Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Βρίσκεται στις 11 μοίρες και 5′ των Διδύμων. Εκείνη τη στιγμή, θα κάνει μία όψη τριγώνου με τη Σελήνη από το Ζυγό και από τις 7 μοίρες και 28′, ξεκινώντας το ταξίδι της στη μέρα.

Η όψη αυτή δίνει συναισθηματική ισορροπία και ικανοποίηση. Πολύ κοντά στον Ήλιο, σε όψη συνόδου είναι και η Αφροδίτη από τις 15 μοίρες και 13′, όπου από την όψη αυτή γεννιέται η ανάγκη συναισθηματικής και υλικής κάλυψης. Ταυτόχρονα ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς και στις 12 μοίρες και 46′ , που σημαίνει ότι δημιουργούνται ανταγωνισμοί, προβάλλεται περισσότερο το “εγώ” και οι καταπιεσμένες επιθυμίες.

Τέλος ο Ήλιος κάνει όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από τον Κριό στις 8 μοίρες και 44′, όπου η όψη σημαίνει, την γέννηση της ανάγκης να εκφράσει κάποιος τα βαθύτερα συναισθήματά του, να διεκδικήσει ότι πιστεύει ότι του το χρωστούν κτλ.

-Η Σελήνη λοιπόν από την 7η μοίρα και 5′ του Ζυγού το πρωί, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ερμή από τον Καρκίνο που βρίσκεται στην 4η μοίρα του και 16′, όπου μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν εννοούνται και να διέπονται από συναισθηματική δυσθυμία. Θα έχει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τις 15 μοίρες και 13′ των Διδύμων, που δίνει αγάπη για τις μικρές ή μεγάλες πολυτέλειες.

Όψη χιαστί με τον Άρη από τις 12 μοίρες και 12′ των Ιχθύων και Ουρανό 8 μοίρες και 33′ του Ταύρου, όπου το συναίσθημα ανταγωνίζεται τη λογική και το αντίθετο, ενώ η σκέψη θα γίνεται εκρηκτική μερικές στιγμές. Τέλος αντιδράσεις που έχουν συναισθηματικές καταβολές, μπορεί να δώσει η αντίθεσή της με το Χείρωνα από τις 8 μοίρες και 44′ του Κριού.

-Ο Ερμής σήμερα θα βρίσκεται στην 4η μοίρα και 16′ του Καρκίνου και θα κάνει όψη χιαστί με τον Κρόνο από την 1η μοίρα και 36′ του Υδροχόου. Κάπου εδώ η κριτική και όσα λέγονται θα χρειάζονται αποδείξεις για να είναι πειστικά.

Θα έχει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο 8 μοίρες και 34′, όπου όλα θα γίνονται στο όνομα της υποτίμησης ή όχι της νοημοσύνης. Τέλος θα κάνει τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό, όπου ίσως να εκφραστούν παλιά απωθημένα.

-Η Αφροδίτη από τις 15 μοίρες και 3′, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από 12 μοίρες και 46′, όπου οι προσωπικές ανάγκες για αισθηματική σεξουαλική και ερωτική γενικότερη κάλυψη συνυπάρχουν συγκρουσιακά.

Παράλληλα εξακολουθεί το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα 20 μοίρες και 49′ από τους Ιχθύς όπου αναπτύσσονται απάτες κι αυταπάτες.

-Το εξάγωνο Άρη Ουρανού δίνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

-Η σύνοδος Πλούτωνα στις 24 μοίρες και 41′ *R, του Δία στις 26 μοίρες  και 45′ στον Αιγόκερω R  και Κρόνου από την 1η μοίρα και 36′ R στον Υδροχόο, είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

όπου *R φαινομενικά ανάδρομοι πλανήτες

-Το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 49′ των Ιχθύων με τον Πλούτωνα , δίνει διαστρέβλωση μιας πραγματικότητας, εξαιτίας της έντονης παραπληροφόρησης. Δημιουργεί ψεύτικες ανάγκες και πίστη να υπηρετεί κάποιος πράγματα που δεν έχουν ουσιαστικό ρόλο για την εξέλιξη της προσωπικής του κατάστασης, ζωής και πραγματικότητας. Από την άλλη μεριά όμως το σημαντικό κίνητρο της όψης είναι η ανάγκη να συνεισφέρουμε κοινωνικά.

*Ευνοούνται όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις 8 έως 12 μοίρες  του Ταύρου και των Ιχθύων, αφού τώρα θα αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στο να τα βάλουν με τα δύσκολα και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

*Ας προσέχουν τις απάτες και τις αυταπάτες, όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις 15 και 20 μοίρες των Διδύμων, Ιχθύων και Παρθένων.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!