Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020


Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθείσαι από μία εσωτερική δύναμη για προσπάθειες που ποτέ πριν δε θα τολμούσες. Κύριος στόχος σου τώρα είναι να υλοποιήσεις κάποια παλιά σου οράματα, τα οποία δεν είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα. Αισθάνεσαι ως μπορείς να πετύχεις τα πάντα και η αλήθεια είναι πως ΜΠΟΡΕΙΣ! 

Άρης στον Υδροχόο (21:44)

Αυτή η διέλευση μας ξυπνά τη δίψα μας για ανακάλυψη! Κυνηγάμε τους στόχους μας με ασυνήθιστους τρόπους, που όμως είναι αποτελεσματικοί. Ωστόσο, με τον Άρη στον Υδροχόο υπάρχει η τάση για θεωρητικές αποφάσεις. Αυτό το διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα τονισμένη η ανάγκη για εφαρμογή αποφάσεων. 

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια αύριο)

Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικότητα χαρακτηρίζει αυτή την όψη. Επιλέξτε σήμερα να το “ρίξεις” στη δουλειά και να αποφύγεις κάθε μορφής σύγκρουση, καθώς ο εκνευρισμός και η διάθεση για τσακωμό θα υπάρχει διάχυτη παντού. Απόφυγε τη “βαριά” σωματική άσκηση, γιατί υπάρχει τάση για τραυματισμούς. 

Σελήνη τετράγωνο Ερμής (04:57)

Η επικοινωνία χάνεται σήμερα, ιδιαίτερα στις πολύ στενές σου σχέσεις. Όλες οι συζητήσεις που αναπτύσσονται τώρα έχουν μία υποκειμενική τάση, η οποία συχνά οδηγεί σε μικροεντάσεις. Απόφυγε αυτό το διάστημα και γενικότερα σήμερα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα ή/και με το ταίρι σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να χαλάσετε τις “καρδιές” σας.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 05:57 έως τις 16:10 

Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνας (17:10)

Απογοητευτικά συναισθήματα αναδύονται αυτήν την ώρα, κυρίως σκεπτόμενος/η τις ανολοκλήρωτες επιθυμίες σου ή τη δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο. Αυτή η όψη θα μπορούσε να είναι η αφύπνιση που χρειάζεσαι συναισθηματικά, προκειμένου να αναλάβεις δράση αργότερα.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 18:10 έως τα μεσάνυχτα 

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 12η και τη 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επίσης, τα σταθερά (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια της συνόδου Δία-Πλούτωνα, αλλά και η επιρροή της συνόδου Άρη-Κρόνου και των αρνητικών όψεων της Σελήνης εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Χωρίς δεύτερες σκέψεις, αποδεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για να βρεθε ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Β ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Δεν παίρνετε κανένα ρίσκο, εάν συζητήσετε τους όρους μία νέας πρότασης για σ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή, με αν ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε εάν φερθείτε με εξωστρέφεια και κοινωνικότητα τι ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u