύντροφο σας θα είναι καθοριστικές για την εικόνα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε την ανατροπή την νέα χρονιά, και να προωθήσετε με σιγουριά και ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα οικονομικά σας και τις εκκρεμότητες σας, και να βρείτε λύσεις στις οποίες θα καταφέρετε να είστε συνεπείς, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και νέες οικονομικές προτάσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσουν να ξαναδείτε με προσοχή τις συνεργασίες σας και να αποφασίσετε ποιες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και πρέπει να αντικατασταθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε την σχέση σας με τον σύντροφο σας να αναγεννιέται και να γίνεται πιο ουσιαστική και δυνατή. 

ΛΕΩΝ

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες και υποχρεώσεις στην δουλειά σας, αναγκάζοντας σας να γίνεται πιο αποτελεσματικοί, χωρίς να χάνετε χρόνο σε ανούσιες λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στους στόχους της επόμενης χρονιάς θα είναι να βελτιώσετε την εικόνα σας ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άσκησης και πιο υγιεινής διατροφής. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας επαναφέρει τον ενθουσιασμό και την καλή σας διάθεση, και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με πάθος τις φιλοδοξίες σας για την νέα χρονιά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας τους περιμένει. 

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και την ακίνητη σας περιουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι φέτος, θα ασχοληθείτε και με τις εσωτερικές σας ανάγκες και θα καταφέρετε να αναγεννηθείτε συναισθηματικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους αλλά ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο στην επαγγελματική σας ζωή με πολλές συναντήσεις και συζητήσεις στις οποίες θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, ενώ δεν θα λείψουν και οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Από την άλλη πλευρά, θα περάσετε και όμορφες στιγμές καθώς θα έχετε την δυνατότητα να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας, διατηρήσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ μια νέα επαγγελματική συμφωνία θα είναι το διαβατήριο για την εξέλιξη της καριέρα σας την επόμενη χρονιά. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, βασικό σας μέλημα αυτή τη χρονική περίοδο είναι να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους κάνετε χαρούμενους, ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε ώστε αυτή η επιθυμία σας να μην βάλει σε μπελάδες το πορτοφόλι σας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι δικαιωματικά στραμμένα επάνω σας.  Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο εκτός από την καριέρα σας, θα έχει και η προσωπική σας ζωή. Το θετικό για εσάς είναι ότι φέτος δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε τολμηρά ξεκινήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επανεκκίνηση σας.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ώρα του απολογισμού ήρθε για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας, και να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό των επόμενων σας στόχων. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε αρκετό άγχος για το επαγγελματικό σας μέλλον και αυτό να σας οδηγήσει σε παρασκηνιακές κινήσεις και κρυφές συμφωνίες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΙΧΘΥΣ

Μια ευχάριστη περίοδος για την κοινωνική σας ζωή ξεκινά  . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την προϋπόθεση ότι θα απαντήσετε θετικά στις διάφορες προσκλήσεις. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες κοινωνικές ανησυχίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση να παίξει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!