Πως θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους


Λίγες ημέρες μετά την είσοδο του, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στους Διδύμους, θα ξεκινήσει την ανοιξιάτικη ανάδρομη πορεία του.

Στις 11/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 04ο 48΄και στις 23/05 θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου στις 04:15 π.μ.

 Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που επηρεάζει, εξαιτίας της φύσης και της ταχύτητας του, περισσότερο από κάθε άλλο την καθημερινότητα μας, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις μας, το νευρικό σύστημα και την συμπεριφορά μας.  Γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι καθώς τα προβλήματα κυρίως στα συστήματα ηλεκτρονικής επικοινωνίας θα είναι αρκετά, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις μας είτε εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, είτε εξαιτίας βλάβης του μεταφορικού μας μέσου. Ενώ, εάν πρέπει να ταξιδέψουμε θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για την ώρα της αναχώρησης μας, ότι έχουμε μαζί μας εισιτήρια μας, και να έχουμε πάει για service το αυτοκίνητο μας.

Υπάρχουν όμως, και πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης  πορείας τους, όπως να ξαναδούμε τα σχέδια μας, ή να ξεκινήσουμε μια συνεργασία ορισμένης χρονικής διάρκειας. Επίσης, μπορούμε να συνεργαστούμε ξανά με ένα παλιό μας συνεργάτη, να ζητήσουμε χρήματα που μας οφείλουν ή να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από το ερωτικό μας παρελθόν, μιας και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή πολύ συχνά έχουμε επιστροφές, ιδιαίτερα σε σχέσεις που δεν έχουν κάνει ουσιαστικά τον κύκλο τους.

Ευνοημένοι από  την ανάδρομη πορεία του  Ερμή στους Διδύμους  θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να επανεξετάσουν προχωρήσουν τις  επαγγελματικές τους συμφωνίες, και  τα μελλοντικά τους σχέδια,  ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) ενώ είναι πιθανό να μπουν στην διαδικασία και να ξαναδούν ορισμένες από τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και κάποιες συνεργασίες τους.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας τους του Ερμή στους Διδύμους , η μοναδική όψη  που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 21/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (00ο 43’), θα ωθήσει να ξαναδούν από την αρχή ορισμένες συνεργασίες τους, ενώ,  είναι πιθανό να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και ορισμένα προβλήματα μετακινήσεις τα οποία θα αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών  καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή  στους Διδύμους τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την ψυχραιμία σας θα πρέπει να διατηρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετά επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα  στο χώρο της εργασίας σας, ενώ  τα προβλήματα που θα υπάρξουν στα δίκτυα επικοινωνίας μπορεί να είναι η αιτία του εκνευρισμού σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχετε τα αρχεία σας, και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία.  Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν, ένα δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, να αποφύγετε τα κουτσομπολιά . Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε τις ενδείξεις που θα σας δώσει το μεταφορικό σας μέσο, και να μην αμελήσετε το service του.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις οικονομικές σας συμφωνίες θα ξαναδείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τους όρους  μιας οικονομικής συμφωνίας, ώστε να είναι πιο συμφέρουσα για εσάς, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια οικονομική συνεργασία ορισμένου χρόνου.  Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ άλλοι πιο απόμακροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προς όφελος σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ώστε αυτή τη φορά να μην κάνετε λάθος. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό, να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναβάλετε ένα ταξίδι για μερικές μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Καρκίνοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές στην προσπάθεια σας να εξελιχθείτε επαγγελματικά.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε  ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος του.

ΛΕΩΝ

Τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με ιδιαίτερη προσοχή τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις συμπεριφορές των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα επανεξετάσετε με προσοχή την επαγγελματική πρόταση ενός φιλικού σας προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την καριέρα σας θα ξαναδείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να επαναπροσδιορίσετε την καριέρα σας. Ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι πιθανό μια απάντηση που περιμένετε, να καθυστερήσει για λίγο ακόμα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι θα είστε αυτή τη  χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η ανάδρομη πορεία  του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ώστε να αλλάξετε, εάν χρειαστεί το πλάνο υλοποίησης τους, χωρίς, ωστόσο να χάσετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας.  Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξει μια αναβολή σε μια δικαστική ή γραφειοκρατική σας υπόθεση. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να αναγκαστείτε, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, να αναβάλετε για λίγο καιρό ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις οικονομικές σας συνεργασίες θα επανεξετάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι  σε Τρίτους (π.χ. Εφορία) και να ψάξετε να βρείτε πιο συμφέρουσες λύσεις για εσάς, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επανεξετάσετε τους όρους μιας  οικονομικής πρότασης ή να ξαναδείτε μια οικονομική συνεργασία, ωστόσο καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αμφισβητήσετε τις προθέσεις του ερωτικού σας συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στους Διδύμους είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, ενώ είναι πιθανό για λίγο καιρό να παγώσει μια επαγγελματική συνεργασία. Υπάρχει όμως και η θετική πλευρά, αφού μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση από ένα παλιό σας συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ότι αρχίζετε να απομακρύνεστε από τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια δύσκολη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, εξαιτίας των πιεστικών χρονοδιαγραμμάτων. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την εταιρική σας αλληλογραφία, αλλά και τις υποσχέσεις που δίνεται στους προϊσταμένους σας, ώστε να μην εκτεθείτε.  Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν αυτή τη χρονική περίοδο να αποφύγετε τις ιατρικές εξετάσεις, γιατί το πιθανότερο είναι οι απαντήσεις που θα πάρετε να μην είναι σωστές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο προσεχτικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε πιο επιφυλακτικοί με τους φίλους σας και να κρατήσετε για λίγο καιρό κρυφά τα σχέδια σας, μέχρι να αποφασίσετε ποια από αυτά θα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αναβάλετε τις συναντήσεις με τους φίλους, καθώς η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα ανατρέψει τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΣ

Τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα επανεξετάσετε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε και πάλι με ορισμένες οικογενειακές υποθέσεις που θεωρούσατε ότι έχετε λύσει, ενώ είναι πιθανό να ψυχρανθείτε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, να νιώσετε ότι η οικογένεια σας δεν σας καταλαβαίνει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!