Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει


Με χαρά ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τον χρόνο που φεύγει, και μετά από αρκετό καιρό, εξαιτίας των διάφορων αντιξοοτήτων και περιορισμών των προηγούμενων δύο χρόνων, θέλουμε να περάσουμε όμορφα τις γιορτές και να υποδεχτούμε με αισιοδοξία την νέα χρονιά.

Την επιθυμία να κάνουμε μια νέα αρχή και την αισιοδοξία ότι τα πράγματα για τους περισσότερους από εμάς, θα πάνε καλύτερα, θα την αντλήσουμε από την τελευταία Η Νέα Σελήνη του  χρόνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 23/12.

Πως θα είναι η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και πως θα μας επηρεάσει;

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, η Νέα Σελήνη στον ζώδιο του Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί για την Ελλάδα στις 23/12 στις 12:16 μ.μ. στην 01ο 32’. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που έχει άμεση σχέση με την κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση, την δημόσια εικόνα μας, την  εξουσία, το καθεστώς, τις κοινωνικές δομές, το Στρατό, τους ηγέτες, τις φιλοδοξίες, και τους στόχους αλλά και την πειθαρχία, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών. Ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα, είναι στην 29ο 46’ των Ιχθύων.

Άρα, μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο οίκο του Ωροσκοπίου, έχει όλα τα στοιχεία που θα μας ωθήσουν να βάλουμε νέους επαγγελματικούς στόχους, με άμεσο σκοπό την επαγγελματική μας ανέλιξη και την προσωπική και κοινωνική μας καταξίωση. Πόσο εύκολο ή εφικτό όμως θα είναι?

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία από τον Κριό, από την μια πλευρά μπορεί να ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη για να κάνουμε μια νέα αρχή, αρκετά πρωτοπόρα και τολμηρή, ωστόσο, η υπερβολική ευφορία και αισιοδοξία που μας δημιουργεί, δεν αρκεί από μόνη της χωρίς την ανάλογη πειθαρχία και δουλειά. Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ωροσκόπο είναι πιθανό να μας ωθήσει να ασχοληθούμε περισσότερο με την εικόνα μας και με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, παρά με την ουσία αυτών που θέλουμε να πετύχουμε.

Από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δία με τον Ωροσκόπο, μπορεί να αποτελέσει μια μικρή παγίδα, καθώς, θα επαναφέρει το χαμόγελο, την χαρά και την αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να πάνε καλά, και πραγματικά μπορούν να πάνε καλά, αφού πλέον θα μας δοθεί η δυνατότητα να βρούμε πιο εύκολα λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν, ή να δούμε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που ανοίγονται μετά από καιρό μπροστά μας, ωστόσο, η υπερβολή ποτέ δεν μας έκανε καλό, γιατί μπορεί να μας παρασύρει στο άλλο άκρο και να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Επίσης, η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, μας υπόσχεται ότι μπορεί να μας φέρει νέες επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα, μπορεί να αλλάξει ξαφνικά, προς το καλύτερο, την κατάσταση που υπάρχει στην ερωτική μας ζωή, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστη την περίοδο των γιορτών.

Ενώ όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με κάθε τρόπο τα συναισθήματα μας, ενώ παράλληλα, η διαίσθηση μας θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε  τους προβληματισμούς τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την στάση των ανθρώπων γύρω μας, ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Χείρωνα, θα μας βοηθήσει να δώσουμε λύσεις στα θέματα που τόσο καιρό μας απασχολούν και να αλλάξουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητα μας.

Το σκηνικό που δημιουργεί αυτή η Νέα Σελήνη μοιάζει, κάτι παραπάνω από ιδανικό. Είναι όμως έτσι ή υπάρχουν κρυφά σημεία τα οποία και πρέπει να προσέξουμε

Αστρικά, αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 7ο 22΄ του Τοξότη, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 05ο 36’ των Ιχθύων.

Στην σύνθεση των δύο αυτών χαρτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι όψεις συνόδου που σχηματίζει η Τροπική Νέα Σελήνη με τον Αστρικό Πλούτωνα, μια όψη η οποία ουσιαστικά μας πιέζει να αφήσουμε πίσω μας κάθε τι παλιό και γνώριμο και να κάνουμε μια νέα αρχή η οποία θα μας μεταμορφώσει, προσωπικά, κοινωνικά και επαγγελματικά.

Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίζει ο Αστρικός Πλούτωνας με τον Τροπικό Δία είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που υπάρχει, αλλά και ακόμα περισσότερα σκάνδαλα τα οποία αφορούν άτομα τα οποία βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις.

