Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020


Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας

Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα έρχεται για να μας αναμορφώσει ριζικά. Τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο πρόκειται να μεταλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Αυτή η όψη δεν είναι εύκολη, αφού η μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη θα χρειαστεί κόπο και δουλειά για να είναι επιτυχημένη, ωστόσο έρχεται για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ακόμα και αν πρέπει να περάσουμε το μάθημα της…σκληρής αγάπης για να το πετύχουμε. 

Ήλιος στον Υδροχόο (16:55)

Ο Ήλιος στον Υδροχόο είναι αδέσμευτος, ζωηρός, δίκαιος και συντροφικός. Αυτό το διάστημα όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, εργαζόμαστε σκληρά για την ανεξαρτησία, τόσο τη δική μας, όσο και των άλλων γύρω μας. Υπάρχει μία γενική επιθυμία για συνεργασία και προσφορά απ’ όλα τα μέρη και η αλήθεια είναι πως αυτή η κατάσταση αποδίδει καρπούς. Η έκφραση των συναισθημάτων είναι μία περίπλοκη κατάσταση τώρα. 

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως τις 10:38

Η μέρα είναι εξαιρετική για να αναπτυχθείς κοινωνικά. Μπορείς ακόμα να αξιοποιήσεις τις επαφές σου σήμερα ακόμα και για επαγγελματικούς και οικονομικούς λόγους. Η επικοινωνία και η συνεννόηση είναι εξαιρετική και μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Σελήνη στον Τοξότη (00:42)

Ζωηρά, ιδεαλιστικά και ενθουσιώδη συναισθήματα μας κατακλύζουν αυτό το διάστημα. Θέτουμε υψηλούς στόχους, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα και τους κυνηγάμε με πάθος. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα συναισθηματική αυτή η Σελήνη, όμως είναι προσηλωμένη και ικανή. 

Σελήνη εξάγωνο Ερμής (11:38)

Αυτό το διάστημα μπορείς να αναπτυχθείς επαγγελματικά και οικονομικά, αξιοποιώντας το μυαλό σου. Η σκέψη σου είναι πολύπλευρη τώρα και μπορείς να βρεις λύσεις και απαντήσεις στα πιο δαιδαλώδη θέματα. Επωφελήσου!

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη (15:21)

Η διάθεσή σου είναι εξαιρετική αυτό το διάστημα και αδυνατείς να συγκεντρωθείς στα ζητήματα της καθημερινότητας. Μπορείς όμως να κάνεις πιο ευχάριστη τη μέρα, τόσο για σένα, όσο και για τους άλλους.

Σελήνη σύνοδος Άρης (21:45)

Αυτή η όψη σε κάνει αρκετά νευρικό/ή με αποτέλεσμα να δημιουργείς εκ του μηδενός εντάσεις. Παράλληλα, χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις σου, γιατί αυτές τις ώρες είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των θετικών όψεων της Σελήνης και η επιρροή της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u