Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού !!


Η δημιουργικότητα και οι ιδέες μας χρειάζονται πάντα γόνιμο έδαφος για να γίνουν πράξη. Το ζώδιο του Κριού, είναι αυτό που προσφέρει το πρόσφορο έδαφος, για να προχωρήσουμε σε ενάρξεις, και να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας.

Μετά από ένα διάστημα αρκετά δημιουργικό από πλευράς ιδεών, αλλά συνάμα έντονης εσωστρέφειας, ήρθε η ώρα να βγούμε δυναμικά μπροστά και να εκφράσουμε, με εφηβικό θα λέγαμε, ενθουσιασμό τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, θα πάρουμε άμεσες αποφάσεις, θα βρούμε γρήγορες και δυναμικές λύσεις.

Παράλληλα θα ξαναβρούμε το κέφι μας και την αισιοδοξία μας, που την τελευταία χρονιά εξαιτίας της πανδημίας του covid έχει περιοριστεί. Άλλωστε η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα μας δώσει την δυνατότητα να κινηθούμε περισσότερο, κυρίως σε φυσικό επίπεδο.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού στις 04/04 στις 06:41 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 19/04 στις 19:28 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Κριού θα είναι τα ζώδιο της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και οι Δίδυμοι  και οι Υδροχόοι, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, να προχωρήσουν σε σημαντικές συζητήσεις αλλά και νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την δυνατότητα να διευρύνουν τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, να φλερτάρουν, αλλά και να εκφράσουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και χωρίς φόβους και αναστολές τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει στις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες όψεις, το πιο σημαντικό όμως είναι, μετά από αρκετά χρόνια ο Ερμής δεν θα έχει δύσκολες συναντήσεις:

  • Στις 10/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (12ο 04’), θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν με ευκολία τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (26ο 16’), θα φέρει καλές ιδέες και θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Λεόντων και των Υδροχόων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (26ο 33’), θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και θα βοηθήσει να δώσουν άμεσες λύσεις τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 18/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (26ο 47’), θα κάνει δύσπιστους και καχύποπτους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 19/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (29ο 15’), θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις τους και να προβάλλουν τον εαυτό τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή την περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα ανοίξει τον δρόμο για να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας,  να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να υπήρξαν στον δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε πιο μυστικές διαδρομές θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό μιας ιδιαίτερα τολμηρής ιδέας, ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε να  προχωρήσετε και σε αρκετές επαγγελματικές επαφές πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία ή αναθέρμανση της σχέσης με ένα άτομο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα σχέδια σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τις φιλικές σας παρέες, να έρθετε πιο κοντά με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ είναι πιθανό να διευρύνεται τον φιλικό κύκλο με την βοήθεια της τεχνολογίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ θα έχετε και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να συζητήσετε. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να κανονίσετε μια συνέντευξη.

ΛΕΩΝ

Χαρούμενοι και έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος όμως του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας και θα σας ωθήσει να προωθήσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος και για όσους ασχολούνται με τα Μ.Μ.Ε ή το διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να βρείτε δυναμικές λύσεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό. Οι εξελίξεις αυτές θα είναι θετικές τόσο για την ψυχολογική σας διάθεση όσο και για την αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια θετική περίοδος ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε μελλοντικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις που πιθανόν να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες ευθύνες θα αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, και ως επιβράβευση θα αναλάβετε νέες ευθύνες. Επίσης, θα βελτιώσετε και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας οι οποίες μπορεί να είχαν ψυχρανθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά  για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τον δημιουργικό σας οίστρο και θα σας ωθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης  τα φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, θα φλερτάρετε, ενώ θα εκπλήξετε ευχάριστα το ερωτικό σας ταίρι με τον ενθουσιασμό και την παιδικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, θα έχετε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να λύσετε τις διαφορές σας με συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να διευρύνεται τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε πιο έντονους ρυθμούς θα μπει η καθημερινή σας ζωή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις, να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις, να έρθετε σε επαφή με φιλικά σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς,  είναι πιθανό να έχετε και πάλι μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΙΧΘΥΣ

Σε σημαντικές συμφωνίες θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συμφωνία,  η οποία θα σας βοηθήσει όχι μόνο να εδραιώσετε την παρουσία σας το χώρο της εργασίας σας, αλλά παράλληλα θα σας προσφέρει και οικονομική επιβράβευση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!