Πιο σημαντική όμως είναι η θέση του Αστρικού Άρη, ο οποίος από την 16ο 45’ σχηματίζει όψη συνόδου με τον Τροπικό Ουρανό, είναι πιθανό να πυροδοτήσει μια σειρά έντονων αντιδράσεων, και απρόσμενων γεγονότων, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς θα ενεργοποιήσει την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 08/11 σε αυτή τη μοίρα.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Με χαμόγελο και αισιοδοξία θα κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας, αρκεί να εκμεταλλευτούμε σωστά τις ευκαιρίες και να μην τα αφήσουμε όλα στην καλή μας τύχη.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Δεκεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τους φιλόδοξους στόχους της επόμενης χρονιάς είστε έτοιμοι να βάλετε εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας δείχνει τον δρόμο της μελλοντικής σας επαγγελματικής διαδρομής, καθώς οι ευκαιρίες που θα έρθουν και θα χτυπήσουν την πόρτα σας θα είναι πολλές. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία, εξαιτίας της παρουσίας του Δία στο ζώδιο σας, να σας παρασύρει σε υπερβολές και λανθασμένες κινήσεις. Ο Δίας φέρνει τις ευκαιρίες, εσείς όμως πρέπει να δουλέψετε πάνω σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι.  Η Νέα Σελήνη   που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα ανοίξει τον δρόμο για να βάλετε σύντομα σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι η επιτυχία δεν έρχεται μόνη της, αλλά είναι συνδυασμός τύχης και δουλειάς. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα οικονομικά σας ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά  εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα ανοίγει τον δρόμο για σημαντικές οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση σας επανέρχεται, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσετε την υπερβολική σιγουριά να σας παρασύρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί  απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επεκταθείτε επαγγελματικά και να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, αρκεί να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν να πάνε χαμένες. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα αρχή με ταίρι σας, με την προϋπόθεση, ότι δεν αφήσετε για άλλη μια φορά τα πράγματα στην τύχη τους ή δεν θα δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, ανοίγει τον δρόμο για σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες. Τα εμπόδια που υπήρχαν στο δρόμο σας ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς θα έχετε την εύνοια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην επαναπαυτείτε στην καλή σας τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες και χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Παρθένους. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  σας υπόσχεται ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για να προωθήσετε τα μελλοντικά φιλόδοξα σχέδια σας, στα οποία είστε έτοιμοι να ριχτείτε με πάθος. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες θα είναι αφιερωμένες στους αγαπημένους σας με τους οποίου θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφα. Ενώ ο έρωτας θα έχει κυρίαρχο ρόλο στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτές τις ημέρες θα είναι η οικογένεια σας. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας, θα βοηθήσει να ασχοληθείτε πιο μεθοδικά με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και να βρείτε εύκολες λύσεις, στα θέματα που απασχολούν την ακίνητη σας περιουσία. Αρκεί, να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον σύντροφο και τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα αρχή θέλετε να κάνετε στην καθημερινή σας ζωή  εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί ζώδιο του Αιγόκερω  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αφορμή για αλλάξετε ορισμένες από τις συνήθειες που έχετε στην καθημερινότητα σας, ενώ παράλληλα σας υπόσχεται ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις σας, τόσο στην δουλειά σας όσο και στον φιλικό σας κύκλο. Αρκεί, να πάνω στον ενθουσιασμό σας, να μην είστε υπερβολικοί ή προσβλητικοί απέναντι στους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε και ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς τα οποία θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αξία σας ήρθε η ώρα να δείξετε εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, δηλαδή με μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα αποτελέσει το διαβατήριο για την επαγγελματική σας καταξίωση, με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαίτερα δοτικοί με τους αγαπημένους σας, αγγίζοντας κάποιες στιγμές και τα όρια της υπερβολής, ενώ για τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία θα είναι η αφορμή για να ενθουσιαστούν παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτές τις ημέρες είναι δικαιωματικά επάνω σας. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρας σας, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο ουσιαστικών αλλαγών στην ζωή σας. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις και για την προσωπική σας ζωή, καθώς ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα σας. Εάν κάτι πρέπει να προσέχετε σε αυτό το νέο σας ξεκίνημα είναι οι υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον απολογισμό της χρονιάς λίγο πριν τα νέα ξεκινήματα θα κάνετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά μπορεί να ενισχύσει το άγχος σας και την ανασφάλεια σας,  για το μέλλον και αυτό να το εκφράσετε πιο έντονα στην καθημερινή σας επικοινωνία, ωστόσο από την άλλη πλευρά, μπορεί να σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε πιο γρήγορα τα σχέδια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν οι οποίες θα σας προβληματίσουν.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην κοινωνική σας ζωή.  Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και να ασχοληθείτε και πάλι με την κοινωνική σας ζωή. Αυτές τις ημέρες θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, μέσα από τους οποίους θα έχετε την  ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, οι οποίες  στο μέλλον θα αποδειχτούν σημαντικές για την καριέρα σας, αλλά και για την ενασχόληση σας με τα κοινά. Εάν κάτι πρέπει να προσέχετε αυτές είναι οι σπατάλες, τόσο οι υλικές όσο και οι συναισθηματικές.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!