Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα, Προσοχή στο παρασκήνιο γύρω σας …


Τα γεγονότα που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον πλανήτη μας έχουν φορτίσει συναισθηματικά, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαία ούτε η έντονη αντίδραση σε πράξεις που μας έχουν συγκλονίσει, ούτε και το γεγονός ότι με κάποιο τρόπο προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ξεχάσουμε τους περιορισμούς που ζήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος της άνοιξης.

Η αντίδραση μας σε ότι μας περιόρισε ή προβλημάτισε, θα κορυφωθεί στις 13/06 όταν ο Άρης θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (20ο 56’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα η ανάγκη μας να παλέψουμε με ορμή για τα πιστεύω και τα ιδανικά μας θα γίνει ακόμα εντονότερη, χωρίς βέβαια να έχουμε την ικανότητα να δούμε καθαρά αν αυτό για το οποίο παλεύουμε αξίζει πραγματικά ή όχι σπαταλώντας με αυτό τον τρόπο άσκοπα τα ενεργειακά μας αποθέματα, επίσης, θα ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας ή τυχόν παράνομες πράξεις που έχουν γίνει σε βάρος μας.

Η σεξουαλική μας διάθεση αλλά και οι ερωτικές φαντασιώσεις μας θα μεγεθυνθούν και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τις πραγματοποιήσουμε, ενώ αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να παρατηρηθούν διαρροές ή βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις των σπιτιών.

Σε ότι αφορά την υγεία μας κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης, ενώ είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το θέμα του Κορωνοϊού.

Η όψη συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές αποκαλύψεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί  αφού θα μάθετε για πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας, μπορεί στην αρχή τα νέα να σας στεναχωρήσουν, ωστόσο, θα σας βοηθήσουν να δείτε ποια άτομα είναι δίπλα σας και ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας να απολαύσει έντονες ερωτικές στιγμές χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα μαχητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τον φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον αφού δεν διστάζετε να μπείτε μπροστά και να υπερασπιστείτε τις σκέψεις τα ιδανικά σας. Ωστόσο, πριν σπαταλήσετε άσκοπα τις δυνάμεις σας καλό θα ήταν να έχετε μέσα σας μια ξεκάθαρη εικόνα όχι μόνο για ποια πράγματα πολεμάτε αλλά και για το αν πραγματικά αξίζει τον κόπο η μάχη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Του επαγγελματικούς σας στόχους κυνηγάτε με ιδιαίτερη θέρμη αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό είτε να προσπαθείτε να πετύχετε στόχους που δεν αξίζουν μόνο και μόνο από πείσμα, είτε εξαιτίας της εμμονής σας με την επιτυχία και την δημόσια εικόνα σας να χάσετε τον προσανατολισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να δρομολογήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιασθούν στον δρόμο προς την επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Αυτό συμβαίνει γιατί πλέον νιώθετε δυνατοί να αντιμετωπίσετε κατάματα τους κρυφούς σας φόβους και τις ανασφάλειες που αποτελούσαν τροχοπέδη στην ζωή σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είναι η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να παλέψετε για να διατηρήσετε μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία από συναισθηματικούς και μόνο λόγους, παρόλο που βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι μπορεί να μην έχει νόημα.

ΖΥΓΟΣ

Με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή αποτοξίνωσης το οποίο θα σας βοηθήσει να θωρακίσετε τον εαυτό σας, μαζί με ένα πρόγραμμα γυμναστικής μιας και τις επόμενες ημέρες τα γυμναστήρια ανοίγουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό γιατί η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσει έμπνευση και δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε άμεσα να κάνετε πράξη. Σε προσωπικό επίπεδο, για άλλους ένας νέος έρωτας θα τους ξεσηκώσει, ενώ άλλοι μπορεί να ξαναβρούν την χαρά και την καλή τους διάθεση ασχολούμενοι με θαλάσσια σπορ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις οικογενειακές σας αξίες θα κληθείτε να υπερασπιστείτε με όλη σας τη δύναμη αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές στην προσπάθεια σας να προστατεύσετε ότι θεωρείτε κληρονομιά σας, ωστόσο, πριν αφήσετε την κατάσταση να ξεφύγει καλό θα ήτανε να δείτε αν πραγματικά αξίζουν. Επίσης, σε αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να παρουσιασθούν βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κάποιος σας ρώταγε τι θα θέλατε αυτές τις ημέρες θα ήταν η μέρα να έχει μερικές ώρες ακόμη αφού αισθάνεστε ότι το 24ωρο δεν είναι αρκετό. Γι’ αυτό και στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα είναι πιθανό να είστε αφηρημένοι ή βιαστικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας. Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να προσέχετε είναι η επικοινωνία, και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών συζητήσεων είναι πιθανό να υπερασπιστείτε τις θέσεις με ιδιαίτερο φανατισμό γεγονός που μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι, αφού οι συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ερωτικό καρδιοχτύπι θα σας ενθουσιάσει.

ΙΧΘΥΣ

Την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σας έχετε βγάλει στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να παλέψετε για τους στόχους και τις επιθυμίες σας χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη των άλλων. Ωστόσο, πριν αφήσετε τον φανατισμό να σας παρασύρει καλό θα ήταν να φιλτράρετε αν αξίζουν πραγματικά αυτά για τα οποία είστε έτοιμοι να πέσετε στην μάχη, ενώ καλό θα ήταν να μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει την λογική σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!