Πανσέληνος στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει


Η πρώτη Πανσέληνος της άνοιξης έρχεται να φωτίσει σημαντικά σημεία στην ζωή των περισσότερων από εμάς, τα οποία έχουν άμεση σχέση με τις αξίες αλλά και τον τρόπο που έχουμε δομήσει την ύπαρξη μας.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα πραγματοποιηθεί  στις 07/03 στις 14:40 μ.μ. στην 16ο 40’ , ένα ζώδιο που είναι , όπως γνωρίζουμε, άμεσα συνδεδεμένο με την Δημόσια Υγεία, τον Στρατό, την τάξη, την εργασία και τις εργασιακές μας σχέσεις, την εστίαση στις λεπτομέρειες,  την επίκριση, την διατροφή,  αλλά και την πρακτικότητα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Αθήνα είναι στην 02ο 36’ του Σταθερού Λέοντα.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία αυτής της Πανσελήνου;

Αρχικά, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των αξιών (2ο -8ο ), έναν άξονα που εκτός από τα υλικά αποκτήματα έχει άμεση σχέση με τον τρόπο με τον οποίο έχω δομήσει τις αξίες μας, γι’ αυτό και πολύ από εμάς ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη παρωχημένες αξίες και αντιλήψεις και να αναλογιστούμε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα ξεχωριστά, ενώ παράλληλα, μέσα από την αυτοκριτική μπορούμε να αναγεννηθούμε ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα, είναι πιθανόν να επηρεάσει την κρίση μας και θα μας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αυταπάτες . Από την άλλη πλευρά, η επιθυμία μας να βοηθήσουμε αυτούς που βρίσκονται σε θέση αδυναμίας, δεν θα μας επιτρέψει να δούμε τις πραγματικές τους προθέσεις.  Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη, είναι πιθανό να προκαλέσει επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν όσο πλησιάζουμε στην όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα.  

Μια αρκετά δύσκολη στην διαχείριση της όψη,  η οποία θα σχηματιστεί για 3η φορά, και θα μας απασχολήσει πολύ έντονα για άλλη μια φορά, καθώς μπορεί να είναι η αφορμή για να αποκαλυφθούν για άλλη μια φορά σεξουαλικά σκάνδαλα, ή να μας παρασύρει σε φανατικές αντιδράσεις οι οποίες προέρχονται την διαστρέβλωση της αλήθειας. Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η όψη εκτός από την αποκάλυψη σεξουαλικών σκανδάλων , φανατισμό, μπορεί να είναι η αιτία για ατυχήματα ή μόλυνση στην θάλασσα, φωτιές, εκρήξεις και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό θα βοηθήσει σε συλλογικό επίπεδο, άτομα με εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις , απόψεις αλλά και από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις να έρθουν κοντά και να βρουν λύσεις στα θέματα καθημερινότητας που μας αφορούν.

Ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ωροσκόπος με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την επιθυμία των περισσότερων από εμάς να ασκήσουν έλεγχο τόσο στις προσωπικές και φιλικές τους σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές τους συναναστροφές, παρασύροντας μας σε παιχνίδια εξουσίας.

Ευχάριστη νότα αποτελεί η ανοιχτή όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα και τον Δία στο ζώδιο του Κριού, που θα μας βοηθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε τα επόμενα επιτυχημένα προσωπικά και επαγγελματικά βήματα .

Η Πανσέληνος δεν είναι το μοναδικό σημαντικό πλανητικό γεγονός της ημέρας, για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)αφού λίγες ώρες αργότερα ο Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα 3 περίπου χρόνια.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 22ο 29’ του Λέοντα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 8ο 25’ του Παρορμητικού Καρκίνου.

Στην σύνθεση Τροπικού και Αστρικού χάρτη, οι όψεις που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο Τροπικός Άρης με την  σύνοδος της Αστρικής Αφροδίτης με τον  με τον Τροπικό Ποσειδώνα , θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις και μπορεί να είναι η αφορμή για αρκετούς χωρισμούς εξαιτίας της παραπληροφόρησης ή των λανθασμένων εντυπώσεων, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην πέσουμε θύματα οικονομικής απάτης.

Επίσης αντίθεση της τροπικής Πανσελήνου με τον Αστρικό Δία, είναι πιθανό να μας ωθήσει σε συναισθηματικές υπερβολές ή να ενισχύσει την τάση που μπορεί να έχουμε αυτή την στιγμή και να αφήνουμε τα πάντα στην τύχη.

