Σύνοδος Ερμή-Ήλιου, η επικοινωνία στα καλύτερα της !!


Στις 21/5 ο Ερμής μόλις κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους, θα συναντηθεί με τον Ήλιο και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (0ο 13’). Η συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο είναι για τον Ερμή μια από τις πιο ευχάριστες συναντήσεις καθώς ο Ήλιος τον λούζει με την λάμψη και το φως  του, ενώ παράλληλα τον βοηθάει να δείξει όλες τις ιδιότητες του. Ιδιαίτερα, τώρα που αυτή η συνάντηση θα γίνει και σε ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής,  θα μας δώσει την δυνατότητα να δείξουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία , θα έχουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αρκετές συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα, θα έχουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε τον εαυτό μας και την δουλειά μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ θα έχουμε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους . Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την άνεση που έχετε στην επικοινωνία θα αναδείξετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Τα δυνατά σας χαρτιά θα είναι η ευστροφία αλλά και το ταπεραμέντο σας, με αποτέλεσμα να κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ενώ η γνωριμία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε τις βάσεις για την εξέλιξη σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική  νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα ανεβάσει την υπεραξία σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αισθανθούν ότι πνίγονται από την αγάπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας  Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα προτερήματα και την δύναμη του μυαλού σας. Έτσι, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, θα καταφέρετε με τους κατάλληλους ελιγμούς να ξεφύγετε από τις παγίδες και τις κακοτοπιές που μπορεί να σας βάλουν ορισμένοι συνεργάτες σας, και να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέδια για το μέλλον σας κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο Διδύμων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να οραματιστείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Οι έξυπνες ιδέες , αλλά και η ικανότητα σας να κάνετε πράξη όσα σχεδιάζετε είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχουν παίξει τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας οι οποίοι σας έχουν μάθει να επιβιώνετε στα δύσκολα.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Λέοντες, Η συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας Έρμη με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κάτω από την επιρροή της όψης θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ, με την ευστροφία σας θα τραβήξετε την προσοχή ενός σημαντικού ανθρώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την  εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να διαφημίσετε τον εαυτό σας με πολύ έξυπνο τρόπο, ενώ, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε και την γνώμη που μπορεί να έχουν κάποιοι για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ενώ, ιδιαίτερα θετικά θα είναι τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις και με τα οικονομικά του/της συντρόφου σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις και να βρείτε έξυπνες  λύσεις ώστε να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους , ενώ ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και την σεξουαλικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Επίσης, οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή των συναδέλφων αλλά και τον προϊσταμένων σας με τις έξυπνες και πρακτικές  ιδέες σας. Επίσης, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές και παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στον φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ένα νέο και ιδιαίτερα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u