Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του ηλίου γίνεται σήμερα στις 06:03′ και δύει το βραδάκι στις 20:51′, Βρίσκεται στην 1η μοίρα και 09′ του Καρκίνου σε διαρκή όψη τετραγώνου με τον Άρη από την 26η μοίρα των Ιχθύων και σε σύνοδο με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από την 29η μοίρα και ο7′ των Διδύμων. Ο αυτοέλεγχος δεν είναι εύκολος, ενώ συχνά θα βγαίνουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα που θα αποζητούν την εκπλήρωσή τους.

Σελήνη στις ο6:ο3′, θα βρίσκεται στην 11η μοίρα και 24′ του Καρκίνου σε σύνοδο με τον Ερμή από τη 14η μοίρα και 12΄σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 31′ στον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 16′ του Κριού. Το πνεύμα και η ψυχολογία βρίσκεται σε εγρήγορση, ενώ παλιά ταλέντα δεξιότητες και πρωτότυπες ιδέες, μπορούν τώρα να βρουν τον τρόπο και μπουν σε εφαρμογή.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, από τη 14η μοίρα και 12′ του Καρκίνου, κάνει κι αυτός εξάγωνο με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 31′ στον Ταύρο, δίνοντας γρήγορα αντανακλαστικά στη σκέψη, προχωρημένες ιδέες και την πρόθεση να πειραματιστεί κάποιος σε κάτι πρωτότυπο. Το τετράγωνο που κάνει με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 16′ του Κριού, βγάζει στην επιφάνεια ανεκπλήρωτες επιθυμίες.

-Η Αφροδίτη και αυτή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 5η μοίρα και 31′ των Διδύμων, έχει τριγωνική όψη με τον επίσης ανάδρομο φαινομενικά Κρόνο, από την μηδενική μοίρα και 37′ του Υδροχόου. Αποζητά σταθερότητα στα οικονομικά και αισθηματικά θέματα αλλά υπάρχουν κι αρκετοί περιορισμοί, στα θέλω και στις επιθυμίες της. Αυτό προκύπτει από την όψη εξαγώνου, που κάνει με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 16′ του Κριού.

-Ο Άρης από την 26η μοίρα των Ιχθύων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ από το ίδιο ζώδιο και θυμίζει σε παράφραση το στίχο απ το τραγούδι “με τόσα ψέμματα που ντύθηκαν οι λέξεις, πως να το βρεις το αληθινό να το πιστέψεις”. Εξακολουθεί να κάνει εξάγωνα με τους φαινομενικά ανάδρομους και σε σύνοδο, Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 17′ του Αιγόκερου, το Δία από τις 25 μοίρες και 01′ του ίδιου ζωδίου και τον Κρόνο, από την μηδενική μοίρα και 37′ του Υδροχόου. Ανταγωνιστικές τάσεις, παρασκήνιο και επιβολή εξουσίας με αθέμιτους τρόπους.

Η όψη τετραγώνου που κάνει με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 07′ των Διδύμων, δημιουργεί την ανάγκη να ακολουθήσει κάποιος τα ταλέντα και τις δεξιότητές του, ακόμη και αν η σκέψη γίνεται ουτοπική.

-Ο Δίας τώρα από τις 25 μοίρες και 01′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 17′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 37′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 07′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

*Ευνοούνται οι Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες, των πρώτων 5 μοιρών των ζωδίων αυτών, στο να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αρκεί να το κάνουν με πίστη και συνέπεια και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Αλλαγές εκ βάθρον σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής τους καλούνται να κάνουν οι Αιγόκεροι Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί της 24ης της 25 και της 26ης μοίρας  των ζωδίων αυτών,   και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες. Εάν δεν τις προκαλέσουν οι ίδιοι, θα γίνουν χωρίς τη δική τους διαχείριση.

*Ας προσέξουν τι τους τάζουν τι ακούν και τι πιστεύουν οι Ιχθύες και οι Παρθένοι της 20ης και της 26ης μοίρας, και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!