Ενώ το τετράγωνο του Αστρικού Δία με τον Τροπικό Άρη είναι πιθανό να πυροδοτήσει συγκρούσεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, εξαιτίας της υπερεκτίμησης των δυνάμεων μας. Σε κοσμικό όμως επίπεδο, αυτή η όψη είναι η αιτία για μεγάλες καταστροφές, φωτιές αλλά και βίαια επεισόδια.

Από την άλλη πλευρά, καταλυτική είναι η βοήθεια που θα μας προσφέρει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Πλούτωνα, μπορεί να μας βοηθήσει, σε πείσμα όλων, να καταφέρουμε να πετύχουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα στην εφαρμογή σχέδια μας.

 Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Ήρθε η ώρα με ψυχραιμία να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να αλλάξουμε τον τρόπο που έχουμε δομήσει τις αξίες μας , αποβάλλοντας από την ζωή μας κάθε τι ξένο και νοσηρό.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Στην δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο  της Παρθένου, θα σας βοηθήσει για άλλη μια φορά να τραβήξετε την προσοχή των συναδέλφων σας, αποτελεσματικότητα σας, ενώ θα είστε από αυτούς που δεν θα αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν χαμένες, ενώ δεν θα διστάσετε να αναλάβετε και νέες ευθύνες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, λίγο πριν ξεκινήσει η γενέθλια χρονιά σας, θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο ανάλαφροι, καθώς ετοιμάζεστε να απαλλαγείτε από το βάρος του Κρόνου,  αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να με θάρρος και τόλμη αναπτύξετε τα νέα σχέδια σας, και να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι  μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια έντονη σχέση, η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει στο παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε συναισθηματική αναστάτωση βρίσκεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας αναγκάσει να εστιάσετε με προσοχή στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, στην προσπάθεια σας όμως να δώσετε άμεσες λύσεις είναι πιθανόν να παρασυρθείτε σε υπερβολές ή να μην δείτε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε παρασυρθεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τα μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα σας αναγκάσει να κινηθείτε σε έντονους ρυθμούς, ενώ σε κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων θα είστε ιδιαίτερα εύστοχοι και προσεχτικοί σε αυτά που θα πείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια των φίλων σας, ενώ είναι πιθανό με ορισμένους να είστε και αρκετά επικριτικοί.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί θα είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα επαγγελματικά σας κεκτημένα, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε στην διαδικασία και να δείτε με προσοχή τι πραγματικά έχει αξία για εσάς. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γίνετε αποδέκτες αρνητικών αντιδράσεων από τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς νιώθουν ότι τους πιέζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετές εντάσεις στο χώρο της δουλειάς σας τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ άγχος  έχετε αυτή  την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να κινηθείτε παρασκηνιακά,  στην προσπάθεια σας να προχωρήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ το άγχος και η βιασύνη σας μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να νιώσετε έτοιμοι να απαλλαγείτε από διάφορες συνήθεις που κάνουν κακό στην υγεία και στην εμφάνιση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων σας, ενώ κατά τη διάρκεια ενός καλέσματος θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα φιλικό κάλεσμα να είναι η αφορμή για μια νέα σελίδα στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νέα δεδομένα στην καριέρα σας θα εξετάσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει από την μια πλευρά, να κυνηγήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι από το ταίρι σας, και αυτό είναι η αφορμή για αρκετούς καυγάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μέλλον σας με χαμόγελο και αισιοδοξία ατενίζετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με όρεξη, χαμόγελο και ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.  Χωρίς να φοβάστε ότι αυτό θα είναι η αιτία για να περιοριστεί αρκετά ο ελεύθερος σας χρόνος. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που δεν φοβάστε την ευθύνη και τους δύσκολους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε προσεχτικά και μεθοδικά, ώστε να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις, στις οικονομικές υποθέσεις που σας αφορούν, ενώ από την άλλη πλευρά,  θα πρέπει να μην βιαστείτε να αποδεχτείτε τις οικονομικές προτάσεις που θα σας γίνουν αυτές τις ημέρες. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες και να αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. 

ΙΧΘΥΣ

Στη σχέση σας με τους άλλους θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες και τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες γιατί το πιθανότερο είναι τα πράγματα να μην είναι τόσο ιδανικά όσο σας τα παρουσιάζουν. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!